Aynı şekilde bende 2 seans yaptım bir problem yok çok şükür.
Ben bemiks+bepanthene+evicap kullanıyorum ama 2. seans olduğu için tabii bir değişiklik yok...
Çamterebentin bu tarz bakımların içinde kullanılmaz canım çünkü uçucu yağdır, bunu şampuanın içinde kullanmalısın, eğer bakım olarak kullanmak istiyorsanda sabit bir yağ ile birlikte %50 karıştırarak kullanman gerekir.Bence bu kür için zeytinyağı, badem yağı veya susam yağı en mantıklı seçenekler.
keşke onu sorsaydınburda badem yağı diyince direkt tatlısını verdiklerinden,diğeri aklıma bile gelmedi.
dün düzelttim ilk mesajımı
prdn kuşum
Canım şampuanımın içinede forumda yazan miktardan biraz daha az ekledim.Birdahaki küre çamterebenti koymıycam,inşallah kuruluk ondan kaynaklanıyordur.Şuanda da mecitefendi bakım yağı var saçımda,ondan çok memnunum,2 gün sonrada sinemaki kürünü yapcam tekrar...Gelişmeleri yazarım.
kontescim ben 2 haftadır yapıyorum bunu da, bepanthenle yapıyorum bemiks bulamadım hem o kokuyomuş galiba, sürekli dışarda bi insan olarak bepanthen daha işime geldi, önceden cevaplamışsın bepanthenin etkisini bilmiyorum diye ama 1005 sayfayı okuyamadım tabi doğal olarak, acaba bepanthen kullanıp da uzatan oldu mu, bu yönde bişey yazıldı mı?
benim saçlarımdaki farkı görüp iki ablam da bu küre başladı. bir tanesi dün uyguladı ilk kullanışta bile canlılık kattı diye beni arayarak teşekkür etti, teşekkürler kontess'e geliyor :)) sağol varol...
yanılmıyorsam uzama elde edenler oldu canım bepanten ile
ama bemikse kıyasla daha çok mu daha az mı bilemiyorum.ki zaten her saçta farklı sonuçlar elde ediliyor
kontescim ben 2 haftadır yapıyorum bunu da, bepanthenle yapıyorum bemiks bulamadım hem o kokuyomuş galiba, sürekli dışarda bi insan olarak bepanthen daha işime geldi, önceden cevaplamışsın bepanthenin etkisini bilmiyorum diye ama 1005 sayfayı okuyamadım tabi doğal olarak, acaba bepanthen kullanıp da uzatan oldu mu, bu yönde bişey yazıldı mı?
Aa ne güzel
Bu küre ikinci defa başlamam geçen sefer aradan sonra devem edemedm :26:
Bu sefer 2 ay düznli yapıcam inş.
Dün 4. kürümü yaptım şimdiden daha belirli bi uzaman yok ama daha erken zatn
Evet bepanthene kullanarak da uzama elde eden bir çok kşşi var mesela ben
Evet bepanthene kullanarak da uzama elde eden bir çok kşşi var mesela ben
Aslında çok kokmuyor, 2 kere şampuanlanıncada hemen çıkıyor kokusu, bepanthene ile bemiks ayrı şeyler olduğu için ben ikisininde kullanılmasından yanayım yada bepanthene kullanılmasa bile bemiks şart olmalı.Tarife sadık kalalım değilmi kkontes'im:13:
ben içine zeytn yağı da kattım saçım yıpranmıştı acayip güzel oldu yanıklar da gtti sandm 1 gn sonra baktım bembyaz duruo daha gldm kendme ama yılmadan yapıcam bi de bnm ki 12 saat durdu akşam spreyli kutuya sıkıp koydum yaptım yıkamaya üşendimsabah yıkadım gercekten sacın rengini parlatıyo tşkler kontess ablajımıza :)
ben hep sadık kaldım kuşumsonucum ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?