Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet uzama var 1-2 cm :) geçen hafta 1 kere yapmıştım, bu hfta 3 kere yapayım dedim :)

3 kere çok fazla saçın küre duyarsızlaşabilir.

hmm.. pekala haftada 1 kere yapıcam herkes gibi çok saol :)

benim saçlarımda çok cansız ya. aynaya baktım şimdi hiç ne bileyim kuru desem okdr kuru deil ama cansız yani. çok tülerio. ne yapmalıyım

benim saçımında uçları çok kötü

kestim uclarını acımadım yaa kırıkları temizledim iyicene nasıl canlı olur onun peşindeyim bu uçlar

Rica ederim yasokolik,

airlikfeer uçlar için 1. sayfadaki gliserin bakımını denedin mi? Belki faydası olur.

yağlı bakım saç dökebiliyor canım evet ama çoookkk çoksa süreyi azalt?
ya da bırak tamamen
bende aşırı dökülme olmadı hiç.
bu ara çok dökülüyorlar,neden bilmiyorum
her yer saç!

yağlı bakım saç dökebiliyor canım evet ama çoookkk çoksa süreyi azalt?
ya da bırak tamamen
bende aşırı dökülme olmadı hiç.
bu ara çok dökülüyorlar,neden bilmiyorum
her yer saç!

Kuruyken dökülmüyor, durup dururken falan, sadece yıkarken, kür yüzünden bence, yağsız yapsam ne olur? Uzamayı etkiler mi badem yağı olmaması?

Liv sen ne sormuştun canım kaçırdım ya da okudum unuttum.

denemedim canım:26::26::26: dışarı çıkınca alıyım o zaman gliserin

jojoba yağını da dene dedi bi arkadaş ama kararsızım işte

Dene dene, ben çok dua ettim vallahi Gliserin ile birlikte ben jojoba yağı kullandım mesela bebek yağı yerine, güzel bir kombinasyon oldu...

canım ya biraz ara ver istersen,sonra yine devam edersin.
badem yağı saçı dökmez ama belki de mevsimsel olabilir..bahar geliyor yaisaç dökülmesi hızlanabilir..
bu arada bioblas kullandın mı hiç ?
benim bir ara çok saçım dökülüyordu,yeni doğum yapan bir arkadaşın bioblası tavsiye etti,içine de 2 tane bepanthene ampül kırmıştım ve çok iyi gelmişti bana..dökülmem önce azalmıştı sonra da tamamene yakın durmuştu..ve de saçlarım daha çabuk uzamıştı..ben bioblas normal saçlar için olanını kullanmıştım..hala da mevsim geçişlerinde onu kullanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…