oww bende şimdi uçlarına baktım, tiftik tiftik .. kestirsem mi diyorum acaba hem çok düzensizleşti katlarını düzelttiririm,toparlanmış olur böylece. ama çok az kestiririm kuaförlere gittin mi 1 cm diosun 4 cm alıolar napalım katlanıcaz
inşallah canım
kuaförüm de övdü baya
çok başarılı bi marka dedi
müptelaları var dedi
bi şeylerle sarıyormuş saçı vs vs vs
bakalım bizde neler olacak
memnun kalırsam diğer ürünleri de deneyeceğim:89:
İçinde hydrolize keratin var saç için gerekli bazı enzimler var...Memnun kalırsan ben denemen gereken diğer seçenekleri yazarım sana çünkü bazıları çok luzumsuz ve hiç bir işe yaramıyor...
anlaştıkkk:81:81::81::
Yarın 6. kürümü yapacağım müjdeler olsun6 hafta ne çabuk geçmiş...
üşenmezsem ben de 1. hafta olarak başlıycam tekrar
Üşenme kız ayıptır, imam cemaat işine dönmesin bu topicdeBen o üşengeçliği üzerimden attım çok şükür...Bu ara ocelerle renk terapisi yapıyorum ondan herhalde, yüzüme renk geldi
dönmez dönmez...
kendim yapmam size yaptırırım evelallah
her şey rapunzel olabilmeniz için
Hemen açıklayayım
Sığıriliği çok çok yararlıdır, saça sürüldüğünde saç çıkartır yani saçları gürleştirir
Atkuyruğu yani kırkkilit otu ise saç, tırnak ve cilt için çok yararlı olan elementlerden biri olan silisyum içerir, zaten eczanelerde saç için satılan silis hapları atkuyruğu otu ekstresinden üretilir eh ot elimin altındayken hap kullanmaya gerek yok...
Bemiks kokusu benide hiç rahatsız etmiyor çünkü normalde ayda 1 akvaryumun suyuna bile bemiks ampul ekleyen bi insanım ben zaten, balucuklarımında renkleri ve pulları güzelleşip hastalıklara karşı direnci artıyor...Onlarıda düşünmem lazım ne de olsa ben bir kılıçbalığıyım
Yarın 6. kürümü yapacağım müjdeler olsun6 hafta ne çabuk geçmiş...
Bana da anlatir misin nasil ne kadar kac litrelik akvaryuma hangi oranlarda konuluyor? Benim yavru lepisteslerimin kuyruklari cürüyor, erkeklerin kuyruklari renklenmeye basladigindan beri siyah lekelerle dolu.Yavru akvaryumum 30 cmlik ufak bir akvaryum, litresini bilmiyorum ama sen kac litreye ne kadar bemiks katilmali söyle ben litresini ölcüp ona göre koyarim bemiksi. Yardimci olursan cok sevinirim.
ya kızlar sinameki badem yağı ve bemix aldım ama bi yerde kokuyo yazıo bir yerde kokmuoyo yazıo ben çalışıorum ve açıkcası arada kaldım bu karışım kokuomu ?
Saçını yıkadıktan sonra neden koksun ki?
bilmiorum canım yazıları okudum kimisi kokuyo kimisi kokmuo demiş karışım ölece kaldı korktum yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?