Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

valla dediklerinin hiçbiri yok ama yaramadı yinede..kişiye göre değişiyo malesef yapı meselesi

bana bemiks kokusu gelmiyo da, bunu yaptığımda üstünden 3-4 gün de geçse sevgilim bana sarılamıyo
çok pis kokuyomuş, midesi bulanıyomuş vs. Abartıyor bence belki çok hafif kokuyodur ama olucak o kadar da
Hele bi ara sarımsaklı şampuan yapıyodum ki o fön makinasıyla kuruturken bana bile geliyodu

valla dediklerinin hiçbiri yok ama yaramadı yinede..kişiye göre değişiyo malesef yapı meselesi

ben 3 kür yaptım ama şimdi ara verdim..ama rada pek uzamadı,bir de çok kepek yapmıştı bende ..
havalar ısınınca tekrar deneyeceğim..yine olursa devam etmem herhalde..

herkese yaramıyor canım,haklısın ..

:2:
Defne yaprağının kokusu çok güzel hemde defne şampuanını sabununu kullananlar çok memunlardı bende dökülmeyi kestiğini duymuştum inşallah sendede işe yarar canımcım

Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?

Bende gayeeett kokusu alınıyor özellikle üzerinden bikaç gün geçince ve terlediğimde saçımı kokladığımda alıyorum ama kokusu okadar rahatsız etmiyor beni uzasında nasıl kokarsa razıyım ben

bugün bende aldım sinemakmi ama ben bemiks katmıycam içine daha önce bemiksle bepantn kullanmiştm bi yararını görmedim sadece sinemaki yapıcam bakalım uzucak mı?

saçımı koklayan erkek arkadaşım , ne kokuyosun ? ilaç kokuyo diyene kadar kokunun farkında deildim

saçlarımın uzaması gayet ii .. farkedilir bi uzama var cidden :)

Ben bir bone, bonenin üzerinede havlu sarıyorum, burnuma kokusu gelmiyor...

Bende boyle yapıyorum canım kat kat sarıp sarmalıyorum kafamı ama demek istediğim şey şuydu hani saçlarını yıkadın haliyle koku gelicek burnuna da bir kaç gün sonra saçlarını şampuanla yıkadıktan sonra bu sinameki olsn bemiks olsun bunların kokusu geliyor mu?

Benim erkek arkadaşım saçımın kokusuna bayılıyor sanırım şampuanım ve serumum bu konuda etkili ama bakım yaptıktan sonra babam bile farketti senin saçın nasıl parlıyor böle ne yaptın saçuına bendemi yapsam ne diye bnimle dalga bile geçiyor hatta

Bende gayeeett kokusu alınıyor özellikle üzerinden bikaç gün geçince ve terlediğimde saçımı kokladığımda alıyorum ama kokusu okadar rahatsız etmiyor beni uzasında nasıl kokarsa razıyım ben

Yok kızz ben saçımı yıkadıktan sonra hemen kokmaya başlıyor.Ertesi günde okula gidiyorum biri diyor şurup gibi kokuyorsun,biri diyor oralet gibi kokuyorsun,annem diyor b vitamini kokuyorsun Kokarca oldum dolaşıyorum ortalarda Ama evet uzasında razıyız biz kokuya

Hangi şampuanı kullanıyorsun ?

Ben sinameki aldım dün ama aktar bana yaprak şeklinde verdi , bunu kaynattığımda nasıl süreceğim? Yoksa suyunu mu diplerine süreceğim. Anlayamadım?

oske evet bi çay brdağı kadar suyun içine bi tutam atıyosun kaynıyo süzüyosun suyunu içine de badem yağı katıyosun :) ben öyle yptım bikac kere yptığmda şmdi tekrar başlıyorm hemen bugün :)

oske evet bi çay brdağı kadar suyun içine bi tutam atıyosun kaynıyo süzüyosun suyunu içine de badem yağı katıyosun :) ben öyle yptım bikac kere yptığmda şmdi tekrar başlıyorm hemen bugün :)

Yani suyunu mu kullanıyorsun? Yoksa suyunu süzüp kendisini mi kullanıyrsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…