Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

takma canım boşver ama keşke vermeseymişin saçını bize parayala satıyolar kendi saçımızı
kökü bizde evet ama o kök bazen canımı sıkıyo benim :47:
inatla uzamayacağı tutuyo ben kış döngüsünü atlattım kışın benim saçlar çokk uzamaz.yaz aylarında uzar.

takma canım boşver ama keşke vermeseymişin saçını bize parayala satıyolar kendi saçımızı
kökü bizde evet ama o kök bazen canımı sıkıyo benim :47:
inatla uzamayacağı tutuyo ben kış döngüsünü atlattım kışın benim saçlar çokk uzamaz.yaz aylarında uzar.

kuş kadar saçla kalınca kestikleri umrumda olmadı hiç zaten
uzar elbet napalım :69:

evett geldik sona doğru bugün 7 .kürümü yaptım haftaya son kürümü yapıp ara veriyorum mutluyum :24:

mutluyum çünkü siteye üye olmamla ne kadar doğru birsey yaptığımı fark ettim öncelikle saclar bu kür sacıma caanlılık verdi bazen saclarıma eğer 2 haftalık arada uzamazsanız sizi küt kescem sapsarı boyatcam diye tehdit etsemde (galiba tehditde işe yarıyo çünkü uzama var :1:) ben onlara kıyamam biliyorum
ikincisi burada ki konuları okuyarak birbirine yardımcı olan insanları görmek benı cok mutlu ediyor çünkü bazen kendimi bu şehirde cok yalnız hissediyorum sizler sayesinde yalnızlığım geciyor :)

üçüncüsü burada ki diyet sayfalarını okuyrak tam 15 günde 4 kilo verdim ee buda süper (belki yeri burası değil ama söylemek istedim :26: )

sonuc saclar özgüven dostluk beden değişimi yani yasasın kk çok öptüm hepinizi :16:

Kızlar birşey sorucam Sarımsak haricindekileri denesek saçlarda uzaman söz konusu oluyor mu?

Kızlar birşey sorucam Sarımsak haricindekileri denesek saçlarda uzaman söz konusu oluyor mu?

* sarımsaklı şampuanı saçım GÜRLEŞSıN diye kullandım.sinameki kürü UZAMASI için... yani ; 'sarımsaklı kullanmasam sadece sinameki kullansam uzar mı?' tarzı sorularınızın cevabı 'evet'.

.........................................

Son düzenleme:
arkadaşlar sinameki boyalı saçları açıyormuş diye duydum.Acaba oryalle açılmış platin renk saçlara zararı olurmu?bilgilendirirseniz sevinirim

günaydın hepinize Kızlar. nasılsınız..
:61::71::71::71:
:71::71::71:
bende dün 2.kürüü yaptım sinameki arada söyler verdiğim arada uzama olunca
Ama srımsaklı şampuan bi harikaaa
Saçlarımın dökülmesi Durdu
Saçlarım dökülüyo diye taramaya korkuyordum ama şimdi hiç korkmuyorum
Teşekkürler Kkontesss :54::54::54:
uzama olayından en çok buna sevindim çünkü açlarım dökmezse daha yoğun görünecek
Benim saçlarım pamuk gibiydi sertleştirdi süper olduuuuuuu:52::52:

Normalde bana uzun geliyo ama resim çekince pek bi fark göremedim :5::14:
Neyse ara verdim bu 2 haftada uzamazsa artık özel günlerde yapıcam kürü.
:34:
$Fotoğraf1802 copy copy.webp $Fotoğraf1726 copy.webp

günaydın hepinize Kızlar. nasılsınız..
:61::71::71::71:
:71::71::71:
bende dün 2.kürüü yaptım sinameki arada söyler verdiğim arada uzama olunca
Ama srımsaklı şampuan bi harikaaa
Saçlarımın dökülmesi Durdu
Saçlarım dökülüyo diye taramaya korkuyordum ama şimdi hiç korkmuyorum
Teşekkürler Kkontesss :54::54::54:
uzama olayından en çok buna sevindim çünkü açlarım dökmezse daha yoğun görünecek
Benim saçlarım pamuk gibiydi sertleştirdi süper olduuuuuuu:52::52:

sarımsağı nasıl katabilirim ki şampuana bugün kepek önleyici bi şampuan aldım furkanın sanırım bitki özlü bi şey yani ona katsam sarımsağı bi şey olur mu ki? bal falanda katabilirim aslında mecit efendinin ballı şampuanını istiyodum ama aktarın çenesinden aldım çıktım şampuanı :53:

Back
X