Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bebem turkiyeden deli gibi 3 bepanten getirdim yaaaaaa nisan 27 bi daha gidecegim o zaman kadar offffffff burda kesin bulamam ben simdi ayy cok fena oldu bak simdi 8 dedin sen mafoldumben
b vitamini olan başka bi şe al bebeimmm,orda da benzer bi ürün vardır illa ki.hani adı bemiks bepanten deildir ama b vitaminidir sonuçta

yesa beni de eklermisin????
bide bepanthene ile bemiksin formülü aynı mı ya?öyle duydum ben?yani bi topic de okudum eczacı mı ne demiş yazan arkadasa da...alma aynı onlar demiş..

yesa beni de eklermisin????
bide bepanthene ile bemiksin formülü aynı mı ya?öyle duydum ben?yani bi topic de okudum eczacı mı ne demiş yazan arkadasa da...alma aynı onlar demiş..

kacinci yapisinn canim senin bemiks bulamayanlar bepanten de kullandilar kaydirigubbakcemile5

kontess canim o zaman ben bi bakiyim yaaa boshayallersmile

kontescim benimde 6 uygulamamı dün yaptım yaklaşık 2 cm uzama var ve harfiyen düzenli olarak sarımsaklı şampuanla yıkıyorum saçımı... offf neden böle oldu benimkisi benim saçlarım küt şu an en azından omzuma gelse sonrası kolay uzar ama omzuma gelinceye kadar neyse ben yapmaya devam edeyim büyük bi azimle inş benimde saçlarım 3 ay içinde senin saçların gibi süzülür bölee omzumdan aşağıya..................

masallah saclara photoshop bile bukadar uzatamazdi hihi

bende hevese geldim sampuanimin icini sarimsakladim yikadim simdi saclarimi ay ne pis kokuyorlar üstüne iki kat baska sampuanla yikadim, gliss kur sprayleri gibi spray vardi ondan siktim yok kokuyo

su sinamekili kürü yapmasam acep nekdar etkili olur tek sampuan? öyle deneyen varmi

ben ilk zamanlar öyle yapıyordum ama pek faydasını göremedim uzama namınaa:çok üzgünüm:

inşallahhhhhhhh bebişşşş:Saruboceq:

bende 2.seansımı şimdi yaptım kızlar sabaha kadar kalsın erkenden yıkarım artık

Kızlar ben de bildiğiniz gibi cumartesi günü yaptım ilk uygulamayı ve sonuç harika ben uzadığını hissediyorum sarımsaklı şampuan da kullanıorum :)Hele o süper bir şey...Saça kokusu sinmiyor üstüne ben elidor turuncutla yıkıyom :)Yani saç uzamasa da canlanıyor...Buna bile değier bence :)ama benden tavsiye uygulayıp yetmayın zatürre oldum resmen cumartesiden beri hastayım fena şekilde...Benden söylemesi canlar :)

kacinci yapisinn canim senin bemiks bulamayanlar bepanten de kullandilar kaydirigubbakcemile5

kontess canim o zaman ben bi bakiyim yaaa boshayallersmile

ay ben ikisinide kırıp yapıyordum eyvahedigeldismile boşa yapmıyım o zaman...2 kere yaptım henüz...bi zararını görmedim gerçi (aslında bi kere yaptım ama sonra 2 hafta ara verdim bide kestirdim o nedenle saymıyorum ben onu )
o halde bemiks ile bepanthene kullanmıyım ohaoldumsmile

öylemi ya ama o malzemeleri nerden bulcam ben alamanyalarda :çok üzgünüm:

cnm konu ile bi topic de okudum a ve e vitamini yağlarından bahsediyolardı. yurtdışında onlar varmış ama burda yokmuş bi bak istersen..ilk sayfalarda olacak...dul avrat oğu yağı filan demişlerdi..vereliniortak

öylemi ya ama o malzemeleri nerden bulcam ben alamanyalarda :çok üzgünüm:
hayatım bemiks olarak yokmuş almanyada , o yüzden ismi başka olan bir b vitamini alıyor arkadaşlar.sinamekinin de başka bir adı varmış orda,ama takdir edersin ki almancam yok ve ismini hatırlamıyorumeyvahedigeldismile

bi arastirmam lazim ben onu :) of üsenirim öyle seyler hazirlamaya birde ben hazir dursun orda kullanirim

Şu an ikinci kür kafamda. Ama başıma gelmeyen kalmadı... Bemiksi geçen hafta kırarken elimi kesmiştim o nedenle komşuma götürdüm belki o yapar diye. Kadıncağız da elini kesti O yetmezmiş gibi ben sinamekili bemiksli karışımı elimden düşürdüm ve yarısı döküldü ama bemiks daha fazla gitti sanırım.... Mutfağını da batırmış oldum komşumun =)

Bir daha da baştan hazırlamaya üşendiğim için kalan karışıma bir kapak badem yağı koydum ve saçıma sürdüm, onun da bir kısmını lavabo yedi zaten... Artık olduğu kadar

Fısfıslı şişe bulmuştum bir tane ama onun da kapağı kırıkmış, elimle sürmek zorunda kaldım yine öyle olunca da bir kısmı boşa gidiyor. ne bahtsızım ben yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…