Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm maşallah güzel uzama var

maaşallah şaçların güsel uzamış ya kızlar ben kk da sifalı taşlar üzerine bişiler okumuştum ama şimdi bulamıyorum yardım eder misiniz

kızlar sinemaki kürü sayesinde saçlarım da güzl gelişmeler oldu...
Normalde saçlarım aşırı kuru,hiç yağlanmaz,yağlanmadığı için beslenmez ve 5 ayda 2 cm anca uzar.ben sinemaki kürümü yaptıktan 1 gün sonra saçım da yağlanma oldu...inanamadıııım halbuki bnm saçlarım asla yağlanmazdı.
yalnız ben, sinemaki+bemiks+badem yağı kürünü uygularken bu karışıma mecit efendinin saç bakım yağını ve 5 damla kadar da lavanta yağı ekledim, kürü o şekilde uyguladım.belki de o nedenle böyle bir etki yaptı.
saçları kuru olanlara duyrulur.

ben bemiks kompoze ampul aldım fakat kutuda 5 ampul var yanlış almadım değilmi?

Son düzenleme:
saçlarım sarı uzayıp uzamadığını dipden bakınca hemen anlıyorum..yaklaşık 4 ay oldu 4 parmak zor uzamış... sinir bozucu... mayanın faydalarını okudunuz mu kızlar

teşekkür ederim cnmcım :)))

birşey daha sorcam ama benim bazı sağlık sorunlarım var.bu kürlerin herhangibir yan etkisi filan yoktur inş (

valla şimdi ne desem boş canım.
herhangi olumsuz yan etkisini şahsen görmedim ama rahatsızlığın nedir bilemediğimden + doktor olmadığımdan,yorum yapamıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…