- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
yaa kızlar ben şimdi ara verdim ya aycangülün verdiği tarihlerdede kesim zamanı gelmiş 1 cm flan kessem mi diyorum yoksa uzamayı görmek için kesmeyim mi8
Eveeettt 9. kürümü de yaptım aramı veriyorum artıkkk
Sonunda bitti, halbuki daha dün başlamıştım yapmaya
Umarım bu ara zamanında bolca uzar saçlarım
bende dün 8. kürü yaptım ara verdim
inş çok uzar mayısta saçlarımız belimizde olur
saçlarımızı aylık 1 cm mi yoksa haftalık 1 cm mi kesiyoruz?
saçlarımızı aylık 1 cm mi yoksa haftalık 1 cm mi kesiyoruz?
bu aralar sinamekiye merak saldım yine. zamanında başlamıştım ama 2-3 defadan sonra bırakmıştım çünkü saç boyasını feci akıtıyor. saçlarım bu arada bakır rengi. şu anda dax süpergro kullanıyorum ve oldukça memnunum. onu haftada bire indirip 4-5 hafta kadar haftada bir de sinemeki mi yapsam? iki bakımı beraber uygulayanlar bana fikir verebilir mi?
nisanın ortalarına kadar saçlarımı boyamadığım için 4 hafta diyorum.sonrasında artık saçımı boyarım. boyadan sonra da çok akıtacağı için kullanmayı düşünmüyorum.
yok mu bana yardım edebilecek bir arkadaş?
hangi iki bakımdan söz ettiğini anlamadım canım?
dax dediğin şeyi ben görmedim duymadım bilmiyorum
Dax super gro, saç uzatmayı vaad eden bir yağ, haftada 2-3 kere kullanılıyor işe yarıyor mu yarıyor ama mucize beklemeye gerek yok...
haftalık kesersen o saç asla uzamaz cnm.. ben kaç aydır kesmiorum kasımda almıştım ucundan en sonbu ay sonu veya nisan başı kesicem ucundan :)
Dax super gro, saç uzatmayı vaad eden bir yağ, haftada 2-3 kere kullanılıyor işe yarıyor mu yarıyor ama mucize beklemeye gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?