Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kontescim sana önemli bişey sorucam.

Sen bu kürü yaparken düzenli olarak saçlarına maşa, düzleştirici felan kullandın mı?
Bu tarz şeyler saçı kırıyor ama eğer sen kullandıysan ama yinede sağlıklı bi uzama olduysa bende kullanmaya dveam edicem. Çünkü benim saçlarım dalgalı ve genellikle düzleştiriyorum saçlarımı. Ama her gün değil. Haftada 1.2 kez bazen 1.. Bazen hiç düzleştirmiyorum. Bu kürü uygularken sence kullanmakta bi sorun olur mu? Uzamayı etkiler mi? Uzama durur mu?

sadece perçemlerim için kullandım canım.
diğer taraflara 1 sene içinde taş çatlasa 4-5 kere uygulamışımdır

İİ akşamlar, bugün itibari bende şimdilik sarımsak rendelediğim şampuanı kullanacağım yarında diğer kürü yapmayı düşünüorum=)

ilk olarak sorum - forumda sarımsaklı şampuan saç dökülmesine neden oluyor diye yazılar okudum moralim bozuldu , benim zaten uçlarında röfleli olduğu için saçlarım yıpranmış şekilde dökülüor saçlarım kalın telli ve gür ama röfleden sonra dökülme çok olduğu için azaldı..korktum bu açıdan

ikinci sorum ise, sinameki kürü haftada 1 kez uygulanıor ve 4-5 saat bekletiliot değil mii..sonrada anladığım 6-7 haftadan sonra ara veriliyor. bu ara 1 ay adar mı acaba:S

Teşekkürler ayrıca!....

Bende sarımsaklı şampuanı kullanıyorum ve saçlarımda hiç dökülme olmadı.Aksine saçlarımın dökülmesi durdu.Saçlarımı yıkadıktan sonra iyice bir kontrol ettim elimle sıktım biraz saçları da 3-4 tane geldi elime normalde 10 u geçik saç gelirdi avuçlarıma.Gayette memnunum vallahi bu zamana kadar niye kullanmamışım ben bunu..
Kimisi 4-5 saat bekletiyor kimisi daha az ya da daha fazla..Ama ben 2 saat kadar bekletiyorum.Yeterli olacağını düşünüyorum.Ara 1 ay değil de 2 hafta kadar canım.. :))

Bu kürün çok faydasını görmüştüm ben geçen sene..Kullanmayı bırakalı baya oldu ama hala hızlı uzuyo saçlarım..Eskiden çok yavaş uzardı
Haftaya c.tesi tekrar başlıcam bakalım..foto da çektim küre başlayınca kıyasliim diye..
Saçlarım uzun aslında ama belime kadar gelsin istiyorum yaza kadar

Estrella39 çok teşekkür ediyorum ilgine=) inşallah bu gece başlıyorum bakalım.. Aslında benim saçlarım hızlı uzardı fakat bir kaç aydır durdu ,yıprandığı için sanırım inşallah kendine gelir

Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :) Hayırlı olsun o zaman şimdiden inşallah istediğin boya kadar uzar saçların:)) Kür iyi gelir saçlarına yumuşacık yapar :) ama accıkta olsa uçlarından aldırmanda fayda var.

Jojoba pek kokan bir yağ değil ama jojoba ile birlikte sandalağacı yağı al, bu uçucu bir yağ ve inanılmaz güzel kokuyor.Ben gliserinli tarifin içine de koydum mesela, saçımı savurdukça mis gibi kokuyor o sayede hemde insanı rahatlatıyor :)

Bu arada kesinlikle sinameki kullandığım süre içerisinde saçımın uzaması neredeyse durdu, normalde 1 ayda 2cm e kadar uzayan saçlarım henüz 1 cm bile uzamadı ama bu doğru yolda olduğumu gösteriyor...Bu arada saçı dökülen arkadaşlarda üzülmesin, bu kürün yenileyici özelliği olduğu için zaten dökülmesi gereken miyadı dolmuş saçları atıp yerine yeni saç çıkartıyor olay bundan ibaret...Bu küre başladıktan sonra kafa derisi analizi yaptırdım olası ihtimallere karşı ve saç köklerinde herhangi br tıkanma yok yani temiz, bu yüzden kullanırken aklınızda soru işareti kalmasın kızlar...

sadece perçemlerim için kullandım canım.
diğer taraflara 1 sene içinde taş çatlasa 4-5 kere uygulamışımdır

Peki canım ben dedigim gibi hafta 1 yada 2 hafta 1 kullanıyorum. Bazen kullanmadıgımda oluyo. Haftada 1 kere kullanmak uzamayı durdurur mu? Eğer durduruyosa bırakıcam düzleştirmeyi felan..

Peki canım ben dedigim gibi hafta 1 yada 2 hafta 1 kullanıyorum. Bazen kullanmadıgımda oluyo. Haftada 1 kere kullanmak uzamayı durdurur mu? Eğer durduruyosa bırakıcam düzleştirmeyi felan..

o kadarcık kullanımın bi zararı olacağını sanmıyorum canım
ya da extradan uçlar için kırık önleyici serum vb ürün kullan

ilk cevap : tamamiyle tersi söz konusu,yanlış bilgi okumuşsunuz.
ikinci cevap : ara 2-3 hafta.

Ben kendi yaptığımı değil de aktardan aldığımı kullanıorum. Sadece yıkarken kokuyor. Güzelce duruluyorum, hiç koku yok, başka bir şampuanla yıkamama bile gerek kalmıyor güzel koksun diye.

ilk cevap : tamamiyle tersi söz konusu,yanlış bilgi okumuşsunuz.
ikinci cevap : ara 2-3 hafta.

teşekkürler!.. dün akşam yaptım, 250 ml şampuanın içine 4 diş sarımsak ve 50 ml sini ise, sarımsaklı şampuanın ardından normal şampuan ve sonra saç kremi, ne kokma ne dökülme şimdilik ayrıca da yumuşacık.

Ayrıca çok ucuz ve basit bu kürler içinde teşekkürler!....

Estralla39 sanada çok teşekkür ederim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…