Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sen çok yaşa emi arkadaşım...

ard ardı msj oluo ama , koyayım dedmmm .. grili olduğum fotoyu bugün çektrdim saçlarım yıpranmış sanki neden anlamadım :s

7.kür sonrası bukdr uzama oldu :2:

Son düzenleme:
6.kürümü yapıyorum bugün nihayet, bepanthen aldım yine, zaten sarımsaklı şampuan yüzünden mis gibi kokuyorum (!) bide bemiks kokusuyla iyice iğrençleşmiyim dedim, haydi hayırlısı...

saç tülermesini önleyen bildiğiniz bi bakım kürü falan var mı? ben limonsuyu die duydum ama cesaret edemedim yapmaya :26:

Ben de yapmaya başladım kızlar :90: Şu an saçımda.. Yıkamak için 3 saatim kaldı Sonra gelsin uzun saçlaaaar

Hayırlı olsun cnm

Bende 3. kürümü yaptım 4 saat snra yıkıcam
Yine buram buram bemiks kokuyorum
Artık benimsedim bu kokuyu ztn

Son düzenleme:
ayyy kızlar bu fısfıslı şişe olayı ne kadar güzel bişeymiş yaa, ben boşuna uraşmışım 5 haftadır kaşıkla diplere denk getirip yüzüme gözüme dökülmeden hemen elimle saçlarıma denk getirmeye çalışmaktan bıkmıştım artık, hatta sırf bu yüzden 10 kere yapıp bi daha da yapmamayı düşünüyodum, burda önceden de okumuştum fısfıs olayını ama yeni nasip oldu, bide tam süremeden bitiyodu emin olamıyodum her yerine geldimi diye, şimdi bi bereketlendi sıkıyorum sıkıyorum bitmiyo, sonuç olarak çooookk teşekkür ederim kk hatunları:103:

ard ardı msj oluo ama , koyayım dedmmm .. grili olduğum fotoyu bugün çektrdim saçlarım yıpranmış sanki neden anlamadım :s

7.kür sonrası bukdr uzama oldu :2:

canım banim ben bir uzama göremedim boşunamı uğraşıyoruz offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffbanamı öyle geldi kızlar sizde bir bakın

yaso'cum neden yıpranık görünüyor onu ben de anlamadım ama uzamadan ziyade gürlük görüyorum saçlarında.
ara verdiğin dönemde atak yapıp uzayacaktır diye düşünüyorumm

Son düzenleme:
gerçekten işe yarıomu? yarıosa bende yapiiim :)

Bende ilk başta tereddütte kalmştm ama daha 3. kürümde olmama rağmen perçemlerim burnumdan dudaklarıma indi ayrıca çokta canlandı,parıl parıl parlıyor
Sen bilirsin ama kesinlikle tavsiye ederim

nesine cesaret edemedin canım?

kullanan bir arkadaşım vardı. saçlarına sürmüş sertleştirmiş saçını bendede öle olursa die cesaret edemedim..

yaso'cum neden yıpranık görünüyor onu ben de anlamadım ama uzamadan ziyade gürlük görüyorum saçlarında.
ara verdiğin dönemde atak yapıp uzayacaktır diye düşünüyorumm

benim saçlarım kendimi bildim bileli gür zaten

bi ara dökülüodu sonra düzeldi allahtan

inş öle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…