haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

Evlenmeden önce uzun yıllar kendi fiziğini beğenmiyordu zayıf olmasına rağmen baya yağlanmıştı üst bölgesi. Sonra yağ aldırdı falan şimdi iyi mutlu, spora gidiyor fitleşti acaba kendisiyle barışmakta zorluk mu çekiyor hâlâ travmatik mi geliyor ona diye düşünmeye başladım ilk zamanlar o yüzden çekiniyor herhalde diye çıkarması konusunda ısrar etmedim sonra öyle kaldı adam

Ben alıyorum

karşılıklı bi kahve içip oturup konuşun .

hadi "disari kiyaferimle yataga girmem" diyenler neyse de "ev kiyafetiyle yataga girmem" ne ya?
valla kk beni sasirttikca sasirtiyor. disari icin ayri, koltuk icin ayri, yatak icin ayri kiyafet mi giyilir? yatak dedigin orada durur canin ister cumburlop uzanirsin vakitli vakitsiz.
konuya gelince ben de yeni evliyim, zaten bu yaz sicaginda giydigim pijemalar askili ve kisa sortlardan olusuyor. onlar da babaanne pijemasi gibi degiller.
simdi hamileyim, karnim buyudukce gecelikle daha rahat hissetmeye basladim püfür püfür esiyorlar, bazen direkt saten gecelik giyiyorum, bahceye falan cikarken ustume bir atler geciriyorum
insan kendi evinde rahat olmayacak da nerede olacak ki?
kocanizin yataga ter bulastirmamak icin soyunmamasini anlamadim. sonucta o isi yapiyorsaniz yataga bir ton sivj bulasiyor demektir hem sizden hem ondan, biraz da ter bulassa ne olacak:)

Tamam siz koltukta ayrı, tuvalette ayrı, yatakta ayrı kıyafet giyin en temiz en hijyenik sizsiniz. Siz evinizi hiç temizlemiyorsunuz galiba ondan evde geçen 2 saatte üzerinize mikroplar yapışıyor... Bu arada evimize daha 8 aydır hiç kimse gelmedi merak etmeyin

Benim pijamalarım da babaane pijaması değil şortlu takım. Ama insan yeni evli özenmek istiyor ama eşimde o ışığı görmedim o yüzden ben de giymeyi bıraktım. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum diye size sormak istedim. Yarından itibaren el atacağım diğer duruma

Emzirme lohusa elbisesi geceliği atleti vs şimdiden alırsan hem gebelikte hem hamilelikte giyersin daha rahat oluyor

Pijamaları hiç sevmiyorum ben. normalde sabah duşumu alır mini şort crop,bra tarzı bir üst giyer onla gezerim, yataga da öyle girerim. her sabah değiştiririm zatrn evde gezdigim kıyafetleri.
Tertemizim niye yatags giremiyim ev şortumla yatak benden daha pistir ne böceklrr dolasıyor o yatakların içinde. kendimi anormal hissettim yorumlara bakınca

Pijamayla tuvalete gidilmiyor mu

Hayır yorum sahibi tuvalete gitmiyormuş gece tuvaleti geldiği için kalkıp uyanınca hayır şu an yapamam üstümde pijama var sabah tuvalet kıyafetimi giyip öyle yapacağım diyor herhalde. Muhalefet olmak için muhalefet oluyorlar.

Benim koca yaz kış üstsüz yatar ben de ev pijama ayırırdım önceden evde elbise giymeyi seviyorum yazlık penye home office çalışırken işe odaklanmam gerekiyordu ama fantezi giyimim yoktur ya çok nadir giyerim şimdi bebeğim var 3 kişi yatıyoruz memeler fora elini sokup durduğu için bazen atleti indirdiği için

Ben de çok pismişim bu gece öğrendim okuduklarımdan kfkfdl ev kıyafetiyle (pijamayla) yatıyorum çoğu zaman kdkdkd pijamalarım da genelde eşofman altı ve tişörttür zaten kdkffk

Emzirme lohusa elbisesi geceliği atleti vs şimdiden alırsan hem gebelikte hem hamilelikte giyersin daha rahat oluyor
simdilik s beden saten geceliklere sigabiliyorum, karnim azicik cikti memeler desen bebekten haberleri yok biraz daha agirlasayim almayi dusunuyorum, oh püfür püfür eser ne guzel:)
he valla benim gece 8 kez tuvalet mesaim var mesela bu aylarda
yine 8. ayda haftada 4 birlikte oluyorsaniz o kadar da tutkusuz bir iliski degildir, endiselenme.
adam demek ki etkileniyor o halinden ki gün aşiri canı seni istiyor..bence kafanda kurup kendini uzme.
atletini cikarmamasi da fiziginden utanmasindandir belki. kendini daha guvende hissediyordur öyle. dogumdan sonra karninda bel cantasi kadar yag birikintisi kalan bir yakinimla dertlesmistik, operasyon vs dusunuyordu oyle konu acilmisti. o da vucudundan utandigini, kiyafetsiz birlikte olmayi dusunemedigini soylemisti. esiniz de belki benzer sebepten boyledir cunku "zamaninda kilo kaynakli ozguven problemi vardi" demistiniz. onun etkisi devam ediyor olabilir

Koltuğu kanepeyi bilmem de ben 4 5 kez degisiyorum tişörtümü ama şöyle emziriyorum acayip terletiyor, e yemek kokusu temizlik falan üst üste hiç sevmiyorum, akşam pijamami çekip yatıyorum, gündüz yatacaksam da tişört değişmiş oluyorum zaten, yazın gebelik, lohusalık, emzirme nefret işler ter totodan akıyor illet illet

İnsanın evinde pijamalı vakit geçirmesine niye bu kadar şaşırıldı onu anlamadım ben de. Akşam yemeği ve bulaşığından sonra ben de pijama giyerim. Tv izleyeceğiz, çay içeceğiz vs, pijanamla rahat rahat kahve içemeyecek miyim

Hayır

Yaa hahah gece gece güldürdünüz kızlar:)
Yatak daha pis belki de tuvaletten koltuktan haberi yok

Evet ilişkimiz konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür o konuda özensiz değil. Ben kendisiyle barışmadığını düşünüyorum çünkü ara ara bu tshirtüm eskiden yakışmıyordu çok belli ediyordu şimdi çok güzel oluyor falan diyor. operasyonun üzerinden 1. 5 yıl geçti ama hep zihninde .ergenliğinden beri mücadele etmiş özgüvenini çok zedelemiş diye ben ona bağladım. Israr etmedim bana alışsın diye. Empati kurunca ben de öyle kendi vücudumdan çekinirmişim gibi geldi. Ciddi bir durum mu emin olamayınca burada paylaşmak istedim

`