Haftada 2

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
kızlar merhaba. biraz özel bir soruyla karşınızdayım. ben yeni evliyim fakat eşimle 4 yıldır beraberdik öncesinde. cinsel hayatımız da vardı. eşim ilk zamanlarımızda çok tutkuluydu, fazla ayrıntı olmasın ama günde 3 defa ilişkiye girdiğimiz olurdu. uzaktaydık o zamanlar çok sık görüşemiyorduk. ama evlenmeye yakın ve sonrasında işin içine hayat mücadelesi girince ilişki sıklığımız haftada ikiye düştü. sizce bu normal midir, eskiden hep fırsat kollardı bu adam. bu durum beni düşündürüyor. ikimiz de çalışıyoruz bu arada.

not: fake değilim üç yıldır yazarım burada

Normal tabi ki.
Kaç yıldır cinsel birliktelik varmış.

Evlenmeden once adamlara istediği her seyi verirseniz evlenince bir albenisi olmaz .Ben oyle değerlendiriyorum. Simdi zaten yaninda cantada kekliksin ona gore

Hep ilk gunku gibi olacak degil ya. Gayet normal.

Bencede normal öncesinde zaten yogun dönem dönem yaşanmış bitmiş

Evlenmeden once adamlara istediği her seyi verirseniz evlenince bir albenisi olmaz .Ben oyle değerlendiriyorum. Simdi zaten yaninda cantada kekliksin ona gore

Ne alakası var evliyiz artık. Albenim varmış ki evlenmiş. Hey allahım. Sırf evlenmeden seks yaptık diye hafif kadın oldum sanırım: (

Çantada kekliksiniz nedir yahu.
Sen vermediğin için çok mu değerli oldun acaba ? Ki vermek ne oluyorsa artık orasida muamma..
İlginçsiniz.

Yani evlendikten sonra olunca hep albenisi oluyo öyle mi ?
Cinsellik evlilikte önemli belki adamın erken boşalma problemi var ? Belki sertleşme? Belki küçük ? Belki ten uyumu yok evlenip evlenip boşanılsın mı

Yani evlendikten sonra olunca hep albenisi oluyo öyle mi ?
Cinsellik evlilikte önemli belki adamın erken boşalma problemi var ? Belki sertleşme? Belki küçük ? Belki ten uyumu yok evlenip evlenip boşanılsın mı

Hiç evlenmeyelim albenisi kaçar

İkinizin de çalışıyor olması, hayat mücadelesi etkiler ister istemez. Yaşınızı bilmiyorum ama o da bir etken. Tatil günlerinde bir tık iyileşme görülebilir belki sayıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…