Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar nihayet yarın 6.kürümü yapıyorum, şimdi dışarı çıkıp bepanthen alıcam, bide fısfıslı şişe bulabilirsem alayım 1 milyoncularda var mıdır acaba:26: ben de tatlı kaşığıyla önce saçıma döküp elimle diplerine yayıyodum, çok uraştırıcı bi iş yaa

tatlım 1 milyoncularda kolonya şişleri var kolonyasını döküp şişesini kullanabilirsin ben öle yapmıştım

Kuşum ben fısfıslıyı denemedim ama boya fırçasıyla dip boya yapar gibi sürüyorum diplere hem her yerinede sürmüş oluyorum zorlamıyoda en sonundada komple masaj yapıyorum diplere. bulamassan fısfısı bide böle dene

kardesimin saçları çok çabuk uzuyo kestiriyo 1 ay sonra modelden eser yok uzuyo saçları hiç bişey yapmıyo ama saçlarıçok dökülüyo benimde hem dökülme sorunum var hem çok geç uzuyo uzaması için bu tarifi yapıcam önce dökülmem bi dursa

Bİmlerde küçük fısfıslı parfüm şişeleri var ben onlardan aldım parfümünü döktüm onu kullanıorm

selam.bu sinamekili kürü 2 yaşındaki kızıma yapsam olurmu saçları uzamıyo diye kazıttım 4 ayda 3 santim anca uzadı.acaba bir zararı olurmu.

selam.bu sinamekili kürü 2 yaşındaki kızıma yapsam olurmu saçları uzamıyo diye kazıttım 4 ayda 3 santim anca uzadı.acaba bir zararı olurmu.

aslında çocukların saçı çok hızlı uzar.Oğlumun acayip hızlı uzuyor.Demir eksikliği de uzamasını geciktirir.bence bir dr'a gidin...

1 milyoncudan bi tane kolonya aldım içini boşalttım artık benim de fısfıslı şişem var bu arada denedim saçım uzamadı diyen arkadaşlar için söylüyorum, saçlarınız kırıkla dolu ne bilim yanmış, aşırı derecede yıpranmışsa naparsanız yapın bi işe yaramaz, ayrıca ciddi oranda demir eksikliğiniz varsa da bi işe yaramaz

haklısın valla ya, maşadır düzleştiricidir derken uçları mahvolmuştu
taa dibine kadar kırıklar var resmen.
papatyam var, havalar güneşli olunca daha etkili olur sanırım. defne yaprağını alayım bakalım

geçen yıldan beri yapmıyodum bakımımı, bugün yine yaptım 4 saat kadar beklettim ve güzelce yıkadım. hayırlara vesile olsun, çabucak uzasınlar inşallah

aslında çocukların saçı çok hızlı uzar.Oğlumun acayip hızlı uzuyor.Demir eksikliği de uzamasını geciktirir.bence bir dr'a gidin...
O yüzden benim yavaş uzuyor. Galiba demir eksikliği var. Bazen gözüm kararıyor. Demir hapı kullanmama rağmen. Bir daha kan değerlerime baktıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…