Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Barcelino bendede var ama herşeyide kullanmaya kalkarsam her gün bakım yapıp yıkamam lazım saçımı nasıl olacak bilmiyorum, neyse gün aşırı bakım yapmakbenim için en iyisi sanırım

kkontessciğim bayıldım saçlarına ya ben bayadır takip ediyorum seni ama daha bugün alma fırsatım oldu malzemeleri ve dha bugün üye oldmm çooook ama çok saol yarın denicem yazarım sonucu ama saçın temizken mi yapıosun yoksa normal mi? bu arada ne kadar sabırlısın ve tatlısın herkesi tek tek dinlemişssinn

Peygamber sabrı var kızda, ne de olsa o bir kontes

Peygamber sabrı var kızda, ne de olsa o bir kontes

ahahaha çok şekersinizz:90:
ama ne yazık ki bu ara sabrımdan eser kalmadı :84:

yaymuy'cum hg canım
kirlilik-temizlilik olayına dikkat etmedim hiç ve uygulamaların %90'ını kirliyken yaptım diyebilirim kuşum...
gözenekler açıkken uygulanması daha iyi(yani temizken) diyen kızlar oldu burda ama bilemiyorum
dediğim gibi o kadar ince elemedim bu olayı

tmm cnmcım çoook ama çok saol bu arada hoşbulduk

herhangi bir şampuana sarımsakmı rendeliyoruz orasını anlamadım :26:

arkadaşlar bn aktardan sarımsaklı şampuan aldım içine de bepanthen kattım 5 ampülüde kattım.. yaklaşık 3 aydır kullanıyom ama bi halt olmadı

ya kızlar bişey sorcam.benim saçım bayağı bi uzun yani ıslanınca belime yaklasıyo ama ben daha da uzatmak istiyorum.yani belimin biraz daha aşağısına.acaba bu kürden uygulasam uzarmı ?saçımda kırık da var biraz.ne dersinizz.çevremdekiler daha uzamaz falan diyolar ama bilemiyorum.sizce???

Ahahaha bence sen dayak istiyorsun nidoss hahahaha
Şaka bir yana zaten bu kadar uzatabildiğine göre saçın hızlı uzuyordur bence denemekte fayda var, uzarsa kırıklarını aldırırsın ama saç uçlarında çatallaşma varsa onları aldırmadanda saç uzamaz benim bildiğim...Karar senin yani...

arkadaşlar bn aktardan sarımsaklı şampuan aldım içine de bepanthen kattım 5 ampülüde kattım.. yaklaşık 3 aydır kullanıyom ama bi halt olmadı
çünkü; her seferinde taze kullanılmalı o ampüller
lakin bi kaç saat sonra etkileri kalmıyor
3 ay boyunca boşuna kullanmışsın canım

neden daha uzamazmış ki? anlamadım
belden ötesine uzamıyor muymuş saç
benimkiler totoya geliyor da...:26:

saol canım ilgilendiğin için.ya aslında halimden memnundum da hani bi tane dizi basladı ya adını ferha koydum diyeordaki kadının saçlar süper onu görünce bi an kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…