- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
haklısın valla ya, maşadır düzleştiricidir derken uçları mahvolmuştu
taa dibine kadar kırıklar var resmen.
papatyam var, havalar güneşli olunca daha etkili olur sanırım. defne yaprağını alayım bakalım
O yüzden benim yavaş uzuyor. Galiba demir eksikliği var. Bazen gözüm kararıyor. Demir hapı kullanmama rağmen. Bir daha kan değerlerime baktıracağım.
bende de var demik eksikliği bir sürü ilaç içtim, en sonunda annem zorla keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladı, iğrenç bişey ama sağlık için her şey:))O yüzden benim yavaş uzuyor. Galiba demir eksikliği var. Bazen gözüm kararıyor. Demir hapı kullanmama rağmen. Bir daha kan değerlerime baktıracağım.
Sağol canım,geçmiş olsun.Aslında bende de kansızlık var.demir hapına tekrar başlayayım bari.:))
bende de var demik eksikliği bir sürü ilaç içtim, en sonunda annem zorla keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladı, iğrenç bişey ama sağlık için her şey:))
bu kürü 8 ay yaptım ve sonuç alamadım hiç:2:
aslında çocukların saçı çok hızlı uzar.Oğlumun acayip hızlı uzuyor.Demir eksikliği de uzamasını geciktirir.bence bir dr'a gidin...
Demir eksikliği olan kızlara topluca geçmiş olsun diyorum
Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?
Demir eksikliği olan kızlara topluca geçmiş olsun diyorum
Ben bir bone, bonenin üzerinede havlu sarıyorum, burnuma kokusu gelmiyor...
Bemix kokusundan rahatsız olan arkadaşlar turplu suyu denemsinler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?