- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
kılıçbalığııııı senin için alıntıladım canım sorumu
çok geride kalmış,görmedin sanırım
minnakcım eklediğin fotodaki çoraptan aldım bugün
ne bileyim havasız mı kalıyormuş bi şeylermiş
açıkcası çok da araştırmadım
dediğin gibi bir furya var haliyle insanı soğutuyor bu laflar
e o zaman iyi bi şeymiş bu ürün,ben kullanayım
Kuzum saç telleri ölüdür bu yüzden sağdan soldan, uçlardan hava almazlar, bu yüzden kendi kedilerini tamir edemezler...Yaşayan hücrelerin kendilerini tamir edebilme yetenekleri varken, saç tellerinin bu yetenekleri yoktur bu yüzden saç bakım ürünlerine dünya para ödüyoruz...Havaya ihtiyacı olan kafa derisinin altındaki saç kökleridir :) Sen sormadan ben söyleyeyim, aynı şey tırnak içinde geçerli bu yüzden oje sürerken tırnak diplerine temas ettirmemek gerekir...
Kullan bakalım, inşallah hakkını versin...
evet çok mantıklı
hadi bakalım inşallah
sağolasın canımm
Kuzum bana mantıklı gelmedi...Yani aynı anda biberiye, sarımsak adaçayı kafa derisini biraz zorlar...
hmm peki canım sinameki sanki yaramadı gibi bana ya :/ yada bana mı öyle geliyo bilemedim :/ neyse yapmaya devam edicem bıktım artık zaten uzasınlar bildikleri gibi sağlıklı olmaları için uğraşıcam artık
Ortalama olarak saç ayda 1-3 cm. uzar. Yaşlandıkça saçın uzaması ağırlaşır. Saçlar sıcak havada bir de geceleri daha çabuk uzar. Çoğu zaman, saçlar 25 cm. uzunluğa eriştikten sonra uzama hızı da yarıya iner. Saçları kesmenin bunların uzamasına yardım edeceği iddiası doğru değildir. Saçın kesilmesi sadece kırıkların alındığından, saçın daha canlı, sağlıklı görünmesini sağlar.
Bunlarıda ekleyeyim dedim, yararlı olabilir...işaretlediğim sebepten ötürü biotin hapımı gece uyumadan önce içiyorum...
Canım yarayıp yaramadığını ancak ara verdikten sonra anlayacaksın sanırım...Bak hep yazdım benim hiç bir şey yapmadan normalde saçlarım ayda 2 cm uzar ama küre başladığımdan beri saçlar ancak 1 cm uzamaya başladı ama müthiş bir bebek saç yoğunluğum var ve hızla uzuyorlar...Ara verdiğimde ne olacak bilemiyorum ama sırf bebek saçlar için bile değer...
Bemiksi tok karnına kahvaltıdan sonra içmek daha yararlıdır tatlım, gece içip yattığında hem mide ağrısı yapma ihtimali yüksek hemde azıcık kilo alımına sebep olabilir...Kılıcım Balıkımm sen "işaretlediğim sebepten ötürü biotin hapımı gece uyumadan önce içiyorum.. " diyince bi ışık yandı kafamın tepesinde (tam bu şekilde)tabi ne kadar doğru bi düşünce bilemedim bemiksin hapını geceleri yatmadan içsem faydası olur mu uzamaya acaba ?:97:
Kestane kebap acele cevap
ara verdim zaten şu an ara dönemindeyim 19 martta tekrar başlıcamherkes uzamış diyo sanırım ben doyumsuz davranıyorum ara verdiğim dönemde 2 kere milim milim uçlardan kestim bu arada
Bemiksi tok karnına kahvaltıdan sonra içmek daha yararlıdır tatlım, gece içip yattığında hem mide ağrısı yapma ihtimali yüksek hemde azıcık kilo alımına sebep olabilir...
Uzadı diyorlarsa uzamıştır muhtemelen tatlım ama bu uzama seni mutlu etmediyse tabii ki hak veririm sana...
Uzadı diyorlarsa uzamıştır muhtemelen tatlım ama bu uzama seni mutlu etmediyse tabii ki hak veririm sana...
Kızlarr saçlarımın çabuk uzamasi icin kırıkları aldırmam sart mı?
Zaten fazla uzun degiller kırıklar alınırsa daha da kısalcak
Aldırmasamda uzar mı
elim değmişken bir de otacı'dan söz etmek istiyorum.
bundan yaklaşık 1 ay önce sebepsiz yere kepeklenmem olmuştu ki kepek nedir bilmezdi benim saçlarım
çok üzülmüştüm ve hemen bir kepek şampuanı almıştım.
araştırmam filan yoktu, bitkisel olduğundan otacı'yı tercih etmiştim.
2 yıkayışta kepek filan kalmadı
genelde saçlarımı 3 günde 1 yıkarım ve bu şampuanın kokusu hiç eksik olmadı saçımdanyani yıkamam gereken o 3. günde bile mis kokusu geliyordu
fiyatı da çok makul,6-7 tl bi şey.
şimdi yeni bir şampuan deneyeceğim.bugün aldım.johanson's baby...
ondan sonra bir de otacı'nın normal şampuanını denemek istiyorum:81:
Arkadaşlar bu sinemaki zayıflatma özelliğine sahip sanki saçlarımın telleri inceldi anlamam veremedim benimle aynı fikirde olan varmı acaba?
Kilo muuu ? hemde diyete başlama arifesindeyykeennyanan ışığım söndüü Peki canım bu biotin hapı uzatmaya yarıyo mu?Yoksa saç dökülmesine mi iyi geliyo sadece? :97:
bakalım bi 6 hafta daha yapayımda ondan sonra bakıcam durumlara
johanson's baby harika bir şampuandır senelerdir onu kullanıyorum ama alışana kadar saçında biraz kazıklık hissedebilirsin ilk zamanlarda bana yaramadı diye düşünme yanidaha sonrasında saçları yumuşacık yapıyor kokusuda bir harika inşallah benim aldığım sonuçları sende elde edersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?