Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Papatya güneşte kesinlikle çok etkili ama durulama suyu olarakda şimdiden başlarsan bence çok çok iyi olur tatlım...

O yüzden benim yavaş uzuyor. Galiba demir eksikliği var. Bazen gözüm kararıyor. Demir hapı kullanmama rağmen. Bir daha kan değerlerime baktıracağım.
bende de var demik eksikliği bir sürü ilaç içtim, en sonunda annem zorla keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladı, iğrenç bişey ama sağlık için her şey:))

geçmiş olsun.Aslında bende de kansızlık var.demir hapına tekrar başlayayım bari.:))
Sağol canım,

bende de var demik eksikliği bir sürü ilaç içtim, en sonunda annem zorla keçiboynuzu pekmezi içirmeye başladı, iğrenç bişey ama sağlık için her şey:))

Benim kullandığım hap işe yaramamaya başladı galiba. Bebek emzirriyorum artık yetmiyor ikimize. Bebek büyüyünce ihtiyaç da büyüdü.Neyse konu dışına çıkmayalım.

bende de demir eksikliği var uzamaz hiç saçlarım. bikaç kere açma işlemi yaptırdım ayda 4 5 kere boyadığım oldu 2 3 gün üstüste falan yandı naylon gibi oldu. kestirdim biraz kat attırdım yinede o kadar kötü durumda değil düzlestirmiyorum sürekli eskisi gibi. iki yıl önceki resmlerime bakıyorum saçlaırm hep aynı boyda. arada kestiriyorum ama belli bi boya geliyo bi süreden sonra uzamıyo. demir hapı kullanmaya basladım loreal absolut repairi tavsiye etti kuaförm onu alıcam bide kürü yapıcam bakalım ins uzar

Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?

Ben bir bone, bonenin üzerinede havlu sarıyorum, burnuma kokusu gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…