Hemen açıklayayım
Sığıriliği çok çok yararlıdır, saça sürüldüğünde saç çıkartır yani saçları gürleştirir
Atkuyruğu yani kırkkilit otu ise saç, tırnak ve cilt için çok yararlı olan elementlerden biri olan silisyum içerir, zaten eczanelerde saç için satılan silis hapları atkuyruğu otu ekstresinden üretilir eh ot elimin altındayken hap kullanmaya gerek yok...
Bemiks kokusu benide hiç rahatsız etmiyor çünkü normalde ayda 1 akvaryumun suyuna bile bemiks ampul ekleyen bi insanım ben zaten, balucuklarımında renkleri ve pulları güzelleşip hastalıklara karşı direnci artıyor...Onlarıda düşünmem lazım ne de olsa ben bir kılıçbalığıyım
olacak ..olacak ..az sabır
değil mi yani ..elimizi kana bulamayalım
Artık sinemakinin bemixin kokusuna okadar çok taktıkki yakında yoldan geçerken güzel saçlı kızların saçlarını koklamaya başlıycaz sinemaki aldıkmı aaaaaa kk lı diycez
Artık sinemakinin bemixin kokusuna okadar çok taktıkki yakında yoldan geçerken güzel saçlı kızların saçlarını koklamaya başlıycaz sinemaki aldıkmı aaaaaa kk lı diycez
Hahahaha İyi güldüm...Yalnız mesajı okudum birde profil resmine baktım bir kahkaha daha attım, sen köpek ben kedi ne olacağız böyle bilmiyorum...Neyse koklamaya devam snıff snıff
ahahahahh gerçekten bu açıdan bakmamıştım kedi köpek gibi koklıycaz demekki
selam geleceğin rapunzelleri
tigi'mi kaptım geldim
kılıç balığım bu nasıl kullanılacak beni bi aydınlatırsan sevindirik olucam
kuaförüme de uğradım
tigi'yi ona da gösterdim
başarılı bir ürün olduğunu,memnun kalacağımı söyledi
uçlardan da kırık alma operasyonu geçirdik
kısaldı ama üzülmüyorum çünkü sandığımdan daha berbatmış uçlar
tiftik gibiydi,ufacık bir çekme hareketi ile adamın elinde kaldı o kısımlar,koptu gitti
total boydan yarım serçe parmağı kadar aldırdım,kalan 15cm lik kısma ise 1-2 kat attırdım ki kırıklar olabildiğince temizlensin
sanki saçlarım kendine geldi,gözüm gönlüm açıldı
sevdim bu hallerini
Hımm kızlar az önce forumda gezerken birşey okudum hani sarımsak kokusundan muzdaribiz ya gerçi ben kullanmıyorum ama genede azda olsa kokusu oluyor ya onun kokusundan kurtulmak için sarımsağı sütte kaynattığınızda kokusunu süte bırakıyormuş aynı zamandada etkisini yitirmiyormuş konunun başlığını net hatırlamıyorum ama Ender Saraç tavsiyesiymiş bunu ben bizzat denemedim ama sarımsak yedikten sonra dişler fırçalansada koku gitmiyor ama üzerine süt içtiğimde kokusunu baya azaltmıştıdenelinesi birşey bence
sağlıkla uzasınlar canım ..
güle güle kullan
Hımm kızlar az önce forumda gezerken birşey okudum hani sarımsak kokusundan muzdaribiz ya gerçi ben kullanmıyorum ama genede azda olsa kokusu oluyor ya onun kokusundan kurtulmak için sarımsağı sütte kaynattığınızda kokusunu süte bırakıyormuş aynı zamandada etkisini yitirmiyormuş konunun başlığını net hatırlamıyorum ama Ender Saraç tavsiyesiymiş bunu ben bizzat denemedim ama sarımsak yedikten sonra dişler fırçalansada koku gitmiyor ama üzerine süt içtiğimde kokusunu baya azaltmıştıdenelinesi birşey bence
selam geleceğin rapunzelleri
tigi'mi kaptım geldim
kılıç balığım bu nasıl kullanılacak beni bi aydınlatırsan sevindirik olucam
kuaförüme de uğradım
tigi'yi ona da gösterdim
başarılı bir ürün olduğunu,memnun kalacağımı söyledi
uçlardan da kırık alma operasyonu geçirdik
kısaldı ama üzülmüyorum çünkü sandığımdan daha berbatmış uçlar
tiftik gibiydi,ufacık bir çekme hareketi ile adamın elinde kaldı o kısımlar,koptu gitti
total boydan yarım serçe parmağı kadar aldırdım,kalan 15cm lik kısma ise 1-2 kat attırdım ki kırıklar olabildiğince temizlensin
sanki saçlarım kendine geldi,gözüm gönlüm açıldı
sevdim bu hallerini
Sıhhatler olsun canım benim, nasılsa formül belli uatırsın tez zamanda
Tigi'yi banyodan sonra nemini aldığın saçının uçlarına süreceksin, ben hem uçlara hemde saçımın boylarına sürüyorum mesela...Duruma göre uygularsın, önemli olan nemli olması...
teşekkür ederimm:86:
eed belki de o yüzden koymadı
nasılsa artık tigim de var:94:
tamamdır,o şekilde uygulayayım
inşallah canımGüle güle kullan, inşallah benim memnun kaldığım kadar sende memnun kalırsın...Büyük ihtimalle bu ürün sayesinde saçlarımda çatallaşma olmuyor...Şimdi mantık olarak düşünülürse boyadan yanmış, iyice incelmiş, çekince elimde kalan saç uçlarımın çatallaşmasıda lazım ama çatallaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?