Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya bu koku konusu cok abartılmadı mı? sarımsak bu evet kokar ama rahatsız edicek kadar değil bence.sarımsagı sütte kaynatınca bütün vitamini gidiyor diye düşünüyorum ben.zaten tekrar normal sampuanla yıkayınca koku moku kalmıyoooor.

sütte kaynattıktan sonra rendelicez ve sonra şampuanamı katıcaz
evet aynen öyle

Kokusu şahsen beni rahatsız ediyor ve rahatsız olanlarda var tabi rahatsız olmayanların kendi tercihi kimseye karışamam.Ama zatn vitamini gitmesin diye sütte kaynatılıyor diye biliyorum

kızlar saçlarınızı sarımsaklı şampuanla yıkadıktan sonra ama her pazar yada her ptesi yaş haliyle uçlarına çok az jilet vurun ama sık sık değil ara ara ya her pazar yada her p.tesi

kızlar iki hafta önce kahküllerim gözümün üstündeydi şimdi baktım gözlerimin 2 cm aşağısında, allah için gözlerim de büyüktür benim yani aşağı yukarı 3-4 cm uzama var ama dier taraflarda öle bi uzama emaresi yok:/ çok mu takıyorum kafaya acaba

ıslak saç uçlarına jilet sürmek bnm kuaförümün tavsiyesi daha hızlı uzar ve ara ara kırıklarını temizlemiş olursun dedi.

Canım belki diğre taraflarda da uzama vardır da fark etmiyorsundur hem kısa yerler daha çabuk uzar bunuda öz önünde bulundur.Fazlada takma kafana sen kürünü yap gerisini ona bırak

sen neden bu forumdasın cnm. saç uzatmak için değilmi ama sen dene bak etkisini görceksin zamanla

evet saç uzatmak için burdayız ama mantıklı açıklaması olan şeyleri deniyoruz canım.
öyle her söyleneni değil.
haliyle; jilet vurmanın mantığını ve ne şekilde işe yaradığını söylersen seviniriz.

nedenini sana açıkladım. hızlı uzama yapıyor. ve öyle çok vurcaksın die bişy yok çok az bişy kırık alır gbi yapıcaksın ama sık sık değil.

Kontescimm birşey sormak istiyorum

Hani kılıçbalığı sanırım bi tarif vermişti yoğurt ve bepanthene onu denedin mi acaba :26:

jiletle ilgili bi arkadaş tavsiyede bulunmuş. ben de denemek isteyen olur diye bir bilgi vereyim ona göre davransınlar. jilet hafif saç uçlarını da inceltir,biz bunu belki gözle göremeyiz ama öyle. bu sebeple saç uçları kuru ve kırılmaya yatkın olanlara tavsiye edilmez. ben saçlarımı jiletle kestirmem ve hiç kırılmaz,jiletle şekil verdirdiğim zamanları hatırlıyorum da 2 ayda yine kırıkla dolardı uçları.

karar sizin tabii,ben bi dip not düşeyim dedim.

valla canım bnm saç uçlarımda ne incelme nede kırılma ikiside olmadı uzun zamandır uçlarına jilet vuruyorum ama sık sık değil ve kuaförüm önerdi genelde şimdi herkes jilet vuruo saç uçlarına birde uzamasına baya etki edio. ama herkesin saç yapısı aynı değil birde bu var dimi hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…