Süpersin =) birlikte başlayalım evetttttgelişmeleri yaz olur mu =) Benim de kür günüm çarşamba ,o gün girer yazarım artık .
Yoooo herkese açık yaptım :26: görünmüyor mu ki .
İnanılmaz bir farklılık yok :26:ama ben huzursuz oluyorum az buçuk renk farklı dahi olsa ...
livcim ben sorun edilebilecek bi ton farkı görmüyorum
kuruntu yapma derim
Canım o sarılıklar sana ayrı bir hava katmış ,feci doğal görünüyorlar sanki güneşte açılmış gibi
Tamam canım bende tam gaz devam ediyorumpes etmek yok ,orjinal saç rengimize dönelim evettttttt
konuya cevap yazdığın sayfanın altında 'eklenti ekle' butonu varkızlar iki foto var birisi 17 şubat tarihli biri de bugün çekilmiş buraya koymak istiyorum ama tabi önce bunu nası yapabilceğimi bulmam lazım:)
kırıkları engelleyecekse severim tabi :86: varolan kırıkları düzeltmez ama değil mi?azcık kestirmeli miyim?
Benim 3. ve 4. kürümden beri sinameki ve bemiksle düzeyli bir ilişkim var.Her daim benimle birlikte.Pöfür pöfür kokuyoruz.
haftada 2-3 kez kullanıyorum. aycangül'ün tüm bakım günlerinde ve tek şampuanlamayla çıkıyor. ancak benim saçlarım kurudur. belki de yağlı saça yaramamıştır.
yok tatlım ya,ben ısıtıp kullanacağım kadarını başka bir kaba alıp boya fırçasıyla önce diplere sürüyordum,sonra da uçlara çekiyordum..
arınıyordu da ,ama benim saçıma uymadı sanırım..
benim saçıma olmadı canım..yoksa kullanıp memnun kalan çok var..
Bircok yag sac rengini koyulastirir, bunda durum nedir?
bu işler deneme yanılma zaten. barcelino mesela çok kişi memnun kaldı, bi ben memnun kalamadım.bakalım sinameki konusunda da karar veremedim ki.4-5 hafta denemek istiyorum ama:26:
koku önemli deil dayanıklıyım ben
sarımsaklı şampuanın o kokusunu çektim zamanındaa , bir de yılan yağının kokusunu çekiodum
ah ulen saçlarımm!! ne uğraştırdınız beni uzayın artık
Ben 1 ay önce kesim tarihinde acıcık uçlarından almıştım saçlarımın daha da ellemedim o zamandan beri.Bende 2 hafta ara veririm sonra gene başlarım küreBizimde saçlarımız belimize kadar geliiceeekkkk hatta geçicek bilee yeterki sabırla yapalım şu kürü
kızlar bide benim saçlarım aşırı kalın telli ve gür .. biliorum artık gür saçlar moda ama çok kabarık gözüküo tülerio gibi bişey .. nette okudum limonsuyu iyi geliomuş ama sertleştirio saçı bildiğiniz başka bi yöntem var mı?
canım cevizyağı saç rengini koyulaştırı. acaba bir miktar ceviz yağı katsan dengeleyebilir mi? son bir kez dene istersen.hatta işe yarasa da ben de yapabilsem. saçlarım bakır rengi. boyayı çok akıttığından uygulayamıyorum.
evet aynen bence de uzama yok gibi, zaten iki resim arasında 17 gün var, pek bi fark beklemiyodum:))pek bi uzama göremiyorum ama daha dolgun oldukları kesin
kılıçcım o zaman ben yarın accuk kırptırayım
inşallah kuş kadar bırakmaz adam saçlarımı
kızlar bu küre mecitefendi yağı da eklemeye başladım.mecitefendideki parfüm bemiks kokusunu bastırıyor.artık bemiks kokmuyor.Ya da ben alıştım.farketmiyorum :)
ama artık eşim de ne kokuyorsun böyle demiyor.bir de sinamekiyle birlikte kırkkilitotu da kaynatıyorum.acaba formülü değiştirdiğim için birşey olurmu?
Bende barcelino ekliyorum mesela...Kırkkilit otunu durulama suyu olarak kullansan daha iyi olmaz mı kuzu?
Kendin kessene kontesim, veya makası ver evdeki birine azıcık alsın uçlardan...
kuzum ben bu aralar kafayı sıyırcam.Benim bu saçların başına gelecek var herhalde.kesim günlerindeyiz ya kuaföre gitmemek için zaten zor tutuyorum kendimi.bu hafta son kürüm sonra ara 2 hafta ara vereceğim. bu sefer eklemeyeyim canım.durulama suyuyla geçiştireyim kırkkiliotunu da
bi kaç aydır öyle yapıyordum ama sanırım bozdum uçları
çok ince duruyorlar,hemen karışıyorlar
yarın bi gideyim,yarım serçe parmaktan fazlasını feda edemem,ona göre kessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?