Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Relaks olunuz Lütfen Arakdaşlar yahu.
Canım benim forumda yazanlara göre kürü 8 dafa falan uyguadıktan sonra o dinlenme zamanında Uzadığı farkediliyomuş
Ama sende benim gibi keçi Gİbi inatçı bi saça sahipsen biraz daha fazla beklicez.
Sabır lazım hepimize.

bu saçlar varya bu saçlar kesmeyin ya kesmeyin

Evet cnm aslında saçlarım önceden çok hızlı uzardı ve çok gürdü şimdi az ve uzamayan bir saçım var :)) sabırsızlıkla bekliyorum artık =)

acaba yanlışmı uyguluyorum amacıyla yazmıştım onu ben verdiğin cevapta hiç hoşuma gitmedi. ..
benim de hiç bir sayfayı doğru düzgün okumadan yorum yazmanız hoşuma gitmiyor.
'acaba yanlış mı uyguluyorum' dememişsiniz mesajınızda.deseydiniz cevabım daha kibar olurdu.
ama bi kaç kere uygulayıp,uzamıyor olmuyor diyen insanlar beni geriyor artık,kusura bakmayın.
ben neredeyse 1,5 senedir kullanıyorum bu kürü, takdir edersiniz ki bir kaç hafta nedir? değil mi...

çünkü eğer okumuş olsaydınız şunu bilirdiniz

Son düzenleme:
kkontess Kuzum bak ne dicem ben sana şimdi ben Düzleştirici kullanmayayım diyorum bu bakım kürlerini yaparken.
Saç köpüğü düşünüyoru
Ne dersin bide Gliss in ürünlerinden Araştırma yapıyorum senin kullandığın vardı cnm bende denemk İstiorum ama saç yapın nasıl bilemedim
benim ince ve kuru Hİççççççççççç yağlanmıyoyağlanmaıyo derken 1 hafta yakımazam yağğlanır heralde

benim 3. gün yağlanır saçım
sanırım 'yağlı' kategorisindeyim
gliss'in pembesini 3 kutu, sarısını ve turuncu muydu diğer bir rengini 1'er kutu kullandım
üstünde vaad edilen hiç bir sonucu elde edemedim
sadece saçımı daha kolay taramamı sağlıyorlar
ince tellidir benim saçlar,durduğu yerde dolanır
o yüzden işine yarıyor gliss'ler ama başka bir dalaveresi yok

düzleştirici kesinlikle kullanma evet,ben en son ne zaman kullandım hatırlamıyorum mesela:26:
saç köpüğü olarak taft kullanıyorum
memnunum

Anladım canım Sağol.bende çalıştığımdan dolayı düzleştriciyi çok kullandım o çok yıprattı.
evde rahat yaptığınız saç modelleri var mı

Anladım canım Sağol.bende çalıştığımdan dolayı düzleştriciyi çok kullandım o çok yıprattı.
evde rahat yaptığınız saç modelleri var mı
ben genelde topuz yapıyorum ama stresli olduğumda at kuyruğu yaparım ya da örerim
çünkü topuzken çok fena yoluyorum saçlarımı:18:

ben genelde topuz yapıyorum ama stresli olduğumda at kuyruğu yaparım ya da örerim
çünkü topuzken çok fena yoluyorum saçlarımı:18:

:83:Topuz yada at kuyruğu yapmam için senin saç uzunluğuna İhtiyacım var caım
Saçlarım kısa demiştim ya ben
gazete kağıdıyla sarma İşlemi yapan var mı

mersi cnm benim.
Taft kullanacağım loreal inde var dı bi ara arkadaşım kullanamamış bana vermişti tabi o zaman saçım omuzdan aşağıydı :Hoş ve doğal dalgalar oluşturdru.
Hacim dolgunluk verenden kullandım ii ama Baktım Diğerli 10 sa o 15 ten başlıyo hobby de Güzel.
Taftta kullandım uzasın azıcıkta İnşallah
düzleşticiden uzak kalıcam ya
he bu arada
Sinbo vardı bende Saçıma düzleştrirken çok mat yaptı
seramikte uzun zamandan beri yıprandı
Braun aldım daha yumşak ve boyalı saç için özel tasarlanan daha yumuşak düzleştiriyo ve rengi parlatıyo

kıslar resim ekleyeceğim saçımın başladığım halini ama ekleyemiyorum niden nerden eklencek aslında

o herkeste olabilir zaman zaman. bahar gelince insan bir ağırlaşıyor,bir yorgunluk geliyor zaten. böyle geçici etkilere kapılmayalım

Gecici olsun gecici. :18: Neyse birazdan banyo yapcam hafiflerim belki.

kıslar resim ekleyeceğim saçımın başladığım halini ama ekleyemiyorum niden nerden eklencek aslında

Canim mesajin 100ü gecmeden resim ekleyemiyorsun. Albüm ac istersen, ben öyle yaptim.

ben phlips almştm ilk çıktığı zamanlarda
derecesiz
o yüzden pek memnun değilim ama yenilemem de...
düz saçı pek yakıştırmıyorum kendime
perçemler için kullanıyorum sadece

maşam braun,ondan çok memnunum
arka kısmı topuz ya da örgü yapıp önleri maşalamak en sık kullandığım saç modeli

Canım resimlerine baktığımda uzamış halin düz bir şekil ve çok hoşşş
Bayıldım ben Düz saçı seviyorum bende Bİde maşalaı Saçlara bayılıyorum
Sen gel Biz senle Saçları değiştirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…