Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bide benim saçlarım aşırı kalın telli ve gür .. biliorum artık gür saçlar moda ama çok kabarık gözüküo tülerio gibi bişey .. nette okudum limonsuyu iyi geliomuş ama sertleştirio saçı bildiğiniz başka bi yöntem var mı?

Kızlar bir akıl vermeyecek misiniz bana

canım cevizyağı saç rengini koyulaştırı. acaba bir miktar ceviz yağı katsan dengeleyebilir mi? son bir kez dene istersen.hatta işe yarasa da ben de yapabilsem. saçlarım bakır rengi. boyayı çok akıttığından uygulayamıyorum.

Hadi ya demek senin de saçlarını akıtıyor kendimi yalnız hissediyordum canım
O zaman öyle deneyim ,o da işe yaramazsa bırakırım .Boyayı akıtması gerçekten çok can sıkıcı .

sanırım silmişsin göremedim albümünü
rengi akıtıyor ne yazık ki,bu konuda yapılabilecek bi şey yok:26:
boyamadan çift renk gezmeyi göze alacaksın.
çok farklı renkler mi ki?

Hadi ya demek senin de saçlarını akıtıyor kendimi yalnız hissediyordum canım
O zaman öyle deneyim ,o da işe yaramazsa bırakırım .Boyayı akıtması gerçekten çok can sıkıcı .

ayy iyi ki sormuşsun. sen öyle diyince benim de kafamda bir ampül yandı. evde sinamekim var. yarın ceviz yağı alıp salı günü deneyeyim en iyisi. hem işe yaramasa bile ceviz yağını başka yağlara katıp kullanırım artık. inşallah işe yarar.

şimdi şöyle
sinameki herkeste pat diye bir etki yapmıyor
kimisinde hiç etki yapmıyor
4-5 hafta kısa bi süre
8 hafta yapıp ara vereceğim desen garanti verebilirim ama 4-5 haftaya bi şey diyemiyorum

CEVİZ YAĞI ( OLEUM AMYGDALAE CALNUT OİL )
Kuru ciltlerde yumuşatıcı ve besleyici

Saçları besler ve güçlendirir

Saç rengini koyulaştırmaya yarar

Bronzlaştırıcı olarak kullanılır

Romatizma ve kas ağrılarında kullanılır

KULLANIM ŞEKLİ:

Haricen cilde masaj yapılarak uygulanır

bunu buldum netten.

canım maaşallah nasıl da uzamışlar benim de hayalim buuu bi de saçlarım dalgalı uzadığı anlaşılmıyor ben bemiksin kokusundan korktuğum için kullanmıyorum canım nasıl giderdin o kokuyuuuu:26:

şimdi şöyle
sinameki herkeste pat diye bir etki yapmıyor
kimisinde hiç etki yapmıyor
4-5 hafta kısa bi süre
8 hafta yapıp ara vereceğim desen garanti verebilirim ama 4-5 haftaya bi şey diyemiyorum

eğer okuduysan tatlım ceviz yağı fikrim işe yararsa 8 hafta yapacağım ama işe yaramazsa artık 4-5 haftayla sınırlı kalacak maalesef.

Süpersin =) birlikte başlayalım evettttt gelişmeleri yaz olur mu =) Benim de kür günüm çarşamba ,o gün girer yazarım artık .
sanırım silmişsin göremedim albümünü
rengi akıtıyor ne yazık ki,bu konuda yapılabilecek bi şey yok:26:
boyamadan çift renk gezmeyi göze alacaksın.
çok farklı renkler mi ki?

Yoooo herkese açık yaptım :26: görünmüyor mu ki .
İnanılmaz bir farklılık yok :26:ama ben huzursuz oluyorum az buçuk renk farklı dahi olsa ...

canım maaşallah nasıl da uzamışlar benim de hayalim buuu bi de saçlarım dalgalı uzadığı anlaşılmıyor ben bemiksin kokusundan korktuğum için kullanmıyorum canım nasıl giderdin o kokuyuuuu:26:

alındım,cevaplıyorum
kokudan öyle aşırı bi rahatsızlığım olmadı
onun dışında gliss saç spreyi kullandım
çok zorda kalınca parfüm fıslattım

ben de salı günü uygularım artık. ben aycangül'ün tarihlerine göre ayarlama yapıyorum. tarihi kaçırmadan yapmam daha iyi olur. bu arada resimleri ben de göremedim.

kızlar,bu kürden fayda görenlere sesleniyrm.bu kürden önce saçlarınız çok yavaş mı uzuyordu?çünkü bu kürün gerçekten işe yaradığını söyleyebilmek için kullanan kişilerin normalde saçlarının çok zor uzuyor olması gerekir.bu kürü uyguladıktan sonra hızlı uzamaya başladı derseniz eyvalah.bu konuda bizleri aydınlatabilir misinz?

çok zor uzamazdı saçım ama hızlı da değildi
normal seyirdeydi
ayda 1cm dediklerinden...

ben de salı günü uygularım artık. ben aycangül'ün tarihlerine göre ayarlama yapıyorum. tarihi kaçırmadan yapmam daha iyi olur. bu arada resimleri ben de göremedim.

Hmmmm ben tarihlere hiç uymadım .Link atabilir misin :26: o tarihlere bir bakayım bende .

Hadi ya demek göremiyorsunuz :26:
Banyodan çıkmış halim ...Uçlara göre dipler daha açık =(

Alıntı yapmayın ama kızlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…