Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

valhalacım ,ayeserim bunları sormuştum

Bildiklerimi cevaplıyayım da zaten ilk mesajda yazıyor cevapların bir kısmı.
Kür haftada bir uygulanıyor. Aşağı yukarı 8 hafta sonra ara veriliyor. Boyalı saçlara da etki ettiğini okudum. Benim saçlarım boyasız o yüzden yorum yapamayacağım. Saçlarımızı uzatmak istediğimiz süre boyunca mümkünse hiç bir işleme tabi tutmuyoruz daha iyi sonuç almak için.

valalha, evde bioblas kullanıyoruz eşimle, ama ben çok sevmiyorum onu arada bir kullanıyorum, clear kullanıyorum genelde, şampuanımı da sık sık değiştiririm, her seferinde başka alırım, neyse, şimdi sarımsaklı kullanıyorum aktardan hazır aldım.

Son düzenleme:
Ben ilk olarak geçen hafta uyguladım sinemakiyi
Fakat tarifi yanlış anlamışım
Badem yağını 1 çorba kaşığı yerine 1 tatlı kaşığı koymuşum
ve suyuda 1 su bardagından fazla koymusum
sanırım bu yzden fayda etmedi.
dün saçlarım kestirdim omuzlarımdan azıcık aşağıda
ne düzleştirici yapıyorum ne kurutuyorum
artk uzayana kadar o tür şeyler kullanmamaya çalışıcam
belime gelmesini istiyorum ama ne kdr sürede gelir bilmiyorum
başlığı ilk sayfasından 100. sayfasına kadar inceledim devamıda gelecek:)
kkontess saçların muhteşeemm canım gerçekten çok iyi gelmiş sana
umarım bizde aynı sonucları alırız.

bide ben bişey soracaktm haftada 1 kere yapmayı düşünüyorum 4-5 saat bekletmek yeterlidir herhalde
ama sarmısaklı şampuan kullanmak istemiyorum
aslında saçıma iyi geldi ama sanırım şampuanın icinde dura dura acayip rahatsz edici bi koku saldım etrafa onu yapmasam da uzar dimi?

canım zaten tek 1 uygulama ile saç fışkırmasını bekleme
ilk uygulamada hemen sonuç alman imkansız gibi bir şey.
bahsettiğin şekilde uygulanıyor zaten bu kür.
sarımsağı sütte kaynatıp da ekle şampuanına,yine de rahatsız olursan kullanma onu.
iltifatın için de teşekkür ederim

yağsız hiç denemedim kuşum , onun da kendine öz faydaları var tabi...bilemedim onsuz olur mu :26:

Tabikide ama uzamasa bile biçok faydasını gördüm
Mesela parlak ve yumuşacık oldu.
Saçlarım yeterince gür
sanırım sarımsağında uzatmada pek etkisi yok
Cevap verdiğin için çok sağol canım

aslında iyi yapıyorsun tatlım..
ayda bir şampuan değiştirin diyorlar,saçınız alışmasın diye..
benim de ısırganlı bitsin başka şampuan bakacağım :)

benimde saçlarım çok tülerio ne yapmalıyım

saçlarına jajoba yağı sür dipten uca kadar 2 saat bekler saçlarınzamanla düzlir akşamda saç uçlarına sür sabaha kadar beklet sabahın yıka çok yumuşatıyo işe yarıyo..gül yağını da deneyebilirsin saç uçlarına sür oda çok güze yapıyor saçları zamanla bakım yapıyor yumuşatıyor....

Badem yağı yerine başka bir yağ olabilir mi acaba kkontess? kökleri kuvvetlendirici birşey? Denesem mi ki, neyse şu ara bir geçsin tekrar başlayayım eğer dökülme devam ederse süreyi daha da azaltırım, 5 hafta yapıp ara veririm. Neyse zaman geçsin bakacağım çaresine.

Hemen gazimizi verelim o zaman.
Canim söyle diyim. Uyguladigin süre boyunca uzamamasi normal. Sinameki bir süre sacin uzamasini durduruyor.(Yani ben kendimde bunu gördüm.) Ara verdigin zaman 8 haftanin acisini cikaracak sekilde uzuyor. Kürsüz 8 haftanin uzatmasi gereken sacin fazlasini sinameki 2 haftalik arada uzatiyor. Yani uzatmiyor, döküyor diyip bence hemen birakma. Abartili sekilde dökülürse o zaman birak. Ben o dökülmenin gecici oldugunu düsünüyorum, sinameki ve sarimsak saglikli sac cikarip eski, ölen saclari atiyor olabilir.
Ve bol bol hayal et uzun halini. Saclarinin uzadigini, onlari savurdugunu bir düsün. Pozitif düsün her zaman, benim saclarim uzayacak de. Eminim büyük etkisi olacaktir, ben buna inaniyorum.

Dene dene, ben çok dua ettim vallahi Gliserin ile birlikte ben jojoba yağı kullandım mesela bebek yağı yerine, güzel bir kombinasyon oldu...

Jojoba yaginin kokusu güzel mi? Ben sampuanima cam terebentin kattigim icin kokusu gitti. Portakal yagini boca ettim güzel koktu ama jojoba koyarsam daha faydali olur. Bi de güzel kokuyorsa cok iyi olur benim icin.

Benim bir erkek arkadasim bioxcin ampullerinin sacini cok hizli uzattigini söylemisti. Bioblas diyince aklima o geldi. Sinameki eger ise yaramazsa onu kullanmayi düsünüyorum. Ama sinamekinin ise yarayacagina inaniyorum. Hani bi ihtimal olmazsa.

Sağol canım ya, umarım dediğin gibi olur. Tüm emek verenlerin saçı uzar.

inşallah uzar tatlım ya..
artık bıktım bu saçlarla uğraşmaktan..eskiden hiç uğraşmazdım,çok da güzel uzardı yani..
ahhh...
ahhhh...

canım ,inşallah senin de saçların istediğin gibi olur..
birder kür aralığı Ayeserciğimin dediği gibi,8 hafta yapılacak 2 hafta ara verilecek..
İnş canım hepimiz hayalimizdeki saçlara kavuşuruz .

Teşekkür ederim canım
Kür aralığında çok kararsız kalmıştım .5-6 günde bir uygulayanlarda olduğu için dedim kızlara bir sorayım En iyisi bir hafta demek
canım ,boyalı saçın rengini açıyor biraz..
haftada 1 uygulanması tavsiye ediliyor canım..
saçına bu kürü uygularken boya yapabilirsin tabi,ama rengini biraz da olsa değiştirme ihtimali var tatlım..
Canım ya benim saçlar yeni boyanmıştı biraz boyayı akıttı .Daha ilk gününden böylese sonrasını hiç düşünemiyorum .

teşekkür ederimm.. inş düzelir
ne kadar yapıcam peki? her gün mü haftada 1 falan mı ?

Çok güzel gaz verdin vallahi canım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…