Normal tabi ki.kızlar merhaba. biraz özel bir soruyla karşınızdayım. ben yeni evliyim fakat eşimle 4 yıldır beraberdik öncesinde. cinsel hayatımız da vardı. eşim ilk zamanlarımızda çok tutkuluydu, fazla ayrıntı olmasın ama günde 3 defa ilişkiye girdiğimiz olurdu. uzaktaydık o zamanlar çok sık görüşemiyorduk. ama evlenmeye yakın ve sonrasında işin içine hayat mücadelesi girince ilişki sıklığımız haftada ikiye düştü. sizce bu normal midir, eskiden hep fırsat kollardı bu adam. bu durum beni düşündürüyor. ikimiz de çalışıyoruz bu arada.
not: fake değilim üç yıldır yazarım burada
Hep ilk gunku gibi olacak degil ya. Gayet normal.kızlar merhaba. biraz özel bir soruyla karşınızdayım. ben yeni evliyim fakat eşimle 4 yıldır beraberdik öncesinde. cinsel hayatımız da vardı. eşim ilk zamanlarımızda çok tutkuluydu, fazla ayrıntı olmasın ama günde 3 defa ilişkiye girdiğimiz olurdu. uzaktaydık o zamanlar çok sık görüşemiyorduk. ama evlenmeye yakın ve sonrasında işin içine hayat mücadelesi girince ilişki sıklığımız haftada ikiye düştü. sizce bu normal midir, eskiden hep fırsat kollardı bu adam. bu durum beni düşündürüyor. ikimiz de çalışıyoruz bu arada.
not: fake değilim üç yıldır yazarım burada
Evlenmeden once adamlara istediği her seyi verirseniz evlenince bir albenisi olmaz .Ben oyle değerlendiriyorum. Simdi zaten yaninda cantada kekliksin ona gore
Evlenmeden once adamlara istediği her seyi verirseniz evlenince bir albenisi olmaz .Ben oyle değerlendiriyorum. Simdi zaten yaninda cantada kekliksin ona gore
Günde üç anormal
Evlenince 3 4 yil icinde olacak durumu en basta yasamissiniz çünkü.Ne alakası var evliyiz artık. Albenim varmış ki evlenmiş. Hey allahım.
Evlenince 3 4 yil icinde olacak durumu en basta yasamissiniz çünkü.
Yani evlendikten sonra olunca hep albenisi oluyo öyle mi ?
Cinsellik evlilikte önemli belki adamın erken boşalma problemi var ? Belki sertleşme? Belki küçük ? Belki ten uyumu yok evlenip evlenip boşanılsın mı
Ay 2 cok bile kizz :)
Siz çantada değil de düz ovada kekliksiniz zaarEvlenmeden once adamlara istediği her seyi verirseniz evlenince bir albenisi olmaz .Ben oyle değerlendiriyorum. Simdi zaten yaninda cantada kekliksin ona gore
Gunde 3 cok haftada 2 kez az degil :) ayrica evlilik bambaska bu acidanda bence.. el altinda olunca eski cazibeside kalmiyo bence :)Valla bilmiyorum takacak yer arıyorum sanırım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?