3 kere çok fazla saçın küre duyarsızlaşabilir.
Haftada 3 kere mi uyguluyorsun ?? Niye 3 kere yapıyorsun ki normali haftada 1 kere.Peki 3 kere yapmana rağmen belli bir uzama var mı? İnanarak yapmanın da etkisi olduğuna inanıyorum sonuçta pozitif düşünüyorsun:)) hayırrr bozma psikolojiniii
3 kere çok fazla saçın küre duyarsızlaşabilir.
benim saçlarımda çok cansız ya. aynaya baktım şimdi hiç ne bileyim kuru desem okdr kuru deil ama cansız yani. çok tülerio. ne yapmalıyım
ne uzatıyo saçı ne kürü tekrar yazar mısınız kızlar bende yapayım
kkontess bu mesajı görünce kalpten gidecek
Bu arada bugün 9. kürümü yaptım ve ara verdim, ensemdeki saçlarımı ölçtürdüm eşime iki hafta öncekiyle aynı yaaaBenim gaza ihyitacım var...
Ama bugün aynaya baktım arka tarafına saçlarımın uzun halini hayal ettim çok güzel olacak, Şöyle bir 15 cm uzasa falan.
Bu arada galiba sinameki benim saçımı döküyor, sinameki kürünü saçımdan arındırırken birsürü saçım dökülüyor, normal zamanlarda yıkadığımda dökülmüyor, kkontess sende de böyle mi oluyordu?Sarımsaklı şampuan kullanıyorum bir hafta oluyor. Ne yapmalıyım. Arada sağlamlaşırmı acaba kökleri, Emziren bir anne oduğum için demir ve vitamin tableti alıyorum düzenli olmasa da. Daha ne yapmalıyım ki?
Rica ederim yasokolik,
airlikfeer uçlar için 1. sayfadaki gliserin bakımını denedin mi? Belki faydası olur.
yağlı bakım saç dökebiliyor canım evet ama çoookkk çoksa süreyi azalt?
ya da bırak tamamen
bende aşırı dökülme olmadı hiç.
bu ara çok dökülüyorlar,neden bilmiyorum
her yer saç!
denemedim canım:26::26::26: dışarı çıkınca alıyım o zaman gliserin
jojoba yağını da dene dedi bi arkadaş ama kararsızım işte
Kuruyken dökülmüyor, durup dururken falan, sadece yıkarken, kür yüzünden bence, yağsız yapsam ne olur? Uzamayı etkiler mi badem yağı olmaması?
Liv sen ne sormuştun canım kaçırdım ya da okudum unuttum.
Dene dene, ben çok dua ettim vallahiGliserin ile birlikte ben jojoba yağı kullandım mesela bebek yağı yerine, güzel bir kombinasyon oldu...
aynen..ben bunları downunders sıvı saç kremi içine ekledim..çok güzel oldu valla..
jojoba ve gliserini birliktemi kullanıyorsunu..nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olurmusunuz banada
tatlım ben bunlardan birer kapak,kendi kapakları ile,sıvı durulanmayan saç kremime kattım.ve kullanmadan iyice çalkalayıp saçıma sıkıyorum..
ben jojoba yu şampuanıma kattım
o da olur tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?