- 11 Aralık 2018
- 15
- 9
- 6
- 34
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Surekli ayni seyi yazmissiniz. Eşiniz kardeşiyle ayri odaya geçiyor sizde kv ile başbaşa kalıyorsunuz. Sizinle zaten yeterince vakit geciriyor. Demekki adam kardeşiyle zaman geçirmeyi özlüyor, konuşacakları vardır. Burdaki gibi eşinize sürekli şikayette bulunuyorsanız, eşinizin sizden sıkılması yakındır. Sizde kendinizce haklı olabilirsiniz tabii, ben olsam belki bende eşime inceden sitem ederdim ama hak da verirdim sonuçta haftanın geri kalanı yeterince vakit geciriyoruzdur. Ne yapmazdim? Bir kere kabahati kesinlikle kv de aramazdım. Kadının ne suçu var. Ayrica sizi araması incelik olur elbet ama ikinizi ayri ayri aramasına ne gerek var? Siz eşinizle konuşup, "annen seni aradiginda 'eşime sorayim, müsaitse geliriz anne' demesini tembihleyin. Yoksa da resti çekin, sen tek git deyin. Ayrica kibarca bu durumdan rahatsiz oldugunuzu esinize soyleyin ama kirmadan. Ama kv iyi biriyse onun iyi niyetini suistimal etmeyin, ortada ciddi bir sorun yokken gereksiz sebeplerle aranızı bozmayın. Hatta bu durumdan rahatsiz olduğunuzu mümkünse kv bilmesin.