b vitamini olan başka bi şe al bebeimmm,orda da benzer bi ürün vardır illa ki.hani adı bemiks bepanten deildir ama b vitaminidir sonuçtabebem turkiyeden deli gibi 3 bepanten getirdim yaaaaaa nisan 27 bi daha gidecegim o zaman kadar offffffff burda kesin bulamam ben simdi ayy cok fena oldu bak simdi 8 dedin sen mafoldumben
yesa beni de eklermisin????
bide bepanthene ile bemiksin formülü aynı mı ya?öyle duydum ben?yani bi topic de okudum eczacı mı ne demiş yazan arkadasa da...alma aynı onlar demiş..
bi bak kuşumm kaydirigubbakcemile2kacinci yapisinn canim senin bemiks bulamayanlar bepanten de kullandilar kaydirigubbakcemile5
kontess canim o zaman ben bi bakiyim yaaa boshayallersmile
ben ilk zamanlar öyle yapıyordum ama pek faydasını göremedim uzama namınaa:çok üzgünüm:masallah saclara photoshop bile bukadar uzatamazdi hihi
bende hevese geldim sampuanimin icini sarimsakladim yikadim simdi saclarimi ay ne pis kokuyorlarüstüne iki kat baska sampuanla yikadim, gliss kur sprayleri gibi spray vardi ondan siktim yok kokuyo
su sinamekili kürü yapmasam acep nekdar etkili olur tek sampuan? öyle deneyen varmi
inşallahhhhhhhh bebişşşş:Saruboceq:kontescim benimde 6 uygulamamı dün yaptım yaklaşık 2 cm uzama var ve harfiyen düzenli olarak sarımsaklı şampuanla yıkıyorum saçımı... offf neden böle oldu benimkisi benim saçlarım küt şu an en azından omzuma gelse sonrası kolay uzar ama omzuma gelinceye kadar neyse ben yapmaya devam edeyim büyük bi azimle inş benimde saçlarım 3 ay içinde senin saçların gibi süzülür bölee omzumdan aşağıya..................
hayırlı olsun canımbende 2.seansımı şimdi yaptım kızlar sabaha kadar kalsın erkenden yıkarım artık
hayırlı olsun canım
ben ilk zamanlar öyle yapıyordum ama pek faydasını göremedim uzama namınaa:çok üzgünüm:
kacinci yapisinn canim senin bemiks bulamayanlar bepanten de kullandilar kaydirigubbakcemile5
kontess canim o zaman ben bi bakiyim yaaa boshayallersmile
öylemi yaama o malzemeleri nerden bulcam ben alamanyalarda :çok üzgünüm:
hayatım bemiks olarak yokmuş almanyada , o yüzden ismi başka olan bir b vitamini alıyor arkadaşlar.sinamekinin de başka bir adı varmış orda,ama takdir edersin ki almancam yok ve ismini hatırlamıyorumeyvahedigeldismileöylemi yaama o malzemeleri nerden bulcam ben alamanyalarda :çok üzgünüm:
hayatım bemiks olarak yokmuş almanyada , o yüzden ismi başka olan bir b vitamini alıyor arkadaşlar.sinamekinin de başka bir adı varmış orda,ama takdir edersin ki almancam yok ve ismini hatırlamıyorumeyvahedigeldismile
upss..! ne yazık ki her uygulamada yenisi yapılmalı :gitme:bi arastirmam lazim ben onu :) of üsenirim öyle seyler hazirlamaya birde ben hazir dursun orda kullanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?