Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm kızlar :16:
bende sizden öğrendiğim sinamekili kürün üçüncüsünü sürmüş sizi okuyordum :16:
bu arada saçlarımın küre başlamadan önceki halini çektim bide sonrakini çekicem ama ben biliyorum uzuyor hatta 2 gün önce saçlarımın ucundan iki santim kestirdim sağolsun kuaför arkadaşım olur bak sakın haaa :47: diye diye oturdum önüne çünkü saçlarımın uçları röfleden baya yıpranmıştı sağolsun beni kırmadı azcık azcık aldı uçlarından
bana bak sen napıyosun saçına maşallah son röflen aşağıya inmiş yenisi gelmiş dedi :52: nasıl sevindim ben zaten uzadığını biliyorum ama onunda söylemesi iyi oldu motive etti :82:
aksatmadan gidiyorum şimdilik evde baya sinameki var benim saçlar çok gür olduğundan sarımsaklı şampuanı kullanmadım ama bioblas şampuanımın içine çam terebentini ve bemix ampul ekledim her banyoda bir kere kullanıyorum onuda
veee artık saç kremi kullanmıyorum çünkü o kadar sağlıklı olduki gerek kalmadı :46:
allah razı olsun kontes cim senden :16:

evet saçları uzatıyo ama aynı zamandada çok fazla kırıyo temizlediğim halde yine çok fazla kırıldılar 5 kere yaptım sonrasında bemiks ve badem yağı bitti kırıklar oluşunca hevesim kaçtı tekrar alıpta yapmak içimden gelmedi 2 haftadır falan bıraktım

evet saçları uzatıyo ama aynı zamandada çok fazla kırıyo temizlediğim halde yine çok fazla kırıldılar 5 kere yaptım sonrasında bemiks ve badem yağı bitti kırıklar oluşunca hevesim kaçtı tekrar alıpta yapmak içimden gelmedi 2 haftadır falan bıraktım

aynı zamanda düzleştirici falanda yapıyomusun? benimde kırıklarım fazlalaştı ama maşaya falan bağlıyorum cidden uçlarım çok tiftiklendi

ya kaç kere birşey sorduk bir cevap veren yok he maşallah hepinize resmen gruplaşmışsınız çok saolun yha gerçekten.

Son düzenleme:
bildiklerimi paylaşıyorum zararı olanları olmayanları söylüorum ama sizin yaptığınıza bak bir kçk soruya cvp vermediniz hepiniz süpersiniz yha

bildiklerimi paylaşıyorum zararı olanları olmayanları söylüorum ama sizin yaptığınıza bak bir kçk soruya cvp vermediniz hepiniz süpersiniz yha
sorunuzu okuyan ya da bilen insanlar olsaydı cevap verirlerdi.
kontes de cezalı, haliyle siteye giriş yapamaz ve cevap veremez.
bu tarz triplenmelere gerek yok.

düzleştirici maşa hiç bişey yok

ben taş çatlasın 3 5 kere yapmışımdır sanırım daha kırılgan oluyo saçları fazla bakımdan dolayı ben uçlarınada ayrı bakım uyguluyorum :97:

Kusura bakma Lala gruplaşma falan yok kesinlikle kimse kimseyi tanımıyo zateen, sorunu görmedim ben, kendi adıma cvp verim sorun olucanı düşünmüyorum çünkü bemiks evigen ampüllerini karıştırıp bakım yapıyolar ama uzatmak amaçlı yapıcaksan sinamekiyi özel tarihlere göre yap.

sorunuzu okuyan ya da bilen insanlar olsaydı cevap verirlerdi.
kontes de cezalı, haliyle siteye giriş yapamaz ve cevap veremez.
bu tarz triplenmelere gerek yok.

cnm bu tripleme değil tamam mı yada nasıl istersen öyle anla sen. ben burda üst üste 2 kere sordum konuyla ilgilenenler oldugu halde cvp vermedi. herneyse yha zaten birdaha sorum olmaz m.etmeyin

cnm bemiks ampülü karışımsız saç diplerine uygulasak bir zararı olurmu

sanırım kötü bişi olmaz ama çok küçük zaten bi sürü kırıp saçına sürmek zor olmaz mı ? ayrıca hiç duymadım direk bemiksi saçına süren bence doğal yağlarla karıştır sür ya da sinameki üründe olduğu gibi yap derim ben .kolay gelsin:3::3:

sinemaki kullanamam saçlarım boya ve siyah. sinemaki kullanırsam rengini açar bi tuhaf olur. ben bemik ampülü sordum sadece. cvp verenler içinde ayrıca teşekkür ederim.

sinemaki kullanamam saçlarım boya ve siyah. sinemaki kullanırsam rengini açar bi tuhaf olur. ben bemik ampülü sordum sadece. cvp verenler içinde ayrıca teşekkür ederim.

hmm anladım benimkiler de boya ben yapıyorum ama açılma olduğunu farketmedim açıyomuymuş ki normalde de boya aktığı için farketmedim hiçç

hmm anladım benimkiler de boya ben yapıyorum ama açılma olduğunu farketmedim açıyomuymuş ki normalde de boya aktığı için farketmedim hiçç

Benimde saçımda siyah boya var bende kullanıyorum ama diplerinde hafif kızıllık gibi renkler çıktı ama yakından belli oluyor.

selamlar güzellerim :32: ben arada derede gelirim yorumları okuyup kaçarım bazen de yazarım :90: şimcikk kontess cezalı mı yaa :14: çok üzüldüm haa :59:
yardımınıza ihtiacım var :53: benim saçım benim yüzümden işkencelere maruz kaldı :91: öncesinde siyaha boyadım sonra 2 ay sonra perma yaptırdım sonra yetmedi yaklaşık 2 ay sonra saçımı açtırdım tabi açılırken perması da gitti, öncekine göre saçım sertleşti bide şimdi işe başladım ve saçımı açıp gitmek yada at kuyruğu şeklinde bağlamak için düzleştiriyorum iyice yıpranıyor :59: bişey yapmayım diyorum ama hani iş yerine bu halde gitmek de olmuyor kendi kendime kızınıp duruyorum :20: bi fikriniz var mı? sinemaki kürü uygulamıştım bi ara, acabaa bi faydası olur mu bu sorunuma da bide gliserinli bakımdan bahsetmiş kontesscim ilk sayfasında uygulayan var mı??
cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :13:

Back
X