Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

zaten yarın da kesim günüymüş
iyi denk geldi
sonra da sinamekiye yeniden başlayacağım
sinüziti filan takamam valla
tigi+sinameki ikilisi ile yazı edeceğim

gerçi yazın da ne yapacaksam beli geçen saçı...
o sıcaklarda yıkaması ayrı dert taşıması ayrı dert

iyi bari canım insafa gelmişsin ben yarın yapacağım kıyım işini .Hayde bre deyip en alt kattan yarım cm'e elveda.asıl üstteki katlar deli ediyor beni.ama onlar uzamalı

kızlar beni de şeytan dürtüyo git bob modeli kestir diye, hemen bu topiğe giriyorum yeniden yok yok uzun saç iyidir diyorum

kendi saçı da uzun adamın.
biz de onunkileri keseriz nı hahahahhaa

Çok iyi fikir

gerçi yazın da ne yapacaksam beli geçen saçı...
o sıcaklarda yıkaması ayrı dert taşıması ayrı dert
Olsun ya başının üzerinde toplayıp tokalarla tutturursun işte olur biter...

iyi bari canım insafa gelmişsin ben yarın yapacağım kıyım işini .Hayde bre deyip en alt kattan yarım cm'e elveda.asıl üstteki katlar deli ediyor beni.ama onlar uzamalı

Ben 3 mm kestim iyice cimrileştim ben hahahahah Hayde bre pehlivan, rast gele hahahaha

kızlar beni de şeytan dürtüyo git bob modeli kestir diye, hemen bu topiğe giriyorum yeniden yok yok uzun saç iyidir diyorum

Hehehe aman aman yok sonra zor uzar o saç

Kiz o sacla nasil gittin okula. Anam ben kapidan adimimi atamam islak ve yagli sacla. :26:

Sigir iligi, at kuyrugu... Aman Allahim bunlar ne??

Olmami ten renginin bile modasi var... Toplum moda moda diye kafayi siyirdi iyice. Bi ara bol katli incecik saclar modaydi, bütün ergenler anlasmis gibi ayni modeli yapiyorlardi. Yazik ediyorlardi o güzelim gür saclarina.

Kizlar bu arada benim saclarim hic kokmuyor. Bende mi bir sorun var hic bemiks kokusu alamiyorum. :44: Koku sizi rahatsiz ediyorsa esans sürün saclariniza ya da güzel kokulu bir sac spreyi alin.

Hemen açıklayayım
Sığıriliği çok çok yararlıdır, saça sürüldüğünde saç çıkartır yani saçları gürleştirir
Atkuyruğu yani kırkkilit otu ise saç, tırnak ve cilt için çok yararlı olan elementlerden biri olan silisyum içerir, zaten eczanelerde saç için satılan silis hapları atkuyruğu otu ekstresinden üretilir eh ot elimin altındayken hap kullanmaya gerek yok...
Bemiks kokusu benide hiç rahatsız etmiyor çünkü normalde ayda 1 akvaryumun suyuna bile bemiks ampul ekleyen bi insanım ben zaten, balucuklarımında renkleri ve pulları güzelleşip hastalıklara karşı direnci artıyor...Onlarıda düşünmem lazım ne de olsa ben bir kılıçbalığıyım

Hadi bakalım, kavuşmaya sayılı saatler...Heyecana bak...

Kılıççbalığııımm valla duacınım yaa bugün nizamiyenin kapısında beklerken birden yağmur başladı okadar süslemiştim halbuki saçlarımı dağıldım resmen ama yağ karışımı sayesinde ıslanıp kuruduklarında okadar tatlı bişi olduki bukle bukle Askerciimde cok begendi yapılmıs gibi duruyo ve saçların uzamış senin dedi bu arada bende bazen alıyorum bemiksin kokusunu neyseki son kürüm kaldı ara için 2 haftacık almıcam kokuyu

canım saç uzatma yöntemleri topicinde o kadar bakım yapıyoruz,saçlarımız uzamıyor:işte nedeni... diye bir başlık var. ilk sayfada her hafta bakım,kesim ve saç boyama tarihleri oluyor. her hafta da aycangülcüm yeniliyor tarihleri.ben yararını gördüm tarihlere göre bakımların. ilk defa da kesimimi bugün yapacağım.

Nasıl sevindim anlatamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…