olmaz bi şey yaaa tırsma bu kadar:86:
İnşallah olmadı bişey tabide
Saçım çok kuru uçları Ona ne yapsak ki
kızlarr bugün ne bakımı yapıyorsunuzz????
mayalı bakımlar uygun demiş aycangül ama ben sürmüyorum maya filan:18:
ben sinameki yapayım diyorum. yağ günlerinde yapıyorum genelde.saat 17.52 den sonrası yağ günlerine geçiyor.
kızlarr bugün ne bakımı yapıyorsunuzz????
mayalı bakımlar uygun demiş aycangül ama ben sürmüyorum maya filan:18:
ne yazık ki aklım fikrim saçlardasabah kaltıım hemen sirkeli limonlu madensuyuyla yüzümü sildim sonra yıkayıp bepantenimi sürdüm
amanın ben yanlış anlamışım. protein günleriymiş. ben kafama maya sürmem ki kokusuna dayanamam. belki mayonez meskesi yaarım ama. o da protein.
ne yazık ki aklım fikrim saçlarda
hee bak ona bişi yapmadım işte dersaneye gitçem çünkü
kontes bi de şey sorcam sana bu sinamekiyi haftada 2 kere yapsak nolur bi zararı olur mu sence ben dayanamıorum çarşambayı beklemeye
ben de diyorum yağ günü değil ki bu kız ne diyoray ben ikisini de yapamam
süremem öyle acayip şeyler kafama
kılıçla aycangül çok övdüler mayonezi. yoksa ben de daha önce hiç denemedim. bi de kokar diye çekiniyorum. en iyisi ammino keratin bakımı galiba bu gece için.
o ne :90: off çok üşeniyorum
rutin yıkama + tigilere dalayım bence ben
nasıl tigilerinle aran? benimki sadece şekilllendirici olduğu için işlevsel olarak farklı malum.
ben de diyorum yağ günü değil ki bu kız ne diyoray ben ikisini de yapamam
süremem öyle acayip şeyler kafama
Kız bağırsak çalıştırmaya yarayan bir şeyi kafamıza sürüyoruz bundan daha acayip bir şey olabilir mi
Mayonez olmasa bile yoğurt+bepanthene ampul ikisilisini tüm saçına sürüp boneleyip yarım saat sonra ılık su ile yıkamayı dene...Acayip diyerek çok büyük bir şey kaçırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?