ay buz gibi yoğurt tepemde nasıl durucamm:18: bepanten ampülüm yok:84: başka bi şey olsa?
hımmmYapmadan evvel yoğurdu oda sıcaklığına getir canım benim...Bu seferlik bepanthene olmadığından yırttın ama ciddi manada söylüyorum sinüzitten dolayı şu mevsimde yapmasan bile yazın dene muhakkak, saç kalitende gözle görülür bir pozitif gelişme göreceksin...
kontes, yumurta var mı? yumurta sarısıve zeytinyağını karıştırıp sürebilirsin...
Kizlar benim 2 haftalik aram yarin bitiyor. Saclarim uzuyor ama bir tek arkalari uzuyor sanki. Halbuki ben esit uzamasini istiyorum. Katli gibi görünmesin, düz kesim saci seviyorum ben. Bu arada cok agirlasti kafam ya da bana öyle geliyor. Erkek gibi kisacik kesesim var. Yakissa kestiririm ama bana yakismiyor uzun saci daha cok yakistiriyorum kendime, ayrica o kadar ugrasmisim uzatmak icin. Of bende mi problem var anlamadim, tirnaklarim bile agir gelmeye basladi artik. Hepsini kökünden kesesim var. Simdi yaz da geliyor, o saclar hep toplancak hic acilmayacak. Acildi mi enseye degecek cayir cayir yakacak enseyi. Her gün yikanma derdi falan filan... Uzun sactan soguttum sizi de.
Kizlar benim 2 haftalik aram yarin bitiyor. Saclarim uzuyor ama bir tek arkalari uzuyor sanki. Halbuki ben esit uzamasini istiyorum. Katli gibi görünmesin, düz kesim saci seviyorum ben. Bu arada cok agirlasti kafam ya da bana öyle geliyor. Erkek gibi kisacik kesesim var. Yakissa kestiririm ama bana yakismiyor uzun saci daha cok yakistiriyorum kendime, ayrica o kadar ugrasmisim uzatmak icin. Of bende mi problem var anlamadim, tirnaklarim bile agir gelmeye basladi artik. Hepsini kökünden kesesim var. Simdi yaz da geliyor, o saclar hep toplancak hic acilmayacak. Acildi mi enseye degecek cayir cayir yakacak enseyi. Her gün yikanma derdi falan filan... Uzun sactan soguttum sizi de.
Evet ya... Ben de aslında öle kısa saçı seviyorum ama yakışması lazım. Bir Winona Ryder bir Natalie Portman gibi kafatasımız olsa
bu bana da oluyor
zaten kestirdiğimde bu yüzden sevindim
o ağırlık hissi gitmişti,rahatlamıştım
ya kızlar ben bu sinemaki karışımını yapıorum ama sanki benim saçım uzamıyorbugün 4. haftam hafta da bir uyguluyorum bende bugün 4. kez uyguladım ama sonuç alamadım sanki
Kız bağırsak çalıştırmaya yarayan bir şeyi kafamıza sürüyoruz bundan daha acayip bir şey olabilir mi
Mayonez olmasa bile yoğurt+bepanthene ampul ikisilisini tüm saçına sürüp boneleyip yarım saat sonra ılık su ile yıkamayı dene...Acayip diyerek çok büyük bir şey kaçırıyorsun
Ya bende bu sarımsaklı şampuanı denemek istiyorum ama kokucam diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?