Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet evet baya kestirdim ama hala üzülmüyorum:26::86:

olursunuz kuzum yaa valla bak bu kadar üstüne düşüp takmayınca daha çabuk uzuyor
bakımı yapın gerisini düşünmeyin bile

evet canım azimle ve sizlerin sayesinde amacıma ulaşmaya çalışıyorum.İyiki varsınız.Yoksa nereden bilecektik bütün bunları

amaç toto , ileriiiii
:86:

:119::119: yazın daha hızlı uzar zaten.eylülde totoma olmasa da belime değdireceğim şu saçları.ayda 4cm kadar uzamış:13:

Totoma değil ama bel kavisime kadar uzatmayı düşünüyorum eskisi gibi tabii ne kadar zaman alır bilmiyorum ama yazın bir hayli rahat olacak bence, her gün bakım yaparım o zaman...

Ne yaptın sen yahu, bu kadar kesilir mi saç Çok kızdım şimdi, millet saç uzatmaya çalışıyor hanımefendi çıtır çıtır kesiyor işe bak

doğru diyosun da vallahi çok darlanmıştım
elime koluma dolanıyorlardı:26:
uçlar sağlıklı olsa kıymazdım ama çirkindiler
şimdi daha sağlıklı olcaklar inş çünkü tigim var

doğru diyosun da vallahi çok darlanmıştım
elime koluma dolanıyorlardı:26:
uçlar sağlıklı olsa kıymazdım ama çirkindiler
şimdi daha sağlıklı olcaklar inş çünkü tigim var

canım bu tigiyle ilgili izleimleri nasıl? benim saçlarımda maşallah kırık yok ancak kaln telli,sert ve kurular. hiç gönlüme göre ürün bulamadım. olumlu etkiler alırsan ben de denemeyi düşünebilirim.

ben kırılmayı önleyici bi ürününü edindim canım
daha 1 kere kullandım
o yüzden yorum yapamıyorum ne yazık ki :26:

kılıçbalığııı, tiginin başka hangi ürünlerini tavsiye edecektin bana?
şuan %10 indirim var da:86:

Dumb blonde saç maskesi-kremi wheat protein, hidrolize keratin ve Provitamin B5 içeriyor blonde demesine bakma kimyasal işlem görmüş veya çok yıpranmış saçlar için,

Catwalk Fashionista Smooth & Shine bu muhteşem kokan saçları pürüssüzleştiren kalıntı bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan durulanmayan bir krem uv ve ısı koruyucu içeriyor

Son olarak saç şekillendirmek, şeklini korumak, kontorl altına almak için Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair buda hem ısıdan koruyor hem saç pullarını kapatıp parlak olmasını sağlıyor...Özellikle fön çekerken kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim...

Bunlar daimi olarak kullandığım ürünler tatlım ben çok çok memnunum...

Bed Head Superstar - Blow Dry Lotion For Thick Massive Hair sende bu ürüne bak tatlım...

teşekkür ederim canım
benim saç ince telli,uygun değil mi bunlar tipime?
bi de şu işaretlediğim ürün için portakal kokulu diyor nette:26: ben portakal kabuğu gibi kokan şeylerden tiksinirim,kokusu yoğun mu o derece?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…