ben birkaç sene evvel kullanmıştım,saçları yapış yapış yapmasından başka da bir özelliğini görmemiştim
ben birkaç sene evvel kullanmıştım,saçları yapış yapış yapmasından başka da bir özelliğini görmemiştim
aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.
aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.
iyi ki denk gelmemişim o ürüneyoksa kesin denerdim
cuma günü gelmiş canım,yarın gidip alıcam
Güzel, bakalım sevecek misin...
Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?
Tatlım ya saç rengini açmasından dolayı bırakacağım galibaneden bırakıyorsun ki canım:26:
kızlaaaarrrr bi tanıdığım bu küre 3 ay önce başlamış , saçları dirseğinden 10 cm yukardaydı şimdi neresine geliyor .. haydi bakalım bizde görebilcekmiyiz böle saçı :26:
Süper !! Umarım bizim saçlarımızda bu kadar uzar....Yalnız tanıdığın toplam kaç kür uygulamış ? Birde ilaveden bir şeyler katmış mı kürün içine ?
ben de bugün 4. kürümü yaptım ve evet ara ara bemiks ampulün o şekerli kokusu geliyor, hatta bazen saçımı yıkarken de geliyor.
Benim 3. ve 4. kürümden beri sinameki ve bemiksle düzeyli bir ilişkim var.Her daim benimle birlikte.Pöfür pöfür kokuyoruz.
8 kürde bir ara vermiş .. 3 ay düzenli olarak kullanmış =) yok cnm katmamış . sürüp 4 saat bekletmiş :) detayları alıorum
aynen cnm ayrılmaz bişey oldukne zaman elimi saçıma götürsem bemiks kokusu alıyorum
Benim 3. ve 4. kürümden beri sinameki ve bemiksle düzeyli bir ilişkim var.Her daim benimle birlikte.Pöfür pöfür kokuyoruz.
hımm anladımm
ama kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum eyy yardım isteye arkadaş,nikini unuttum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?