Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tatlım bu bilgiler nerde yazıo,bende ona göre yapım..

tatlım bu bilgiler nerde yazıo,bende ona göre yapım..
saç uzatma yöntemleri diye bi başlık var oraya girince o kadar bakım yapıyoruz niye sonuç alamıyoruz gibi bi başlık var, sabitlenen topiklerden biri üstteki konulara bakınca hemen bunu görebilirsin

Bozulmasın hiç sinirin canım başta bende anlamamıştım, sen sadece verilen tarihlerin bakım için uygun olup olmadığına bak, burçları görmezden gel :86:

burdaki burçlar ayın konumunu tanımlamak için. bakımı yapan kişinin burcuyla alakası yok canım. sen sadece her hafta saç bakımına hangi günler uygunsa onu takip edip,bakım yap.

Herkeze Günaydın canlar.
bende pazar gününü bekliyorum kür için.
Bişi dicem Bu sarımsağı şampuanın içine koyunca ne kadar süre kullanacağız ki.
Kkontess Canım sıkıldım biliyorum ama sen şampuanı kendin yapmışsın forumda da yeniyim dün baktım baya da okudum.
Bu arada Saçlarının rengi çok güzel thali a nın resimlerine baktım kuaförde sordum kumral üzerinde balyajda olur gölge de dedi evet senin saçın açık ton olmuş ama daha güzel
BebemmmmmBİliyom sıkıldın Bana sadece o şampuanı hazırladıktan sonra ne kadar tutuyosun.Bİde saçların ince telli ben gibi .Hangi şampuanı kullandığını sorsam ne dersin :79:
Saçların pekkkkkk güzel olmuş

Albümünü bende Göremedim
Off off kafam allak bullak sarımsakla ilgili bi sürü yazı var .
şampuanın içine katmak hem daha pratik hemde zahmetsiz.
İşta katınca belli süresi varmı kullanmak için

aaay cok heycanlıyım yahuuu4.haftam bugün ve kafamda kürümle yazıyorum sizlere.bu kürü yapınca bide saclarımın uzadıgını hayal ettikce içim kıpır kıpır oluyor ve kelebekler ucusuyor karnımda kürü uygulayıp uzayın uzayın die terapi uyguluyorum saclarımamanyakmıyım neyim

saçlarına bayldımm ama bennn Masallahhh..

Kızlar bu gün 9. ve son kürümü uyguluyorum sonra 2 hafta ara ve gelsin uzayan saçlar...
2 Hafta sonunda inşallah bende burada sevinç çığlıkları atacağım

Rica ederim canım...

mesajım yetersızmıs:26:

Albümünü bende Göremedim
Off off kafam allak bullak sarımsakla ilgili bi sürü yazı var .
şampuanın içine katmak hem daha pratik hemde zahmetsiz.
İşta katınca belli süresi varmı kullanmak için

Sitede mi bir sorun var anlayamadım. :26: Bazen ben de albümlere bakamıyorum. Albümüm herkese açık görünmesi lazım aslında...

Kızlar bu gün 9. ve son kürümü uyguluyorum sonra 2 hafta ara ve gelsin uzayan saçlar...
2 Hafta sonunda inşallah bende burada sevinç çığlıkları atacağım

Hadi bakalım, inşallah senin de saçların istediğin gibi uzar. Eğer sonuç alamazsan dert etme, bir de özel günlerde uygularsın daha iyi sonuç alırsın. Ben bir sonraki kürümü özel günlere denk getirerek yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…