Annem bu akşam yanıma yaklaşmadı kokuyorum diye süreklide kokuyorsun yaklaşmıyım ben sana diyorglissin sıvı saç spreyini sıkıyorum saçlarımı acıcıkta olsa kokunun yayılmasını engelliyor
Kızlar bir akıl vermeyecek misiniz bana
canım cevizyağı saç rengini koyulaştırı. acaba bir miktar ceviz yağı katsan dengeleyebilir mi? son bir kez dene istersen.hatta işe yarasa da ben de yapabilsem. saçlarım bakır rengi. boyayı çok akıttığından uygulayamıyorum.
sanırım silmişsin göremedim albümünüTatlım ya saç rengini açmasından dolayı bırakacağım galibabir yanımda devam et diyor .Saçımın uzunluğu ile ilgili sıkıntım yok .İstediğim tek şey orjinal saç rengime dönmek Geçen hafta boyatmıştım sonra 3. kürümü uyguladım ,boya gene aktı .
Herkese açık albüm yaptım ,girin bir bakın kızlar :26:canım çok sıkkın .Orjinal saç rengime dönmek için bu kürü uygulamam lazımsaçlarıma da iyi geliyor ,eskiye göre saçlarımı daha sağlıklı ve gür hissediyorum ama saçlar açıldıkça boyamak zorunda kalıyorum ben sürekli böyle boyarsam orjinal rengime de dönmem =( çok mutsuzum Saç rengini akıtmasa keşke =(
Feci güzelMaşallah
Hadi ya demek senin de saçlarını akıtıyorkendimi yalnız hissediyordum canım
O zaman öyle deneyim ,o da işe yaramazsa bırakırım .Boyayı akıtması gerçekten çok can sıkıcı .
işte o benim:)
sanırım bir karışıklık olmuş. saçlarım bakır rengi ve sinameki rengini çok akıtmıştı,denemiştim. dediğim şuydu:ben saçımı boyayana kadar(4-5 hafta kadar) sinameki uygulasam haftada bir gün,haftanın başka günü de dax(mecitefendi gibi bir bakım yapğı işte)kullanmaya devam etsem;yani özetle 4-5 haftada sonuç alır mıyım?
şimdi şöyle
sinameki herkeste pat diye bir etki yapmıyor
kimisinde hiç etki yapmıyor
4-5 hafta kısa bi süre
8 hafta yapıp ara vereceğim desen garanti verebilirim ama 4-5 haftaya bi şey diyemiyorum
Süpersin =) birlikte başlayalım evetttttayy iyi ki sormuşsun. sen öyle diyince benim de kafamda bir ampül yandı. evde sinamekim var. yarın ceviz yağı alıp salı günü deneyeyim en iyisi. hem işe yaramasa bile ceviz yağını başka yağlara katıp kullanırım artık. inşallah işe yarar.
sanırım silmişsin göremedim albümünü
rengi akıtıyor ne yazık ki,bu konuda yapılabilecek bi şey yok:26:
boyamadan çift renk gezmeyi göze alacaksın.
çok farklı renkler mi ki?
canım maaşallah nasıl da uzamışlar benim de hayalim buuu bi de saçlarım dalgalı uzadığı anlaşılmıyorben bemiksin kokusundan korktuğum için kullanmıyorum canım nasıl giderdin o kokuyuuuu:26:
Süpersin =) birlikte başlayalım evetttttgelişmeleri yaz olur mu =) Benim de kür günüm çarşamba ,o gün girer yazarım artık .
Yoooo herkese açık yaptım :26: görünmüyor mu ki .
İnanılmaz bir farklılık yok :26:ama ben huzursuz oluyorum az buçuk renk farklı dahi olsa ...
alındım,cevaplıyorum
kokudan öyle aşırı bi rahatsızlığım olmadı
onun dışında gliss saç spreyi kullandım
çok zorda kalınca parfüm fıslattım
eğer okuduysan tatlım ceviz yağı fikrim işe yararsa 8 hafta yapacağım ama işe yaramazsa artık 4-5 haftayla sınırlı kalacak maalesef.
alındın mı canım niye.. bişe mi dedim bilmeden kırdım seni
kızlar,bu kürden fayda görenlere sesleniyrm.bu kürden önce saçlarınız çok yavaş mı uzuyordu?çünkü bu kürün gerçekten işe yaradığını söyleyebilmek için kullanan kişilerin normalde saçlarının çok zor uzuyor olması gerekir.bu kürü uyguladıktan sonra hızlı uzamaya başladı derseniz eyvalah.bu konuda bizleri aydınlatabilir misinz?
ay yok öyle değilll
sorunu + iltifatını üzerime alındım manasında dedim
ben de salı günü uygularım artık. ben aycangül'ün tarihlerine göre ayarlama yapıyorum. tarihi kaçırmadan yapmam daha iyi olur. bu arada resimleri ben de göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?