saç tülermesini önleyen bildiğiniz bi bakım kürü falan var mı? ben limonsuyu die duydum ama cesaret edemedim yapmaya :26:
Tülermesi ne demek anlayamadım canım ama söle bişi anlatim sana dün başım çatlyodu ve annanem limon suyunun herşeye faydalı oldugunu düşünen bi insan illla kafana limonsuyu dökelim sıcak havluyla bekletelim diye tutturdu okadar üzüldükü acı çekmeme bende sırf gönlü olsun diye kafama döktürdüm limon suyunu, dogal sacımın olduğu kısım gayet güzel, parlak ama uçlardaki boyalı kısım kazık gibiii okadar kremlememe raamen hemde.. keşke yapmasaydım diyorum başağrımda geçmeedii sadece annaneşimin gönlü oldu
Tülermesi ne demek anlayamadım canım ama söle bişi anlatim sana dün başım çatlyodu ve annanem limon suyunun herşeye faydalı oldugunu düşünen bi insan illla kafana limonsuyu dökelim sıcak havluyla bekletelim diye tutturdu okadar üzüldükü acı çekmeme bende sırf gönlü olsun diye kafama döktürdüm limon suyunu, dogal sacımın olduğu kısım gayet güzel, parlak ama uçlardaki boyalı kısım kazık gibiii okadar kremlememe raamen hemde.. keşke yapmasaydım diyorum başağrımda geçmeedii sadece annaneşimin gönlü oldu
Jöle briyantin gibi şeyler piyasada yokken saçlara limon suyu sürülürdü canım, sertleşmesi normalTabii zararlı olduğunu söylememe gerek yok, limon asidi saç phsine uygun değildir...Güzelce bir yağ bakımı yapıp sonrasında durulama suyu olarak elma sirkesi kullan bir kereye mahsus, yumuşayacak saçların...Acil yap...
Bile bile lades benimki cidden canım yaa ama öle masumca istediki yapıverdimDediklerini hemen yapıyorum, okadar düzelsin diye uğraş bi anda böle olsun hemde sevdiceğinin yanına gitmenee 1 güün kalaaaa olcak iş değiiilll
Düzelir canım takma kafayı, saçının ph düzeyini aşağı çekmen gerek, yazdığım şeyi dene zaten düzelecektir...
vee miss kokuluuuuuu bi Çok sagol canım yaa bu saate kadar beklediim ama olsun valla toparlandı,, İyi kii varsııınnnn
Zahmetsiz güzellik olmaz, allah bilir saçların pırıl pırıl parlıyordur da şimdiİşe yaramasına çok sevindim canım. Sende iyi ki varsın...
bakalım 4 kerede ne kadar uzuycak benim. 1. yaptım perşembe günü. bu ay sonunda eski ve yeni fotomu paylaşıcam, eğer işe yaramazsa nisanda başka bi bakıma geçicem.. daha önce uzamıştı, yine olur umarım....
Hemde nasıl parlıyooo savuruyorum savuruyorum ohhhAsker'imin gözlerini alıcak ışıltım kesin
veeee 8.kürümde kafamda şuannnn
2 hafta mola , uzaması çok olur inş..
Asdassdfasdfasdfasdfasdfadfas
Asdassdfasdfasdfasdfasdfadfas
askerin o özlemle saça başa bakmaz be güzelimHemde nasıl parlıyooo savuruyorum savuruyorum ohhhAsker'imin gözlerini alıcak ışıltım kesin
veeee 8.kürümde kafamda şuannnn
2 hafta mola , uzaması çok olur inş..
Hemde nasıl parlıyooo savuruyorum savuruyorum ohhhAsker'imin gözlerini alıcak ışıltım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?