Kızlar bu kürü haftada bir mi uyguluyorsunuz ?
Olması gereken kür aralığı nedir ?
Saçlarımı turunculaşana sildirip, boyattırdığım için yıkandıkça eski haline döner diye korkuyorum .Bu kür boyalı saçın rengini çok fazla açıyor mu ?
Bu kürü uygularken ,saçımıza boya ya da cila yaptırmamızın herhangi bir sakıncası var mı ?
Çok soru sormuşum
Bir de sonuç alan arkadaşlar ,fotoğraflarını öncesi sonrası diye burada paylaşırlarsa çok seviniriz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...anlar-buraya-fotograflarimizi-paylasalim.html
Ben ilk olarak geçen hafta uyguladım sinemakiyi
Fakat tarifi yanlış anlamışım
Badem yağını 1 çorba kaşığı yerine 1 tatlı kaşığı koymuşum
ve suyuda 1 su bardagından fazla koymusum
sanırım bu yzden fayda etmedi.
dün saçlarım kestirdim omuzlarımdan azıcık aşağıda
ne düzleştirici yapıyorum ne kurutuyorum
artk uzayana kadar o tür şeyler kullanmamaya çalışıcam
belime gelmesini istiyorum ama ne kdr sürede gelir bilmiyorum
başlığı ilk sayfasından 100. sayfasına kadar inceledim devamıda gelecek:)
kkontess saçların muhteşeemm canım gerçekten çok iyi gelmiş sana
umarım bizde aynı sonucları alırız.
bide ben bişey soracaktm haftada 1 kere yapmayı düşünüyorum 4-5 saat bekletmek yeterlidir herhalde
ama sarmısaklı şampuan kullanmak istemiyorum
aslında saçıma iyi geldi ama sanırım şampuanın icinde dura dura acayip rahatsz edici bi koku saldım etrafaonu yapmasam da uzar dimi?
Kuruyken dökülmüyor, durup dururken falan, sadece yıkarken, kür yüzünden bence, yağsız yapsam ne olur? Uzamayı etkiler mi badem yağı olmaması?
Liv sen ne sormuştun canım kaçırdım ya da okudum unuttum.
canım zaten tek 1 uygulama ile saç fışkırmasını bekleme
ilk uygulamada hemen sonuç alman imkansız gibi bir şey.
bahsettiğin şekilde uygulanıyor zaten bu kür.
sarımsağı sütte kaynatıp da ekle şampuanına,yine de rahatsız olursan kullanma onu.
iltifatın için de teşekkür ederim
valhalacım ,ayeserim bunları sormuştum
Bildiklerimi cevaplıyayım da zaten ilk mesajda yazıyor cevapların bir kısmı.
Kür haftada bir uygulanıyor. Aşağı yukarı 8 hafta sonra ara veriliyor. Boyalı saçlara da etki ettiğini okudum. Benim saçlarım boyasız o yüzden yorum yapamayacağım. Saçlarımızı uzatmak istediğimiz süre boyunca mümkünse hiç bir işleme tabi tutmuyoruz daha iyi sonuç almak için.
valalha, evde bioblas kullanıyoruz eşimle, ama ben çok sevmiyorum onu arada bir kullanıyorum, clear kullanıyorum genelde, şampuanımı da sık sık değiştiririm, her seferinde başka alırım, neyse, şimdi sarımsaklı kullanıyorum aktardan hazır aldım.
valhalacım ,ayeserim bunları sormuştum
benimde saçlarım çok tülerio ne yapmalıyım
kkontess bu mesajı görünce kalpten gidecek
Bu arada bugün 9. kürümü yaptım ve ara verdim, ensemdeki saçlarımı ölçtürdüm eşime iki hafta öncekiyle aynı yaaaBenim gaza ihyitacım var...
Ama bugün aynaya baktım arka tarafına saçlarımın uzun halini hayal ettim çok güzel olacak, Şöyle bir 15 cm uzasa falan.
Bu arada galiba sinameki benim saçımı döküyor, sinameki kürünü saçımdan arındırırken birsürü saçım dökülüyor, normal zamanlarda yıkadığımda dökülmüyor, kkontess sende de böyle mi oluyordu?Sarımsaklı şampuan kullanıyorum bir hafta oluyor. Ne yapmalıyım. Arada sağlamlaşırmı acaba kökleri, Emziren bir anne oduğum için demir ve vitamin tableti alıyorum düzenli olmasa da. Daha ne yapmalıyım ki?
Dene dene, ben çok dua ettim vallahiGliserin ile birlikte ben jojoba yağı kullandım mesela bebek yağı yerine, güzel bir kombinasyon oldu...
canım ya biraz ara ver istersen,sonra yine devam edersin.
badem yağı saçı dökmez ama belki de mevsimsel olabilir..bahar geliyor yaisaç dökülmesi hızlanabilir..
bu arada bioblas kullandın mı hiç ?
benim bir ara çok saçım dökülüyordu,yeni doğum yapan bir arkadaşın bioblası tavsiye etti,içine de 2 tane bepanthene ampül kırmıştım ve çok iyi gelmişti bana..dökülmem önce azalmıştı sonra da tamamene yakın durmuştu..ve de saçlarım daha çabuk uzamıştı..ben bioblas normal saçlar için olanını kullanmıştım..hala da mevsim geçişlerinde onu kullanırım..
Hemen gazimizi verelim o zaman.
Canim söyle diyim. Uyguladigin süre boyunca uzamamasi normal. Sinameki bir süre sacin uzamasini durduruyor.(Yani ben kendimde bunu gördüm.) Ara verdigin zaman 8 haftanin acisini cikaracak sekilde uzuyor. Kürsüz 8 haftanin uzatmasi gereken sacin fazlasini sinameki 2 haftalik arada uzatiyor. Yani uzatmiyor, döküyor diyip bence hemen birakma. Abartili sekilde dökülürse o zaman birak. Ben o dökülmenin gecici oldugunu düsünüyorum, sinameki ve sarimsak saglikli sac cikarip eski, ölen saclari atiyor olabilir.
Ve bol bol hayal et uzun halini.Saclarinin uzadigini, onlari savurdugunu bir düsün. Pozitif düsün her zaman, benim saclarim uzayacak de. Eminim büyük etkisi olacaktir, ben buna inaniyorum.
Jojoba yaginin kokusu güzel mi? Ben sampuanima cam terebentin kattigim icin kokusu gitti. Portakal yagini boca ettim güzel koktu ama jojoba koyarsam daha faydali olur. Bi de güzel kokuyorsa cok iyi olur benim icin.
Benim bir erkek arkadasim bioxcin ampullerinin sacini cok hizli uzattigini söylemisti. Bioblas diyince aklima o geldi. Sinameki eger ise yaramazsa onu kullanmayi düsünüyorum. Ama sinamekinin ise yarayacagina inaniyorum. Hani bi ihtimal olmazsa.
Sağol canım ya, umarım dediğin gibi olur. Tüm emek verenlerin saçı uzar.
İnş canımcanım ,inşallah senin de saçların istediğin gibi olur..
birder kür aralığı Ayeserciğimin dediği gibi,8 hafta yapılacak 2 hafta ara verilecek..
Bildiklerimi cevaplıyayım da zaten ilk mesajda yazıyor cevapların bir kısmı.
Kür haftada bir uygulanıyor. Aşağı yukarı 8 hafta sonra ara veriliyor. Boyalı saçlara da etki ettiğini okudum. Benim saçlarım boyasız o yüzden yorum yapamayacağım. Saçlarımızı uzatmak istediğimiz süre boyunca mümkünse hiç bir işleme tabi tutmuyoruz daha iyi sonuç almak için.
Canım ya benim saçlar yeni boyanmıştıcanım ,boyalı saçın rengini açıyor biraz..
haftada 1 uygulanması tavsiye ediliyor canım..
saçına bu kürü uygularken boya yapabilirsin tabi,ama rengini biraz da olsa değiştirme ihtimali var tatlım..
saçlarına jajoba yağı sür dipten uca kadar 2 saat bekler saçlarınzamanla düzlir akşamda saç uçlarına sür sabaha kadar beklet sabahın yıka çok yumuşatıyo işe yarıyo..gül yağını da deneyebilirsin saç uçlarına sür oda çok güze yapıyor saçları zamanla bakım yapıyor yumuşatıyor....
Hemen gazimizi verelim o zaman.
Canim söyle diyim. Uyguladigin süre boyunca uzamamasi normal. Sinameki bir süre sacin uzamasini durduruyor.(Yani ben kendimde bunu gördüm.) Ara verdigin zaman 8 haftanin acisini cikaracak sekilde uzuyor. Kürsüz 8 haftanin uzatmasi gereken sacin fazlasini sinameki 2 haftalik arada uzatiyor. Yani uzatmiyor, döküyor diyip bence hemen birakma. Abartili sekilde dökülürse o zaman birak. Ben o dökülmenin gecici oldugunu düsünüyorum, sinameki ve sarimsak saglikli sac cikarip eski, ölen saclari atiyor olabilir.
Ve bol bol hayal et uzun halini.Saclarinin uzadigini, onlari savurdugunu bir düsün. Pozitif düsün her zaman, benim saclarim uzayacak de. Eminim büyük etkisi olacaktir, ben buna inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?