1 milyoncudan bi tane kolonya aldım içini boşalttım artık benim de fısfıslı şişem varbu arada denedim saçım uzamadı diyen arkadaşlar için söylüyorum, saçlarınız kırıkla dolu ne bilim yanmış, aşırı derecede yıpranmışsa naparsanız yapın bi işe yaramaz, ayrıca ciddi oranda demir eksikliğiniz varsa da bi işe yaramaz
bana bemiks kokusu gelmiyo da, bunu yaptığımda üstünden 3-4 gün de geçse sevgilim bana sarılamıyo
çok pis kokuyomuş, midesi bulanıyomuş vs. Abartıyor bencebelki çok hafif kokuyodur ama olucak o kadar da
Hele bi ara sarımsaklı şampuan yapıyodum ki o fön makinasıyla kuruturken bana bile geliyodu
valla dediklerinin hiçbiri yok ama yaramadı yinede..kişiye göre değişiyo malesef yapı meselesi
haklısın valla ya, maşadır düzleştiricidir derken uçları mahvolmuştu
taa dibine kadar kırıklar var resmen.
papatyam var, havalar güneşli olunca daha etkili olur sanırım. defne yaprağını alayım bakalım
Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?
saçımı koklayan erkek arkadaşım , ne kokuyosun ? ilaç kokuyo diyene kadar kokunun farkında deildim
saçlarımın uzaması gayet ii .. farkedilir bi uzama var cidden :)
Ben bir bone, bonenin üzerinede havlu sarıyorum, burnuma kokusu gelmiyor...
Bemix kokusundan rahatsız olan arkadaşlar turplu suyu denemsinler bence
Bende gayeeett kokusu alınıyor özellikle üzerinden bikaç gün geçince ve terlediğimde saçımı kokladığımda alıyorum ama kokusu okadar rahatsız etmiyor beni uzasında nasıl kokarsa razıyım ben
Benim erkek arkadaşım saçımın kokusuna bayılıyor sanırım şampuanım ve serumum bu konuda etkili ama bakım yaptıktan sonra babam bile farketti senin saçın nasıl parlıyor böle ne yaptın saçuına bendemi yapsam ne diye bnimle dalga bile geçiyor hatta
oske evet bi çay brdağı kadar suyun içine bi tutam atıyosun kaynıyo süzüyosun suyunu içine de badem yağı katıyosun :) ben öyle yptım bikac kere yptığmda şmdi tekrar başlıyorm hemen bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?