Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben birkaç sene evvel kullanmıştım,saçları yapış yapış yapmasından başka da bir özelliğini görmemiştim

aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.

iyi ki denk gelmemişim o ürüne yoksa kesin denerdim

ben birkaç sene evvel kullanmıştım,saçları yapış yapış yapmasından başka da bir özelliğini görmemiştim

aynen cnmmm ! geçen sene nisanda başladm 1 ay içinde saçlarımı öle yapış yapış ve sertleştirdi ki düzeltene kdr canım çıkmıştı.

Saçları yapış yapış yapıp sertleştirmesi tamamen sizin kullanım hatanız, tabii tüm kafa derinize süreceksiniz diye parmak parmak alıp direkt sürdünüz ondan sonrada arıtamadınız değil miHerşeyin bir usulü var, bir parça ürünü alıp benmari usulü eritip saçınıza normal yağ gibi süreceksiniz o zaman ne doz aşımı oluyor, ne yapış yapış oluyor nede fazla ürün kullanımı, üstelik tek şampuanda arınıyor zavallıcık....Haliye oldukça uzun süre gidiyor bir kavanoz...Saç bakım yağlarını ılık kullanmaya gayret edin...Özellikle bu şekilde katı yağların arınması çok zor olduğu için saçları gitgide yağlandırıyor, ılık kullanım bu etkileri en aza indiriyor...

iyi ki denk gelmemişim o ürüne yoksa kesin denerdim

Eh bu yorumumdan sonra denk düşersen denersn herhalde...Benim boyadan yanış saçlarımın kopmamasının bir sebebi dax super grodur...Bu arada tigi ego boost geldi mi?

Son düzenleme:
Evet,kürü bitirmek üzere olan arkadaşlar sorum size: saçlarınızdan dip veya uçlara kadar olan yerlerden sinameki ve b vitamini kokusu geliyor mu?

ben de bugün 4. kürümü yaptım ve evet ara ara bemiks ampulün o şekerli kokusu geliyor, hatta bazen saçımı yıkarken de geliyor.

kızlaaaarrrr bi tanıdığım bu küre 3 ay önce başlamış , saçları dirseğinden 10 cm yukardaydı şimdi neresine geliyor .. haydi bakalım bizde görebilcekmiyiz böle saçı :26:

neden bırakıyorsun ki canım:26:
Tatlım ya saç rengini açmasından dolayı bırakacağım galiba bir yanımda devam et diyor .Saçımın uzunluğu ile ilgili sıkıntım yok .İstediğim tek şey orjinal saç rengime dönmek Geçen hafta boyatmıştım sonra 3. kürümü uyguladım ,boya gene aktı .

Herkese açık albüm yaptım ,girin bir bakın kızlar :26:canım çok sıkkın .Orjinal saç rengime dönmek için bu kürü uygulamam lazım saçlarıma da iyi geliyor ,eskiye göre saçlarımı daha sağlıklı ve gür hissediyorum ama saçlar açıldıkça boyamak zorunda kalıyorum ben sürekli böyle boyarsam orjinal rengime de dönmem =( çok mutsuzum Saç rengini akıtmasa keşke =(

kızlaaaarrrr bi tanıdığım bu küre 3 ay önce başlamış , saçları dirseğinden 10 cm yukardaydı şimdi neresine geliyor .. haydi bakalım bizde görebilcekmiyiz böle saçı :26:

Feci güzel Maşallah

Son düzenleme:

Süper !! Umarım bizim saçlarımızda bu kadar uzar....Yalnız tanıdığın toplam kaç kür uygulamış ? Birde ilaveden bir şeyler katmış mı kürün içine ?

Süper !! Umarım bizim saçlarımızda bu kadar uzar....Yalnız tanıdığın toplam kaç kür uygulamış ? Birde ilaveden bir şeyler katmış mı kürün içine ?

8 kürde bir ara vermiş .. 3 ay düzenli olarak kullanmış =) yok cnm katmamış . sürüp 4 saat bekletmiş :) detayları alıorum

hımm anladımm

ama kullanmadığım için bir yorum yapamıyorum eyy yardım isteye arkadaş,nikini unuttum:26:

işte o benim:)
sanırım bir karışıklık olmuş. saçlarım bakır rengi ve sinameki rengini çok akıtmıştı,denemiştim. dediğim şuydu:ben saçımı boyayana kadar(4-5 hafta kadar) sinameki uygulasam haftada bir gün,haftanın başka günü de dax(mecitefendi gibi bir bakım yapğı işte)kullanmaya devam etsem;yani özetle 4-5 haftada sonuç alır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…