Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yarın 6. kürümü yapacağım, daha evvelde yazmıştım ben genelde 5-6 günde bir yapıyorum bu yüzden muhtemelen 9 veya 10 kür yapacağım sonra ara vereceğim kızlar...Bende uzama çok çok yavaşladı, normalde saçlarım çok hızlı uzarken, koyduğum işarete göre bu ay sadece 1 cm uzamış ama hayal kırıklığına uğramayın çünkü bebek saçlarımın çıkmaya başladığını söylemiştim daha önce, işte o bebek saçlar 2 haftada 3 cm uzamış durumda :26: Tabii sırf bu yüzden bile devam etmeye değer ama küre ara verdiğimde diğer saçlarında uzayacağından eminim...Ne olursa olsun oldukça uzun bir süre bu küre devam etmeye kararlıyım...

bu aralar sinamekiye merak saldım yine. zamanında başlamıştım ama 2-3 defadan sonra bırakmıştım çünkü saç boyasını feci akıtıyor. saçlarım bu arada bakır rengi. şu anda dax süpergro kullanıyorum ve oldukça memnunum. onu haftada bire indirip 4-5 hafta kadar haftada bir de sinemeki mi yapsam? iki bakımı beraber uygulayanlar bana fikir verebilir mi?

nisanın ortalarına kadar saçlarımı boyamadığım için 4 hafta diyorum.sonrasında artık saçımı boyarım. boyadan sonra da çok akıtacağı için kullanmayı düşünmüyorum.

Eveeettt 9. kürümü de yaptım aramı veriyorum artıkkk
Sonunda bitti, halbuki daha dün başlamıştım yapmaya
Umarım bu ara zamanında bolca uzar saçlarım

Dün 7. kürümüde yaptım 2 kür kaldı ben 9 kürden sonra ara vericem bepanthen artrmasın diye .

Heyecanlıyımm

Yalnız saç diplerinde yara olan arkadaşlar varsa bu kürü pek tavsiye etmiyorum..Bende küre bşlamadan önce küçük 2 tane yara gibi birşey vardı sonra kürü yaptıkça daha da büyüdü..gerçi şimdi geçiyor gibi..

yok mu bana yardım edebilecek bir arkadaş?

hangi iki bakımdan söz ettiğini anlamadım canım?
dax dediğin şeyi ben görmedim duymadım bilmiyorum

Dax super gro, saç uzatmayı vaad eden bir yağ, haftada 2-3 kere kullanılıyor işe yarıyor mu yarıyor ama mucize beklemeye gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…