Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

gliserinli bakımda bebe yağı da vrmış

bende gliserin aldım geldim seviniyom sürcem diye

ben bebeyağlı kullanmıyorum ve gayet iyi bu halide.

1 çaybardağı su
1 kapak gliserin
20 damla jojoba
4 damla fındık yağı(ben badem kullandım)
birkaç damla da hoş kokulu bir yağ(sandalağacı kullandım)

bu formül kılıç balığı'nın geliştirdiği formül,şahsıma ait değildir. ama ben bebeyağlı formülden ziyade bu formülden memnun kaldım.

Hehe haydi bakalım kkontess bu arada saç uçları için kullandığın ürünlerden en çok memnun kaldığın hangisi oldu, bir öneride bulunabilir misin?

valla canım bu tigiler dediğim 2. ürünler
ilkinden memnun kalmadım
önerim yok yani henüz,ben de en iyisini bulmaya çalışıyorum

bugün saçlarımın uç kısımlarına dove ısıya karşı koruyucu spreyi boca edip 180 dercede düzleştirdim, daha doğrusu düzleştirmeye çalıştım, cidden saçları ısıya karşı koruyo demekki çünkü bi türlü düzleşmedi, en sonunda oldu derken yaım saat geçmeden bozuldu, kendi haline bırakınca da hiç hoş durmuyo, zaten toplancak boyutlara tam olarak da erişemedi, vala strese girdim acilen biraz olsun uzamaları lazım, bu hafta ara bitiyo başlicam yine sinamekiye, bu arada bigudiye devam

gliserin jel gibi bişey demi canım yanlış olmasında şeffaaf beyaz jel
jojoba yağı almalıyım sanırım bende

Son düzenleme:
Kızlarrrr Günaydınnnn
Nasılsınız .Saçlarla aranız nasıl .Bende eşime hava atıyorum görürsün 1 ay sonra bak uzicak diye.Eşim uzun saçı seviyo ama bukadar kafama takmama kızıyo.
hatta kendide uzatmamı İStiyo kestirme dedi.Ama herseferinde bu kuaförler kandırıyo beni
Saçlarım İnce telli ve kuru olduğu için uzatmamın en mantıklısı olduğuna karar verdim:2:Bİraz geç oldu ama
Artık kestirmeyeceğim.
Eski Resimlerime bakıyormda en uzun saçın omuz altımda zati merek ediyorum uzun nasıl olcak diyeee
kürlere devam

ben dün yumurta + zeytinyağı sürdüm saçlarıma
normalde kendi saçım çok mattır ama şuan daha canlı duruyorlar
bi de tarif edemediğim bi his var saçlarımda:26:değişik,sevdim
sadece yumurtadan azcık iğrendim o yüzden bi dahakine yoğurt filan deniycem

bugün ve yarın kil günleriymiş...
killi bakım ne olabilir mesela kızlar?onu da denemek isterim

Son düzenleme:

ben bu soruya cevap vermiştim,nereye gitti veridğim cevap:44::44::44:

Ayyy hiç sorma şu glissi bende ne vaatler ne ümitlerle kullandım ama kolay taranması ve kokmasından başka bi işe yaramadı avondan bi sprey sipariş ettim onu denicem bakalım

bugün sinameki kürüm.çok yorgunum yapamayacağım.Önümüzdeki 3gün de yoğun geçecek.yorgunluktan gözlerim kapanıyor.offfffff napıcam ben:93::93::93::93:

bu kuru bugun uyglamaya basladım bakalım sonuc ne olcak.ama benım hazırladıgım karısım tam yetmedı sac dıplerıme.tam tarıfede uydum ama.hatta 1 caybardagı suyla yaptım bıde evıgen ampul ekledım ılave olarak.
bıde bu kür cok kokuyo dıye cok okumustum burada o yuzden cesaret edememıstım.ama benım yaptıgım hıc kokmuyor.yanlıs mı uyguladım kı....

yazılanları yaptıysan yanlış değildir canım
kür bana da öyle aman aman kokmuyor
kimisi fazla hassas sanırım
pek de kulak asma bu konuya sen,başkasına kokan sana kokmayabilir,lafları dinleyip zaman kaybetme.en iyisi kendi denemendi ki sana kokmamış zaten bu güzel bir şey
sonuçları paylaşırsan mutlu oluruz:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…