Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bir daha baktım,yok canım
inanılmaz farklılık yoksa idare etmeye çalış livcim
benim de saçımdaki renk skalası baya geniş bu aralar ama ben de sen gibi kendi rengime dönmek istiyorum...
o yüzden boyatmıycam...
diplerin açık gerisi koyuysa bi şey diyemiyorum ama tam tersi ise az sabret derim canım

benimkilerin haline bak misal;

önceki rengim(yani ilk sayfadaki ilk fotoda görülen renk) oryalli olduğundan üstüne 3-4 kere boyatmama rağmen sarılar gitmedi

Son düzenleme:
livcim ben sorun edilebilecek bi ton farkı görmüyorum
kuruntu yapma derim

Canım o sarılıklar sana ayrı bir hava katmış ,feci doğal görünüyorlar sanki güneşte açılmış gibi

Tamam canım bende tam gaz devam ediyorum pes etmek yok ,orjinal saç rengimize dönelim evettttttt

Son düzenleme:

arkadaşlarım da öyle diyor,o yüzden dayanmaya çalışıyorum sanırım:90:
evet kendi rengimize dönelim,böyle boyadıkça yıpranıyor yanıyor

kızlar iki foto var birisi 17 şubat tarihli biri de bugün çekilmiş buraya koymak istiyorum ama tabi önce bunu nası yapabilceğimi bulmam lazım:)

kızlar iki foto var birisi 17 şubat tarihli biri de bugün çekilmiş buraya koymak istiyorum ama tabi önce bunu nası yapabilceğimi bulmam lazım:)
konuya cevap yazdığın sayfanın altında 'eklenti ekle' butonu var
ona tıkla
gerisi seni yönlendiriyor canım

yapabildim mi emin deilim umarım resimler çıkmıştır

Eklentiler

• $Görüntü042.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
ayy omuzların nası geniş çıkmış öyle yaa, halbuki pek hacimli bi insan deilimdir:)) kısa saçın zararları işte, bu arada fotolarda yeni yıkanmış ve taranmamış şekillerde çekildi, uzamadan ziyade gürleşmiş gibi geldi bana

kırıkları engelleyecekse severim tabi :86: varolan kırıkları düzeltmez ama değil mi?azcık kestirmeli miyim?

Maalesef oluşmuş bir kırığa tek çözüm kestirmektir...

kızlaaaarrrr bi tanıdığım bu küre 3 ay önce başlamış , saçları dirseğinden 10 cm yukardaydı şimdi neresine geliyor .. haydi bakalım bizde görebilcekmiyiz böle saçı :26:

Hiç kıskanmadım

Benim 3. ve 4. kürümden beri sinameki ve bemiksle düzeyli bir ilişkim var.Her daim benimle birlikte.Pöfür pöfür kokuyoruz.

haftada 2-3 kez kullanıyorum. aycangül'ün tüm bakım günlerinde ve tek şampuanlamayla çıkıyor. ancak benim saçlarım kurudur. belki de yağlı saça yaramamıştır.

Benimkiler yağlı sinir oluyorum hatta yağlı olmasına...

benim saçıma olmadı canım..yoksa kullanıp memnun kalan çok var..

Bakım konusunda çok iyi ama uzatma konusunda mucize beklemeye gerek yok, 1 kutu kullandım, 2. kutu olduğu gibi duruyor...Sinameki varken üşeniyorum yahu

Bircok yag sac rengini koyulastirir, bunda durum nedir?

Rengini açıyormuş...

bu işler deneme yanılma zaten. barcelino mesela çok kişi memnun kaldı, bi ben memnun kalamadım.bakalım sinameki konusunda da karar veremedim ki.4-5 hafta denemek istiyorum ama:26:

Barcelino kullanıyorum ama ne gibi bir beklentiye girmem gerektiğini bilmediğim için yorum yapamayacağım

Yılan yağıda mı kokuyor Ben bu gün sinamekiye ek olarak sığı iliği kürüne başladım, içinede kendi yaptığım sarımsak yağı ile at kuyruğu yağı ekledim, allahım o nasıl bir kokudur burnumun direği kırıldı

İnşallah

Saçın modası mı olur yahu? Allah vergisi bir şey bu Limon suyu olmaz, saç phsine uygun değil saçları kurutup inceltir, eğer denemediysen 1. sayfadaki gliserin tarifini bir dene çok dua edeceksin...

Badem yağı, ceviz yağı,kakao yağı saç rengini koyulaştırır ama bunun yerine ceviz yaprağı bulup haşlayıp sinameki kürünüde bu koyu su ile yaparsanız daha iyi olur...

kızlar bu küre mecitefendi yağı da eklemeye başladım.mecitefendideki parfüm bemiks kokusunu bastırıyor.artık bemiks kokmuyor.Ya da ben alıştım.farketmiyorum :)
ama artık eşim de ne kokuyorsun böyle demiyor. bir de sinamekiyle birlikte kırkkilitotu da kaynatıyorum.acaba formülü değiştirdiğim için birşey olurmu?

Bende barcelino ekliyorum mesela...Kırkkilit otunu durulama suyu olarak kullansan daha iyi olmaz mı kuzu?

Bende barcelino ekliyorum mesela...Kırkkilit otunu durulama suyu olarak kullansan daha iyi olmaz mı kuzu?

kuzum ben bu aralar kafayı sıyırcam.Benim bu saçların başına gelecek var herhalde.kesim günlerindeyiz ya kuaföre gitmemek için zaten zor tutuyorum kendimi.bu hafta son kürüm sonra ara 2 hafta ara vereceğim. bu sefer eklemeyeyim canım.durulama suyuyla geçiştireyim kırkkiliotunu da

Tastamam aynı durumdayım, 20 dakika evveline kadar saçlarımı omuz hizasına kadar kesmeyi düşünüyordum mesela, iyiki akşamüstü saçlarımın uçlarından alırken yaradana sığınıp kırt diye kesmedim

zaten yarın da kesim günüymüş
iyi denk geldi
sonra da sinamekiye yeniden başlayacağım
sinüziti filan takamam valla
tigi+sinameki ikilisi ile yazı edeceğim

bi kaç aydır öyle yapıyordum ama sanırım bozdum uçları
çok ince duruyorlar,hemen karışıyorlar
yarın bi gideyim,yarım serçe parmaktan fazlasını feda edemem,ona göre kessin

Tamam ama mezura ile ölç öyle git sonra o kuaförü gebertmek zorunda kalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…