- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
valla formüle sadık kalmayı ben de isterdim ama bemiks bulamadım; neyse bakalım ben deniyim bepanthen işe yarıyo mu onu da sölemiş olurum hem:)) hem uzama elde eden arkadaşlar da varmış zaten, bide barcelino saç bakım yağı kullanıcam bununla beraber, en azından mart sonuna kadar göğsüme insin şu saçlar yaa
Verdiğin tarifi aynı şekilde uyguladım kontes :) 2.Kürümü çarşamba günü yapıcam.
inş benimde saçlarım senin gibi uzar ,tarif içinde çok çok saoll :116:
kkontessciğim bayıldım saçlarınaya ben bayadır takip ediyorum seni ama daha bugün alma fırsatım oldu malzemeleri ve dha bugün üye oldmm çooook ama çok saol yarın denicem yazarım sonucu ama saçın temizken mi yapıosun yoksa normal mi? bu arada ne kadar sabırlısın ve tatlısın herkesi tek tek dinlemişssinn
Peygamber sabrı var kızda, ne de olsa o bir kontes
kkontessciğim bayıldım saçlarınaya ben bayadır takip ediyorum seni ama daha bugün alma fırsatım oldu malzemeleri ve dha bugün üye oldmm çooook ama çok saol yarın denicem yazarım sonucu ama saçın temizken mi yapıosun yoksa normal mi? bu arada ne kadar sabırlısın ve tatlısın herkesi tek tek dinlemişssinn
Peygamber sabrı var kızda, ne de olsa o bir kontes
çok tatlıı
ahahaha çok şekersinizz:90:
ama ne yazık ki bu ara sabrımdan eser kalmadı:84:
yaymuy'cum hg canım
kirlilik-temizlilik olayına dikkat etmedim hiç ve uygulamaların %90'ını kirliyken yaptım diyebilirim kuşum...
gözenekler açıkken uygulanması daha iyi(yani temizken) diyen kızlar oldu burda ama bilemiyorum
dediğim gibi o kadar ince elemedim bu olayı
tmm cnmcım çoook ama çok saol bu arada hoşbulduk
simgeleri biraz yanlış kullanıyorum ama acemiliğimden kusura bkma:S
herhangi bir şampuana sarımsakmı rendeliyoruz orasını anlamadım :26:
canım komple şampuanın içine atma sarımsakları.bi krem kutusuna koy şampuandan. sonra içine 3 diş sarımsak rendele at karıştır hep bnunla yıka
ya kızlar bişey sorcam.benim saçım bayağı bi uzun yani ıslanınca belime yaklasıyo ama ben daha da uzatmak istiyorum.yani belimin biraz daha aşağısına.acaba bu kürden uygulasam uzarmı ?saçımda kırık da var biraz.ne dersinizz.çevremdekiler daha uzamaz falan diyolar ama bilemiyorum.sizce???
çünkü; her seferinde taze kullanılmalı o ampüllerarkadaşlar bn aktardan sarımsaklı şampuan aldım içine de bepanthen kattım 5 ampülüde kattım.. yaklaşık 3 aydır kullanıyom ama bi halt olmadı
ya kızlar bişey sorcam.benim saçım bayağı bi uzun yani ıslanınca belime yaklasıyo ama ben daha da uzatmak istiyorum.yani belimin biraz daha aşağısına.acaba bu kürden uygulasam uzarmı ?saçımda kırık da var biraz.ne dersinizz.çevremdekiler daha uzamaz falan diyolar ama bilemiyorum.sizce???
saol canım ilgilendiğin için.ya aslında halimden memnundum da hani bi tane dizi basladı ya adını ferha koydum diyeAhahaha bence sen dayak istiyorsun nidoss hahahaha
Şaka bir yana zaten bu kadar uzatabildiğine göre saçın hızlı uzuyordur bence denemekte fayda var, uzarsa kırıklarını aldırırsın ama saç uçlarında çatallaşma varsa onları aldırmadanda saç uzamaz benim bildiğim...Karar senin yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?