Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Artık sinemakinin bemixin kokusuna okadar çok taktıkki yakında yoldan geçerken güzel saçlı kızların saçlarını koklamaya başlıycaz sinemaki aldıkmı aaaaaa kk lı diycez

Artık sinemakinin bemixin kokusuna okadar çok taktıkki yakında yoldan geçerken güzel saçlı kızların saçlarını koklamaya başlıycaz sinemaki aldıkmı aaaaaa kk lı diycez

Hahahaha İyi güldüm...Yalnız mesajı okudum birde profil resmine baktım bir kahkaha daha attım, sen köpek ben kedi ne olacağız böyle bilmiyorum...Neyse koklamaya devam snıff snıff

selam geleceğin rapunzelleri

tigi'mi kaptım geldim
kılıç balığım bu nasıl kullanılacak beni bi aydınlatırsan sevindirik olucam

kuaförüme de uğradım
tigi'yi ona da gösterdim
başarılı bir ürün olduğunu,memnun kalacağımı söyledi
uçlardan da kırık alma operasyonu geçirdik
kısaldı ama üzülmüyorum çünkü sandığımdan daha berbatmış uçlar
tiftik gibiydi,ufacık bir çekme hareketi ile adamın elinde kaldı o kısımlar,koptu gitti
total boydan yarım serçe parmağı kadar aldırdım,kalan 15cm lik kısma ise 1-2 kat attırdım ki kırıklar olabildiğince temizlensin

sanki saçlarım kendine geldi,gözüm gönlüm açıldı
sevdim bu hallerini

Hımm kızlar az önce forumda gezerken birşey okudum hani sarımsak kokusundan muzdaribiz ya gerçi ben kullanmıyorum ama genede azda olsa kokusu oluyor ya onun kokusundan kurtulmak için sarımsağı sütte kaynattığınızda kokusunu süte bırakıyormuş aynı zamandada etkisini yitirmiyormuş konunun başlığını net hatırlamıyorum ama Ender Saraç tavsiyesiymiş bunu ben bizzat denemedim ama sarımsak yedikten sonra dişler fırçalansada koku gitmiyor ama üzerine süt içtiğimde kokusunu baya azaltmıştı denelinesi birşey bence

sağlıkla uzasınlar canım ..
güle güle kullan

canım zaten biz de artık öyle yapıyoruz
bu topiği takip ediyor musun bilmiyorum ama baya bi kere yazmıştım ben bunu

Amannn hiç uğraşamam vallahi sütte kaynatmaya falan, dün paşalar gibi kendi yaptığım sarımsak yağını sürdüm kafama, tamam kokudan ölüyordum orası kesin ama işe yarasında isterse koksun ne yapayım artık, sonra nimettir bu öyle kokuyor falan dersek gücenir şe yaramaz...Ah benim mis kokulu sarımsağım, bemiksim

Sıhhatler olsun canım benim, nasılsa formül belli uzatırsın tez zamanda
Tigi'yi banyodan sonra nemini aldığın saçının uçlarına süreceksin, ben hem uçlara hemde saçımın boylarına sürüyorum mesela...Duruma göre uygularsın, önemli olan nemli olması...

Son düzenleme:

teşekkür ederimm:86:
eed belki de o yüzden koymadı
nasılsa artık tigim de var:94:
tamamdır,o şekilde uygulayayım

teşekkür ederimm:86:
eed belki de o yüzden koymadı
nasılsa artık tigim de var:94:
tamamdır,o şekilde uygulayayım

Güle güle kullan, inşallah benim memnun kaldığım kadar sende memnun kalırsın...Büyük ihtimalle bu ürün sayesinde saçlarımda çatallaşma olmuyor...Şimdi mantık olarak düşünülürse boyadan yanmış, iyice incelmiş, çekince elimde kalan saç uçlarımın çatallaşmasıda lazım ama çatallaşmıyor

inşallah canım
kuaförüm de övdü baya
çok başarılı bi marka dedi
müptelaları var dedi
bi şeylerle sarıyormuş saçı vs vs vs
bakalım bizde neler olacak
memnun kalırsam diğer ürünleri de deneyeceğim:89:

oww bende şimdi uçlarına baktım, tiftik tiftik .. kestirsem mi diyorum acaba hem çok düzensizleşti katlarını düzelttiririm,toparlanmış olur böylece. ama çok az kestiririm kuaförlere gittin mi 1 cm diosun 4 cm alıolar napalım katlanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…