Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tabi ki jiletin verdiği şekil tartışılmaz ama ben de olumsuz sonucunu görünce bırakmak durumunda kaldım. hatta bana da kuaför yine dmişti saç uçlarını az da olsa inceltir,senin ondan saçların bu kadar çabuk kırılıyor diye.

hem sen ara ara aldığın için de temizleniyor olabilir.

saçlarım aldı gazı gidiyor valla 5. kürümü de yaptım...normalde ayda 1cm fln uzayan saçlarım kkontess'in de söylediği gibi haftada 1 cm uzadı süperrr çoookk sağol kkontess ama biran önce saçlarımı boyamakk istiyorumm..tanıyan tanımayan herkes 'oha o beyazlar da ne öyle' diyor çok mutsuzum bu konuda

maşallah diyeyim
6. kürümü dün yaptım,1 cm ancak uzamış şimdiye kadar. tam bir ay oldu. belki arada uzar diye devam ediyorum bir umut.

konuyla alakasız ama bilen varsa bişi sormak istiyorum.
Sarımsak karıştırmak için şampuanımı değiştirmek istiyorum gliss yada komili zeytinyağlı önerdiler.
fikri olan varmı ki :s

Zyetinyağlı şampuan işe yarıyabilir.tabi saçına göre alırsan.Benim saçlar kuru olduğu için kuru saç için olanı alıyorum

Bide Jiletten bahsedilmiş.
Jilet saçı törpülüyo resmen benim sık gittiğim bi kuaför vardı genelde jiletle keserde.
ama herkesin saçına uygulanmaz.
İnce telli ve kısa saçlara uygulanınca iğrenç duruyı tiftikleştiriyo ve zayıf gösteriyo.
makasla kesmek saç uçlarını daha tok ve gür gösteriyor.
kendimden biliyorum
Jilet sevmedim keserken bile çatur çutur sesler rahatsız edici.

ben de bu akşam 6. kürümü yaptım oh oh 2 kür kaldı araya

Şifa olsun yavrummm
benimde yarın sinamekim
H e buuu arada şunuda söylimm olumlu
Sarımsaklı şampuanımı kullandığımdan beri geçen hafta pazar başlamıştım.
İlk defa inanın saçımı tararken birkaç tel saç geldi saçıma oleyyyyyyyy
Kontess Teşekkür ederimm bebeğimmmmmmmmmmm

5. kürümü yaptım kaldı 3 muhtemelen fotoğraf koymam ama aşırı uzama var bende küt saçlarım omzuma indi böyle devam ederse deymeyin keyfime

5. kürümü yaptım kaldı 3 muhtemelen fotoğraf koymam ama aşırı uzama var bende küt saçlarım omzuma indi böyle devam ederse deymeyin keyfime

ne güzel gözün aydın enim saçımda kütten biraz uzun 5.küründe gözle görülür derce de hissetmen ii olmuş.
Bende bu kürü haftada 2 yapsam ne olur diyorum daha hızlı uzama olur mu ki

Eveett dün 8. kürümü yaptım ve ara verdim.
Zaman nasıl geçti hiç anlamadım başlayalı 2 ay falan olmuş :)
Başka kür olsa bu kadar sabretmezdim herhalde ama insan değişimi gördükçe daha da hevesleniyo
Saçlarımda farkedilir bi uzama var bakalım aradan sonra neler olucak

e resimleri bekliyoruz artık

ne güzel gözün aydın enim saçımda kütten biraz uzun 5.küründe gözle görülür derce de hissetmen ii olmuş.
Bende bu kürü haftada 2 yapsam ne olur diyorum daha hızlı uzama olur mu ki

bilemiyorum ki benim bu kürü ikinci yapışım ilkinde yazın yaptım belki o yüzden bu kadar etkisini görüyorum belki de saç kremi sürüp kırılmasını en aza indirdiğimden bilemiyorum ama haftada bi gün yapıyorum ben bi şey diyemem o yüzden :26:

inşallah benim de saçım uzar bir gün.

inşallah uzar
rapunzel oluruz hepimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…