haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz ama hep bir önceki günün tekrarı gibi hissediyorum sıkılmaya başladım

Eşinizle üstünüzde ne varken ne yokken seviştiğinizi anlattığınız, memelerinizin küçüklüğüne kadar okuduğumuz konuda çıplak uyuyorum/uyumuyorum demek ayıp oldu kusura bakmayın.
Neyse gerçekten biraz ilginç bir insansınız, gece gece uğraşamayacağım. İnşallah en kısa sürede soyunmalı sevişirsiniz. İyi geceler.
Çok gerginsiniz bu kadar kasmayın. Ufak bir espriyi anlayamayıp destan yazmak yerine 1 kere daha okusanız belki idrak ederdiniz. Ve evet yaşadığım bir problemi dile getirmek çözüm bulmak için hemcinslerime danıştım. Akıl akıldan üstündür Utanmam için söylediyseniz utanmıyorum. Neler neler yaşıyoruz.

Temizlik de pijamayla yapılmaz ama ya :D Tamam ben de dünyada titiz olabilecek son insanım ama yemek kokusu siniyor, insan yemek yaparken terliyor, temizlik falan o kıyafetle de yatağa girmem yani :D Yoksa gece tv keyfinden bahsetmiyorum.
Bak buna katılıyorum işte evde giyilen kıyafetle yataga girmek 🆗 ama eğer o gün yemek temizlik yapıldıysa değişilsin bi zahmet pis pis kokar hele bu sıcakta 🤢

Ben çıplak yatmaya korkuyorum, deprem vs olur da öylece kalırım diye. Bazen rüyamda deprem olduğunu benim çıplak şekilde evden çıktığımı, bir sürü insanın içinde o halde kaldığımı görüyorum :D bilinçaltım çöplük.
Yanında sabahlık tut 🤣

Pijamalarım dibimde allah göstermesin tabi de bendeki terleme normal değil mesela insanın koltuk altı ensesi terler benim bacaklarım diz kapaklarıma kadar terliyo haliyle giyinemiyorum
İnşallah adana Antep Diyarbakır da vs yaşamıyorsundur. Valla Ankara bile yanıyor . Tospik gibi sağdan sola soldan sağa dönüp uyuyamıyorum . İmdattttt🫣

Yemek yaptığım kıyafetle yatamam.
Kilolu bir insan olmama rağmen( artık o kadar kilolu değilim) gecelik çok severim. Bekarken de giyerdim yani ama evlenince tabi daha süslü daha dantelli şeyler sevdim giydim. Gel gör ki bebek olunca donumuzu sıyırmadan nasıl yaparız derdine düştük o kadar vakit kaybına tahammülümüz yoktu asjsjs
Bence siz seviyorsanız giyin. Eşinizi anlıyorum çünkü ben de gecelik üstümde kalsın isterdim kilom fazlayken. Ona şefkatle yaklaşın vücudunu beğendiğinizi dokunmak istediğinizi belli edin. Sevişmenin yükseldiği bir an siz çıkarın onun üstünü o kadar çekingen olmayın kocanız o sizin.

Bak buna katılıyorum işte evde giyilen kıyafetle yataga girmek 🆗 ama eğer o gün yemek temizlik yapıldıysa değişilsin bi zahmet pis pis kokar hele bu sıcakta 🤢
Ev kıyafetlerim var . Temizlik yemek mutfağı toplamak vs onlarla . Sonra duş alıp pijama giyerim . Pijama pek rahat Tv izlerken burada takılırken çay kahve içerken . Ben orta pis oluyorum galiba 😁

Ev kıyafetlerim var . Temizlik yemek mutfağı toplamak vs onlarla . Sonra duş alıp pijama giyerim . Pijama pek rahat Tv izlerken burada takılırken çay kahve içerken . Ben orta pis oluyorum galiba 😁
Pijamanla tuvalete gidiyo musun bu biraz kritik

Ay bu konudaki yorumlar iyi geldi gece gece güldüm baya:) orta pis de iyiymiş shssj

olaylar gelişecekken, öpüşür koklaşırken kulağına soy beni diyeceksin, istediğin şeyleri söylemen pozitif etki yaratacaktır. Yönlendirmek/ yönlendirilmek pozitif etki yaratabilir.

Şöyle böyle demeye kalkarsa elinle ağzını kapat şşşş anlamında yani, dediğimi yap de 😁

Back
X