Kontescim sana önemli bişey sorucam.
Sen bu kürü yaparken düzenli olarak saçlarına maşa, düzleştirici felan kullandın mı?
Bu tarz şeyler saçı kırıyor ama eğer sen kullandıysan ama yinede sağlıklı bi uzama olduysa bende kullanmaya dveam edicem. Çünkü benim saçlarım dalgalı ve genellikle düzleştiriyorum saçlarımı. Ama her gün değil. Haftada 1.2 kez bazen 1.. Bazen hiç düzleştirmiyorum. Bu kürü uygularken sence kullanmakta bi sorun olur mu? Uzamayı etkiler mi? Uzama durur mu?
İİ akşamlar, bugün itibari bende şimdilik sarımsak rendelediğim şampuanı kullanacağım yarında diğer kürü yapmayı düşünüorum=)
ilk olarak sorum - forumda sarımsaklı şampuan saç dökülmesine neden oluyor diye yazılar okudummoralim bozuldu , benim zaten uçlarında röfleli olduğu için saçlarım yıpranmış şekilde dökülüor saçlarım kalın telli ve gür ama röfleden sonra dökülme çok olduğu için azaldı..korktum bu açıdan
ikinci sorum ise, sinameki kürü haftada 1 kez uygulanıor ve 4-5 saat bekletiliot değil mii..sonrada anladığım 6-7 haftadan sonra ara veriliyor. bu ara 1 ay adar mı acaba:S
Teşekkürler ayrıca!....
Estrella39 çok teşekkür ediyorum ilgine=) inşallah bu gece başlıyorum bakalım.. Aslında benim saçlarım hızlı uzardı fakat bir kaç aydır durdu ,yıprandığı için sanırım inşallah kendine gelir
Hemen gazimizi verelim o zaman.
Canim söyle diyim. Uyguladigin süre boyunca uzamamasi normal. Sinameki bir süre sacin uzamasini durduruyor.(Yani ben kendimde bunu gördüm.) Ara verdigin zaman 8 haftanin acisini cikaracak sekilde uzuyor. Kürsüz 8 haftanin uzatmasi gereken sacin fazlasini sinameki 2 haftalik arada uzatiyor. Yani uzatmiyor, döküyor diyip bence hemen birakma. Abartili sekilde dökülürse o zaman birak. Ben o dökülmenin gecici oldugunu düsünüyorum, sinameki ve sarimsak saglikli sac cikarip eski, ölen saclari atiyor olabilir.
Ve bol bol hayal et uzun halini.Saclarinin uzadigini, onlari savurdugunu bir düsün. Pozitif düsün her zaman, benim saclarim uzayacak de. Eminim büyük etkisi olacaktir, ben buna inaniyorum.
Jojoba yaginin kokusu güzel mi? Ben sampuanima cam terebentin kattigim icin kokusu gitti. Portakal yagini boca ettim güzel koktu ama jojoba koyarsam daha faydali olur. Bi de güzel kokuyorsa cok iyi olur benim icin.
Benim bir erkek arkadasim bioxcin ampullerinin sacini cok hizli uzattigini söylemisti. Bioblas diyince aklima o geldi. Sinameki eger ise yaramazsa onu kullanmayi düsünüyorum. Ama sinamekinin ise yarayacagina inaniyorum. Hani bi ihtimal olmazsa.
sadece perçemlerim için kullandım canım.
diğer taraflara 1 sene içinde taş çatlasa 4-5 kere uygulamışımdır
Peki canım ben dedigim gibi hafta 1 yada 2 hafta 1 kullanıyorum. Bazen kullanmadıgımda oluyo. Haftada 1 kere kullanmak uzamayı durdurur mu? Eğer durduruyosa bırakıcam düzleştirmeyi felan..
İİ akşamlar, bugün itibari bende şimdilik sarımsak rendelediğim şampuanı kullanacağım yarında diğer kürü yapmayı düşünüorum=)
ilk olarak sorum - forumda sarımsaklı şampuan saç dökülmesine neden oluyor diye yazılar okudummoralim bozuldu , benim zaten uçlarında röfleli olduğu için saçlarım yıpranmış şekilde dökülüor saçlarım kalın telli ve gür ama röfleden sonra dökülme çok olduğu için azaldı..korktum bu açıdan
ikinci sorum ise, sinameki kürü haftada 1 kez uygulanıor ve 4-5 saat bekletiliot değil mii..sonrada anladığım 6-7 haftadan sonra ara veriliyor. bu ara 1 ay adar mı acaba:S
Teşekkürler ayrıca!....
o kadarcık kullanımın bi zararı olacağını sanmıyorum canım
ya da extradan uçlar için kırık önleyici serum vb ürün kullan
ilk cevap : tamamiyle tersi söz konusu,yanlış bilgi okumuşsunuz.
ikinci cevap : ara 2-3 hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?