Haftada bir çagıran kaynana

Ben cumartesi pazar işe gidiyorum. Haftaiçi kpss çalışıyorum. Eşim cumaları izinli. Kaynanam eşimi arayıp bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım diyor. Bir nevi emrivaki.Geçen hafta onlara gittik. Pazar günü eşim tek gitti. Yarın eşim izinli. Anneme 2 haftadır gitmiyoruz. Bu hafta anneme gidelim dedim. Bugünde anneme gideriz diye konuştuk. Kaynanam kesinlikle beni aramaz gelin diye. Gündüz eşimi aramış. Bugün gelirsiniz diye düşündüm yemek yaptım demiş. Eşimde bugün anneme gidecegimi söylemiş.Yani her hafta mutlaka çagırıyor. Bende eşime açık açık dedim. 2 gün işe gidiyorum. Haftada 1 gün senin annene bir gün benim anneme günde gezsek 2gün kalıyor bana dedim. Ben adaletliyim. O yüzden bir hafta sizinkilere bir hafta bizimkilere gidecegiz dedim.1buçuk ay oldu evleneli. Kv çok iyi evet ama her hafta gitmek beni sıkıyor. Ben kendi anneme bile o kadar gitmiyorum.Ki gidersem tek gidiyorum. Eşimde biliyor ev oturmasından sıkıldıgımı. Kv çok iyi ama aşırı ısrarcı. Önce eşimi arıyor. Bekliyorum hazırlık yaptım diyor. Kafasına göre işim mi var gücüm mü umrunda degil. Ayrıca şuan günde 6 sat ders çalışıyorum. Diger ay 7 saate çıkarcam. Beni yanlış anlasınlar istemiyorum. Ama her hafta her hafta cidden sıkılıyorum.Ne tavsiye edersiniz bana. Yani iyiler diye her hafta mı gideyim. Ama kendi anneme de günah. Ben eşime baski yapmıyorum gidelim diye
Kaynanalar iyi olsa da suç👀

Ne bılım ayıp olur diye sey yaptım da haklısınız. Ama ben 2 hafta bir gitme konusunda dıretcem suan
Yooo. Aynısını yap sen ona. Anam da anam de. Özledim de. Hadi gidiyoz de. Bıdı bıdı ederse '' Biz ağaç kovuğundan mı çıktık, bi ana sende mi var? '' de. Böyle ince ince kes memeden süt kuzusunu. Haftada bir olsa dert değildi de, eşinin oraya yerleşesi var, sana diyemiyor adeta. Diretirsen kötü olursun. Hayat, mızrak gibi dik durunca aşırı zor.

Gercekten calısıyorum. Ögretmenlıkten ınsallah atanacagım. Ve atanınca eger eşim böyle anneci olmaya devam ederse dönuste bu şehrin en uzak ilçesine tayin isteyeceğim. Çok ciddiyim.
Allah gonlunuze gore versin ne diyeyim. Daha gencsiniz,nerede nasil davranacaginiz konusunda kararsizliklariniz var. Ama genel hatlariyla soyle soyleyeyim evlilik sizin gibi dusunenler icin azap haline gelir zamanla. Esiniz de problemli birisi ustelik. İsiniz cok zor.

Allah gonlunuze gore versin ne diyeyim. Daha gencsiniz,nerede nasil davranacaginiz konusunda kararsizliklariniz var. Ama genel hatlariyla soyle soyleyeyim evlilik sizin gibi dusunenler icin azap haline gelir zamanla. Esiniz de problemli birisi ustelik. İsiniz cok zor.
Tamamda bakın ilerde cocugum olsa kv evimden cıkmaz. Yada hep gıdelım ister. Eşim sımdıden lohusalıkta 40 gun annem kalır dıyor. Istemıyorum. Cocukta ıstemıyorum

Yooo. Aynısını yap sen ona. Anam da anam de. Özledim de. Hadi gidiyoz de. Bıdı bıdı ederse '' Biz ağaç kovuğundan mı çıktık, bi ana sende mi var? '' de. Böyle ince ince kes memeden süt kuzusunu. Haftada bir olsa dert değildi de, eşinin oraya yerleşesi var, sana diyemiyor adeta. Diretirsen kötü olursun. Hayat, mızrak gibi dik durunca aşırı zor.
Kesinlikle dogru. Ben de öyle yapcam. Bende annemı özlüyorum. Bakalım desin hayır dıycem benım anneme gıdelım o zaman

Hatta annemle bırakayım esımı yalnız ıcerı geceyim o zaman anlar beni

Gelıyor 2 haftada bır ama eşim tekte gıdıyor. Hep bırsey cıkıyor gıtmesi ıcın. Benle gel diyor. Mesela kvye yumusatıcı gıdecek, tornovıda gıdecek falan
Hep hayir deseniz olmaz,hep evet de deseniz olmaz. 2 kere gittiyseniz 1 kere gitmeyin. Zamanla rayina oturur.

Ben anneme hemen hemen hep tek giderim. Hatta mumkunse cocuksuz giderim ki rahat edeyim. Esim en son gecen hafta geldi benimle onu da ben cagirmadim yani kendisi geldi. Bir onceki annemle gorusmesi eylul ortasiydi. Ben hic dert etmem mesela. Esimin ailesiyle daha sık gorusuruz. Esitlenemez cunku kimisi deli kimisi manyak,kimisi gelin sevmez kimisi damat sever. Herkese gore orta yol bulmak gerekiyor

Öyle öyle. Ben annesıyle vakıt gecırıyorum sankı ben annesiyim. Kardeşi sıkılıyo aıle ortamında gelmıyo yanımıza. Kv basımda Sureklı konusuyor. Kafam kaldırmıyor. İmdat diye bagırcam sonunda
Ben çoktan imdat demiştim🤣 yapı olarak böyle her an aman annemlere gideyim, bugün görmezsem gözüme uyku girmez diyen biri değilim, tatlı tatlı gidip gelmeyi severim, kimse kimseyi zorlamasın mecburiyetler yaratmasın isterim, o yüzden eşimi illa aileme geleceksin diye zorlamam, aynı şekilde beni zorlamasını da istemem, sizin gibi her an görüşmeye meraklı bir eşim olsaydı imdat diye bağırırken üstümü giyinip evime giderdim ay bu ne böyle diye 🤣🤣🤣

Eşinizin triplerine takılmayın, tek giderim diye trip atıyorsa atsınlar bırakın tek gitsin bakın daha yeni evlisiniz nasıl alışırsanız öyle gider, eşinizde sürekli tavır takınarak istediğini yaptırır, anne babayı sevip onları ziyaret etmek başka bir şey, bunun için karşınızdakinin üzerinde baskı kurmak başka bir şey, kayınvalidenizle aranızda bir bağ oluşacaksa da böyle yaparak zedeliyorlar.

Hep hayir deseniz olmaz,hep evet de deseniz olmaz. 2 kere gittiyseniz 1 kere gitmeyin. Zamanla rayina oturur.

Ben anneme hemen hemen hep tek giderim. Hatta mumkunse cocuksuz giderim ki rahat edeyim. Esim en son gecen hafta geldi benimle onu da ben cagirmadim yani kendisi geldi. Bir onceki annemle gorusmesi eylul ortasiydi. Ben hic dert etmem mesela. Esimin ailesiyle daha sık gorusuruz. Esitlenemez cunku kimisi deli kimisi manyak,kimisi gelin sevmez kimisi damat sever. Herkese gore orta yol bulmak gerekiyor
Eşim tek gitme yanlıs anlarlar dıyor. O tek gıtse aılesı yanlıs anlarmıs

Tamamda bakın ilerde cocugum olsa kv evimden cıkmaz. Yada hep gıdelım ister. Eşim sımdıden lohusalıkta 40 gun annem kalır dıyor. Istemıyorum. Cocukta ıstemıyorum
Henuz ortada cocuk yokken oturup bunu dusunmek manasiz. Bir gun cocuk ister de yaparsaniz o zaman dusunursunuz.

Bu arada lohusalikta evde birinin olmasi guzel bir sey hele de kendi istegiyle geldiyse ve yardimci oluyorsa. Ama sizin su anda bunu anlamaniza imkan yok,gerek de yok ortada cocuk olmadigi icin.

Ben çoktan imdat demiştim🤣 yapı olarak böyle her an aman annemlere gideyim, bugün görmezsem gözüme uyku girmez diyen biri değilim, tatlı tatlı gidip gelmeyi severim, kimse kimseyi zorlamasın mecburiyetler yaratmasın isterim, o yüzden eşimi illa aileme geleceksin diye zorlamam, aynı şekilde beni zorlamasını da istemem, sizin gibi her an görüşmeye meraklı bir eşim olsaydı imdat diye bağırırken üstümü giyinip evime giderdim ay bu ne böyle diye 🤣🤣🤣

Eşinizin triplerine takılmayın, tek giderim diye trip atıyorsa atsınlar bırakın tek gitsin bakın daha yeni evlisiniz nasıl alışırsanız öyle gider, eşinizde sürekli tavır takınarak istediğini yaptırır, anne babayı sevip onları ziyaret etmek başka bir şey, bunun için karşınızdaki üzerinde baskı kurmak başka bir şey, kayınvalidenizle aranızda bir bağ oluşacaksa da böyle yaparak zedeliyorlar.
Bana kadın daha da itici geliyor. Bı de yapımı bılıyor. Baskıya gelemıyorum. Böyle görevim sankı. Valaha 2 saat sonra suratım düşüyor ya. Sonunda ailesinin yanında patlıycam. Ama 2 haftada bır hepsını alıstırcam. İnat ettim. Hele ızın gununde varya ıstemıyorum. Yalnız gezelim ıstıyorum. Bı de dıyo ki annemler gelmek istiyor bıze ama söyleyemıyor🤣🤣🤣🤣ya bızım evde ne var

Henuz ortada cocuk yokken oturup bunu dusunmek manasiz. Bir gun cocuk ister de yaparsaniz o zaman dusunursunuz.

Bu arada lohusalikta evde birinin olmasi guzel bir sey hele de kendi istegiyle geldiyse ve yardimci oluyorsa. Ama sizin su anda bunu anlamaniza imkan yok,gerek de yok ortada cocuk olmadigi icin.
Evette rahat edemem ama. Ben bıraz annem biraz kv kardesım gelsın ıstıyorum. Kv asırı cok konusuyor ve kafam kaldırmıyor

Back
X