bugün 8. kürümü yaptım ve ara veriyoruminşallah sonuçları görücem
benim daha 1 kürüm var
cumartesi yapayım, bitiriyim diorum sonra 2 hafta ara vericem inş.. sonuçları bizede söle canım
kızlar nihayet yarın 6.kürümü yapıyorum, şimdi dışarı çıkıp bepanthen alıcam, bide fısfıslı şişe bulabilirsem alayım 1 milyoncularda var mıdır acaba:26: ben de tatlı kaşığıyla önce saçıma döküp elimle diplerine yayıyodum, çok uraştırıcı bi iş yaa
bende üşenmezsem bugün 8. kürümü yapacağım ve 3 hafta ara vereceğim
tamamdır ufak kolonya bulunca alayım bari:)tatlım 1 milyoncularda kolonya şişleri var kolonyasını döküp şişesini kullanabilirsin ben öle yapmıştım
kızlar nihayet yarın 6.kürümü yapıyorum, şimdi dışarı çıkıp bepanthen alıcam, bide fısfıslı şişe bulabilirsem alayım 1 milyoncularda var mıdır acaba:26: ben de tatlı kaşığıyla önce saçıma döküp elimle diplerine yayıyodum, çok uraştırıcı bi iş yaa
ben çıtçıt kullanıyorum çok rahat hem dolgun hem uzun gösteriyor.
selam.bu sinamekili kürü 2 yaşındaki kızıma yapsam olurmu saçları uzamıyo diye kazıttım 4 ayda 3 santim anca uzadı.acaba bir zararı olurmu.
Bakımlar zaten saç rengini birkaç ton açıyor zaten canım ama extra olarak birkaç papatya ve bir adet defne yaprağı atıyotum zaten saçlarım kumral hepten açıldı ama sanırsam papatya suyu güneşe çıkınca dahada çok açıyor :93::93: onun dışında bence 1 ay değilde düzleştiriciyi bence mecbur olmadıkça kullanma ben kullanmamak adına saçlarımı 2 senedir hiç açmadım sürekli topludurlar yanan saçlarımı sürekli kestirip duruyorum sürekli o yüzden omzundan aşağı inemediler
O yüzden benim yavaş uzuyor. Galiba demir eksikliği var. Bazen gözüm kararıyor. Demir hapı kullanmama rağmen. Bir daha kan değerlerime baktıracağım.aslında çocukların saçı çok hızlı uzar.Oğlumun acayip hızlı uzuyor.Demir eksikliği de uzamasını geciktirir.bence bir dr'a gidin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?