Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ah benimde belime gelse saçlarım daha ne isterim :2:

ahhh...ahhhh...
ne beli ne totosu ayoll.
benim saçlar kulak hizamda kızlar ...şimdi ağlayacağım valla..
omuzlarıma gelse ya da bir tokayla toplayacak hale gelse çıkıcam Kızılay meydanında bir güzel göbek atacağım valla :90::90::90::90:

ben şimdi yaptım şimdi ama bemixin şişesi elime battı cam parmagıma girdi çoook acıdı çok eziyet çektim umarım deyer kızlar vala olmazsa göğsümde saçlarım şuan. gidip küt kestircem

saol canım ilgilendiğin için.ya aslında halimden memnundum da hani bi tane dizi basladı ya adını ferha koydum diyeordaki kadının saçlar süper onu görünce bi an kıskandım

Bir bakayım diziye saçları gerçek mi takma mı sana söylerim ona göre sende kıskanıp kıskanmamaya karar verirsin tatlım haha TV de gördüğünüz herşeye inanmayın...

saol canım ilgilendiğin için.ya aslında halimden memnundum da hani bi tane dizi basladı ya adını ferha koydum diyeordaki kadının saçlar süper onu görünce bi an kıskandım

ben şimdi yaptım şimdi ama bemixin şişesi elime battı cam parmagıma girdi çoook acıdı çok eziyet çektim umarım deyer kızlar vala olmazsa göğsümde saçlarım şuan. gidip küt kestircem

Geçmiş olsun canım br dahaki sefere 2 bez parçası ile tutup kırmaya çalış ve nazikçe davran sert şekilde kırarsan batıyor...Daha kolayına gelecekse eczaneden ampul jileti al...

Geçmiş olsun canım br dahaki sefere 2 bez parçası ile tutup kırmaya çalış ve nazikçe davran sert şekilde kırarsan batıyor...Daha kolayına gelecekse eczaneden ampul jileti al...

tmm cnm bnm çok saol dediklerinden birini yapıcam mahvoldu elim nse sardım mardım geçti biraz acısı

aynen şekercim,
ben dedim işte bir uzasın kızılay meydanında göbek atacağım valla..
ahh o kuaför bozuntusu göğüs hizasındaki saçımı yaktı ve kaldım erkek gibi..
ahhhh...
ahhhh...

Farkında mısın herkes kuaföründen şikayetçi, bu insanlar ne işe yarıyor allahaşkına anlamadım gitti, bunlar okulda müşteri 1 cm diyorsa bunu 20 ile çarp diye mi öğütlüyorlar acaba! Büyük sözüme tövbe ama bir daha ne balyaj, ne boya be kesim için kuaföre gitmemmmmm!!!

Son düzenleme:

aynen katılıyorum sana arkadaşım..
benim saçımı nasıl yaktı biliyor musun ? 15 kasın arife günü sabah maşa yaparken..maşa yapmadan bir sıvı sürdü ve maşaladı,saçlarım buhar içinde kaldı ve yanık yanık koktu..söyledim ,bir şey yok bu normal dedi..sonra da eve geldim ve üstümü değiştirken saçlarım kazağıma yapıştı ve orada kaldı..
gittim ,bana ne dedi biliyor musun ? buradan giderken kopuk değildi..ben de şikayet ettim,ceza almış..
sonra saçlarımı annemin kuaförüne kestirdim,tabi erkek gibi kaldı,kısacık..

Son düzenleme:
ve artık sadece kestirmeden kestirmeye gideceğim.
annenmin kuaförü iyi bir çocuk,geçenlerde gittim.saçlarımı biraz toparladı ve enseyi kazıyıp kulak altı gibi yaptı.ama üstlerde kat var ve bir de kalan yanıklar tabi..
neyse yaza kadar artık biraz birşeye benzer herhalde..
umarım yani..

adını feriha koydum da ki kdının saçı gerçek değil ki arkadaşlar
okadar uzun saç mide bulandırıcı gelir bana zaten yakışmamış hiçte

Benim ki de şöyle oldu, o tariha kadar hiç boya sürülmemiş doğal olarak sarı saçlarımı kumral bir renge çevirmem gerekiyordu bir sebepten ötürü tabii geçici süre için, neyse adamı uyardım külü fazla basma yeşil olmasın saçım diye, boyadı yıkadı kurttu saç haki rangi abla tutmadı bu dedi bir daha boyadı yine haki rengi Baktı olacak gibi değil bari dore nuans koyalım diyerek bir daha boyadı bu seferde acayip kızıl pembe gibi bir renk oldu kumralla alakası yok! En sonuda abla senin saçının pigmentleri uygun değil ben şimdi halledeceğim diyerek saçıma boya akıtıcı sürdü tabii bana söylemiyor bunu eh be kardeşim zaten sarışın bir kıza kaç dakika akıtıcı sürebilirsin ki!Tüm işlemler 5 gün içinde yapıldı tabii! Bütün saçlarımı yaktı yaktı, tamamen lastik gibi uzadı zavallı saçlarım ve ne yazık ki bir daha hiç düzelmedi! Evvelki hafta sonunda keratin tedavisi yaptımda o lastiklerden kurtuldum, çelik gibi oldular maşallah ama bir daha kuaföre gidenin! Bunu yapan kuaförü öyle sokak arası bir yer sanmayın tabii, gayet bilindik bir salon:26: daha beteri saçımı yıllardır tanırlar!

Son düzenleme:

ah tatlım ah..
bu tanınan kuaförler daha berbat..benimkini de bu hale sokan ankara'nın bilinen güya iyi kuaförlerinden..
annemin kuaförü ise bizim 2 sokak aşağımızdaki bir mahelle kuaförü..valla daha iyi kesti ve daha kaliteli malzeme kullanıyor..
ahhh..
ahhh..

daha önce de yine iyi denen bir kuaför de benim doğal açık kumral saçlarıma karamel gölge atmak için benim saçlarıma tamamen oreal sürüp ve açıp sonra da iğrenç bir çürük yumurta rengine çevirmişti..zaten sonra tövbelenmiştim boya için kuaföre gitmeye..

Son düzenleme:
aynen şekercim,
ben dedim işte bir uzasın kızılay meydanında göbek atacağım valla..
ahh o kuaför bozuntusu göğüs hizasındaki saçımı yaktı ve kaldım erkek gibi..
ahhhh...
ahhhh...

merhaba ankara da yaşıyorsunuza heralde.bende orda öğrenciyim...ankara da ben birtsne iyi kuaför görmedim...rastlamadım...eline makası alan kuaför olmuş kızılay bunlarla dolu.

merhaba ankara da yaşıyorsunuza heralde.bende orda öğrenciyim...ankara da ben birtsne iyi kuaför görmedim...rastlamadım...eline makası alan kuaför olmuş kızılay bunlarla dolu.

Aynen canım..
sanki hepsi sözleşmiş gibi,saçları berbat ediyorlar.

Ankara'da nerede oturuyorsun canım ? ben aşağı ayrancıdayım...

Ben bunların hayal gücüne hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…