Haftada 2

Yani evlendikten sonra olunca hep albenisi oluyo öyle mi ?
Cinsellik evlilikte önemli belki adamın erken boşalma problemi var ? Belki sertleşme? Belki küçük ? Belki ten uyumu yok evlenip evlenip boşanılsın mı
Ya işte ben de hep bunu savunuyorum. Bi nevi araba almadan önce test sürüşüne çıkmak gibi.. belki yol tutuşunu beğenmicez nerden bilelim? Aldıktan sonra mı iade edelim? :D

Ya işte ben de hep bunu savunuyorum. Bi nevi araba almadan önce test sürüşüne çıkmak gibi.. belki yol tutuşunu beğenmicez nerden bilelim? Aldıktan sonra mı iade edelim? :KK70:

Malesef cinsellik tü kaka evlenince güzel :)
O zihniyetle yetişen biri evlenince ne performans sergileyebilir ? Altta kımıldamadan yatmaktan öteye gitmez bi de hamile kalır daha kendini keşfetmeden ooo hayat biter
Adamın pili bitince akıllara başa geliyo ama

kızlar merhaba. biraz özel bir soruyla karşınızdayım. ben yeni evliyim fakat eşimle 4 yıldır beraberdik öncesinde. cinsel hayatımız da vardı. eşim ilk zamanlarımızda çok tutkuluydu, fazla ayrıntı olmasın ama günde 3 defa ilişkiye girdiğimiz olurdu. uzaktaydık o zamanlar çok sık görüşemiyorduk. ama evlenmeye yakın ve sonrasında işin içine hayat mücadelesi girince ilişki sıklığımız haftada ikiye düştü. sizce bu normal midir, eskiden hep fırsat kollardı bu adam. bu durum beni düşündürüyor. ikimiz de çalışıyoruz bu arada.

not: fake değilim üç yıldır yazarım burada

Biz de 5 yıldır beraberiz eşimle, bir o kadar da cinsel hayatımız var. Haftada iki olsa göbek atarım herhalde :dondurma: bebek falan olunca bizim :emir_bebek:

Yani bence gayet normal, ilk yıllardaki gibi sık sık olmuyor ne yazık ki.

Aslında kendin vermişsin cevabı Burcu223 Burcu223 Bekarken ayda bir biraraya geldiğinizde günde 3 olabilir ama şimdi evlisin ve haftada 2 gayet sağlıklı ve normal. Bazen hayatın koşturmacasında ona bile zaman-enerji kalmayabilir ;)

kızlar merhaba. biraz özel bir soruyla karşınızdayım. ben yeni evliyim fakat eşimle 4 yıldır beraberdik öncesinde. cinsel hayatımız da vardı. eşim ilk zamanlarımızda çok tutkuluydu, fazla ayrıntı olmasın ama günde 3 defa ilişkiye girdiğimiz olurdu. uzaktaydık o zamanlar çok sık görüşemiyorduk. ama evlenmeye yakın ve sonrasında işin içine hayat mücadelesi girince ilişki sıklığımız haftada ikiye düştü. sizce bu normal midir, eskiden hep fırsat kollardı bu adam. bu durum beni düşündürüyor. ikimiz de çalışıyoruz bu arada.

not: fake değilim üç yıldır yazarım burada
4 yıllık evlilik haftada iki kez ilişki normal olduğunu düşünüyorum üç kez olsa bi tık daha normal

Back
X