henüz denemedim canım ama deneyeceğim,protein günlerini bekliyorum
yaaa ben bu özel tarihlerin olduğu topiki bulamıorum kızlarrr SOS SOS SOS
arkadaşlar bende bişey paylaşmak istiyorum..sizin tavsiyelerinizle şampuanıma bemiks, evigen, bepanthene ampul, bir iki damla bademyağı, sarımsak bide kontrol hapı koymuştum.Saçlarımın çabuk uzadığını söyleyebilirim bide geçen gün saçlarımın tepelerinde küçük küçük saçlar farkettim yeni hangisi faydalı oldu bilmiyorum.....
Baro Anladım cnm sağol.Bu düşünceyi eşim soktu kafama bence sen haftada 2 kere yap daha hızlı uzasın dedi ondan sordum yapan varmı diye
oda bende çok istiyo saçımın uzamasına.
uzun saçta at kuyruğunu çok seviyo eşim :)
arkadaşlar bende bişey paylaşmak istiyorum..sizin tavsiyelerinizle şampuanıma bemiks, evigen, bepanthene ampul, bir iki damla bademyağı, sarımsak bide kontrol hapı koymuştum.Saçlarımın çabuk uzadığını söyleyebilirim bide geçen gün saçlarımın tepelerinde küçük küçük saçlar farkettim yeni hangisi faydalı oldu bilmiyorum.....
kontrol hapı mı?
doğum kontrol hapı mı ki o aaaaa ilk kez duyuyorum ben bunuu
şampuanlar kokteyl oldu zaten hepimizin
vardır elbet haftada 2 gün yapanlarda onlara sormak lazım inşallah uzar bi an önce eşinde sende kavuşursunuz istediğinize böylece
sırf şampuana katmak için de doğum kontrol hapı alınmaz ki şimdi ne yapsamevet doğum kontrol hapı onu da bi arkadaşım denemişti, sormayın yaa şampuanda herşey var..:))
Sağol cnm benim.Aslında hep hata yapıyorum saçım omuzlarımı geçiyo kuaförümün verdiği bi gazla kesiyorum
Bana yakışan bi kesin vardı.
V.becham modeli vardı bi ara arka kısa ön çeneden biraz daha uzun kestirdiğim ve en çok yakıştırdığım modeldi ama uzun saç daha güzel ya
Dün 2 genç kız gedli işyerime ay o saçlar neydi öyle bellerinde düz nasıl güzeldi yaaaaa
bayıldımm .
ben belie kadarda İstemyorum şu omuzlarımı bi kapatsın gerisi gelir zaten
yaaa ben bu özel tarihlerin olduğu topiki bulamıorum kızlarrr SOS SOS SOS
kızlar verdiğim arayı bitirdim bepanthenin işe yaramadığını gördüm bu sefer özel günleri takip ederek bemiks kullanıcam, kokuyo demişlerdi şuan bana herangi bi koku gelmiyo çok da rahatsız edici deilmiş bence
Saç uzatmak isteyenler bölümünde sabit bir konu 'o kadar bakım yapıyor neden sonuç alamıyoruz işte cevabı' ismi buaynen bende bulamıyorum biri bize yardım edebilr mi
saç uzatma yöntemleri başlığında sabitlenen konulardan biri, o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz gibi bi başlık saç uzatma yöntemlerine girdiğinizde hemen üst tarafta görebilirsiniz:) bu arada alışveriş topiğindeki tartışmadan dolayı ceza aldı sanırım kontes :/aynen bende bulamıyorum biri bize yardım edebilr mi
Bende bepanthene kullanıyorum ama bende işe yarıyor
arada beklediğim gibi bi uzama göremedim malesef, hani saçlarımda kırık filan olsa tamam dicem de şuan kısa ve hiç kırık yok o yüzden bu işin faturasını bepanthene çıkardımbide şu özel gün olayına uyanlarınki daha çok uzamış gibi geldi, bakalım bu defa bunu denicem:))
saç uzatma yöntemleri başlığında sabitlenen konulardan biri, o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz gibi bi başlık saç uzatma yöntemlerine girdiğinizde hemen üst tarafta görebilirsiniz:) bu arada alışveriş topiğindeki tartışmadan dolayı ceza aldı sanırım kontes :/
Aaaa ölemi bende neden kapsama alanı dışında diyordum :26:
Bende bepanthene kullanıyorum ama bende işe yarıyor
arada beklediğim gibi bi uzama göremedim malesef, hani saçlarımda kırık filan olsa tamam dicem de şuan kısa ve hiç kırık yok o yüzden bu işin faturasını bepanthene çıkardımbide şu özel gün olayına uyanlarınki daha çok uzamış gibi geldi, bakalım bu defa bunu denicem:))
Evet canım saça göre değişebiliyor belliki bepanthene sana yaramamış :)
Bende bu sefer özel tariflere göre denyeceğim bakalım
o kuaför mü acaba
o modele nasıl kat verir ki.
özelliğini bozmuş bencede Gİtme ona
uzatalım saçlarımızı işin içine bazen ticaret gidiyo
bizim uzun saçalrdan onlar çıtçıt postiş falan yapıyolar kesilen saçlarımız vermiyolar
benim bi arkadaşım vardı kuaför de saçını kestirdi ama saç ta Berrak Tüzünağacın saçı gibiydi
kuaför bunu tuttu tek makasla Direk küt kaldı saç
Aldı saçı elemanına verdi arkaya koy dedi
Ben de arkadaşıma dedim ki saçını iste vermezse parasını İste dedim
Kuaföre dedimki ben o saçı biz alıcaz arkaya koymayın dedim adam baktı yüzüme neden.. dedi
bende saçıtacaz dedim
bozuldu
Eee ben alayım dedi bizde tabii
kaç para dedik
30 tl ded
bende bi postiş vardı baya uzun kaç para dedim 150 tl dedi
yok o zaman bizim saçta 75 tl dedim
saçı aldı adam
çünkü saçta hiiiiçççç boya falan yok ve atyelesi gbiydi
Bide arkdaşaın neden o saçı kestridi diyeceksiniz saçkıran oldu toparlanması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?