Benim erkek arkadaşım saçımın kokusuna bayılıyor sanırım şampuanım ve serumum bu konuda etkili ama bakım yaptıktan sonra babam bile farketti senin saçın nasıl parlıyor böle ne yaptın saçuına bendemi yapsam ne diye bnimle dalga bile geçiyor hatta
O arkadaşş beniiimm
ama uzayacak diye katlanıyorum kokuya napalım uzasında.
eğer turplu su sinamekiden daha çok uzatıyorsa denerim vallahi kokar mokar uzatır ya saçı ona bak seennn
Yok kızz ben saçımı yıkadıktan sonra hemen kokmaya başlıyor.Ertesi günde okula gidiyorum biri diyor şurup gibi kokuyorsun,biri diyor oralet gibi kokuyorsun,annem diyor b vitamini kokuyorsun Kokarca oldum dolaşıyorum ortalardaAma evet uzasında razıyız biz kokuya
ben 4 kere yaptım 1 cm uzamış uçları yanık olmasına rağmen xD
haftada bir mi uyguluyosun?
Ben de yapmaya başladım kızlar :90: Şu an saçımda.. Yıkamak için 3 saatim kaldıSonra gelsin uzun saçlaaaar
Hayırlı olsun cnm
Bende 3. kürümü yaptım 4 saat snra yıkıcam
Yine buram buram bemiks kokuyorum
Artık benimsedim bu kokuyu ztn
canım banim ben bir uzama göremedim boşunamı uğraşıyoruz offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffbanamı öyle geldi kızlar sizde bir bakın
saç tülermesini önleyen bildiğiniz bi bakım kürü falan var mı? ben limonsuyu die duydum ama cesaret edemedim yapmaya :26:
gerçekten işe yarıomu? yarıosa bende yapiiim :)
nesine cesaret edemedin canım?
yaso'cum neden yıpranık görünüyor onu ben de anlamadım ama uzamadan ziyade gürlük görüyorum saçlarında.
ara verdiğin dönemde atak yapıp uzayacaktır diye düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?