kızlar çok alakasız ama john frieda ürünleri kullanan var mı aranızda? bi saç maskesi alacağım da organix mi alsam john frieda mı kararsız kaldım:26:
ben kullanmadım canım
netten okuduğum yorumları pek iyi değildi ama tabiki yanlış uygulanmış olabilir,bilemiyorum
kılıçbalığım sana bir şey sormak istiyorum
ben yazın bi maske almıştım saçlarım için.
buğdaylı filan diye ilgimi çekmişti.
sonra farketmiştim ki silikon da varmış içinde,o yüzden soğudum kullanmadım.
o günden beri duruyordu bi köşede.
bir kaç hafta önce gözüme takıldı,madem almışım kullanayım,bitince bi daha almam diyerek 2 dir kullanıyorum kendisini...
ayrıntılı fotosunu ekliyorum,işe yarar bi şey midir bu ürün?
ne kullandığımı bileyim:90:
Eki Görüntüle 158511
kılıçbalığııııı senin için alıntıladım canım sorumu
çok geride kalmış,görmedin sanırım
minnakcım eklediğin fotodaki çoraptan aldım bugün
kürü uygulayan arkadaşlar öncesi ve sonrasına dair foto eklesemeye devam plz :)
canım ikisi farklı şeyler,bepanten onarıcı yenileyici bi vitamin.onla da uzama elde eden oldu ama bemiks kdr değil1 kutu bemixi bitirdim ama kokusuna dayanamıyorum.. Ondan bepanthne ampül aldım.. Bepanthne bemix arasında etkileşim farkı var mı? Yani hangisi daha çok etkili? :/ Yoksa ikisininde etkisi aynı miktarda mı?
pentide var canım,12 tl:86:Güle gülee giiiyy Kuşum ben tam bii leooparr tutkunuyum yatak örtüm bile leopar desenliibende istiiyooruuummm :84:
profil sayfandan,albüm ekle/herkese açık ya da özel olarak seçiceksin,albüm adı vs yazıcaksın/resim yükle'den istediklerini tek tek yüklüceksin canımBen kür bittiginde koyacagim ama albümüme resim koyamadim bir türlü. Birileri yardimci olsa keske bana.
Evet sampuandan ucabilir o yüzden yaglarla karistirip bir kerede kullanmak daha iyi. Bir sey soracagim cam yagiyla cam terebentin ayni sey mi?
pentide var canım,12 tl:86:
kızlar çok alakasız ama john frieda ürünleri kullanan var mı aranızda? bi saç maskesi alacağım da organix mi alsam john frieda mı kararsız kaldım:26:
John Frieda durulanan saç kreminden kullanıyorum ben Eylül'den beri, memnunum yağlandırmadan yumuşatıyor.
sadece uçlara sürülüyor değil mi?:26:
olmuş canım,eline sağlık
benim ilgimi çeken ürün bu. bu seriden mi kullandığın saç kremi acaba?
Evet bundan. (gittim banyoya kontrol ettim geldim) Resimden tam ayrıntı okuyamadım ama okunabildiği kadarıyla aynı görünüyor. Kuaförden almıştım ben, yıkadıktan sonra normal saç kremi gibi kullan birkaç dk bekle durula demişti. Öyle olunca maske diye mi geçiyor krem mi dikkat etmedim, ama resimdekiyle aynı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?