Haftada toplam sadece 10 dakika konuşabilmek ... Acı , üzüntü , göz yaşı ...

yanı ayaz varya sırf şu çen çen çen herşeye bı laf yetıstırmenle bıle evlat olsan sevılmezsın

Ben bana güzellikle değil hakaretle yorum yaptığı için ağzının payını verdim zaten neyse ..
Ben unu söylemek istiyorum kötü yanlarını gözü görmüyor demişsiniz ya şimdi ben kötü yanlarını görüyorum farkındayım herşeyin sadece o kötü olan şeyleri kabul ettim .. Kabul ettiğim için de dışarıdan böyle görünmesi normal .

yanı ayaz varya sırf şu çen çen çen herşeye bı laf yetıstırmenle bıle evlat olsan sevılmezsın

Ne yapayım peki ? hakaret etmiş görmüyor musun ? Serseri demiş psikopat demiş susayım mı ya ben ? Millet hakaret edince haklı ouyo ben cevap vernce çen çen oluyorum var mı böyle bişey ya ..Tamam herşeyin kötüsü benim herkes doğru ben yanlşm herkes çok tatlı dilli zaten bi ben böyle sivri diiliyim .
Sen merak etme ailem beni gayet çok seviyo gayet de iyi anlaşıyoruz .. Beni seven de çok insan vardır .. Sevmeyn tek tüktür .. Tek tek arkadaşlarımın numarasını vereyim nasıl biri olduğumu sor istersen .. Bi kişi bile olumsuz birşey söylemez . %100 eminim .

sen bana annenın numarasını versene ya ben annenle gorusmek ıstıyorum hadı bakalım verebılcekmısın?

sevgilin inşallah ilerde sinirlenip sanada bıçak çekmez konu bu değil farkındayım yınede allah kavuştursun ama bence bıdaha gözden geçir böyle öfkesını kontrol edemeyen biriyle hayat zor

Birini öldürmeye teşebbüs etmiş kişiye serseride denir psikopatta denir cani'de denir
ne denecektiki ? hayırlı cocukmu?
Ben tavuk bile kesemem ben normalim çünkü fakat katil ve katil adayları normal değil

bu adam aynı zamanda geçen ağustosta kardeşinin çenesiini patlatıp, kulak zarını delen adam değil mi?

ama pardon, çok sinirlenince gözü birşey görmüyordu değil mi?

doğru haklısın, gerçekten psikopat denmemeli haksızlık edilmiş

Son düzenleme:
ayaz senin konularını okurken içim şişiyor yeminle. benimde bir kızım var büyük konuşmayayım böyle birini karşıma evlenecem diye getirse heleki 18 yaşında yapsa bunu ağzını burnunu kırar eve kitlerim... ki şiddet eğilimli değilimdir...

ayaz yıllar sonra geçmişe dönüp baktığında cok üzüleceksin. Bu günler bir daha gelmeyecek; sen gencliğini bu katil ruhlu adam icin heba ettiğine yanacaksın.

aile en başından beri onaylamıyor birde cezaevinde oldugunu duysa!!!
adam sinirli içerde kimbilir nasıl bir öfke deposuyla çıkacak muamma
ayaz aileden birkaç defa istenecek aile vermeyecek
adam sıkılacak ve pes edecek
olan ayaza olacak çünkü seviyor
aileyi tehdit edecek vermezseniz kaçarım diyecek
anne baba çaresiz evladının durumuyla yanıp tutuşacak
büyük bir ikilem, çok acı
ayazcım bunları tahmin etmek zor değil hayatın gerçekleri maalesef
her şeye her duruma hazırlıklı olmalısın

Birini öldürmeye teşebbüs etmiş kişiye serseride denir psikopatta denir cani'de denir
ne denecektiki ? hayırlı cocukmu?
Ben tavuk bile kesemem ben normalim çünkü fakat katil ve katil adayları normal değil

Her insan potansiyel suçludur .. Sinirlendiğin biran da bıçağı eline aldığın an ne karşındakini ne de bundan sonra olacakları gözünün önüne getiriyor insan .. Bunu yaşamış elime bıçak almşş ve onu bunu ya da şunu fark etmez bıçaklamak üzereyken anlamştım ..
Psikopat ve serseri mi :) İnşallah böyle biri olur hayatında o zaman der misin serseri bilmiyorum .. İnsanları tanımadan atıp tutmak kolay .. Ben de de var o psikolojiden .. İyi katil olabbilirim .. Birbirimizi bulmuşuz desene

Çok iyi sanaryolar yazıyorsun :) Saman yolunu baya izliyorsun sanırım .. Ya da dram filmlerinden mi çok etkilendin bilemiyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:

hı hı nerden bildin?

samanyolu izlemeye gerek yok burda her hafta açtıgın konularla drama canlı canlı şahit oluyorum zaten

Son düzenleme:
senaryoya gerek yok güzelim senin sonunun ne olacağını kestirmek için dram izlemesemde olur
o kadar çok örnek var ki sen bunlardan sadece bir tanesisin
küçük düşünmenin sebebinide küçüklüğüne bağlıyorum

Sen bu cocuğu tanıdığını mı sanıyorsun ?O kendi evinde sen kendi evinde gerçi şimdi hapishanede ,mesajlaşarak ya da 2 saat görüşerek onu tandığını mı sanıyorsun ?

Farzet herşey yolunda ve evlendiniz sen huzursuz bir kızsın ,evlenince bir çok şeye kafanı takacaksın sanıyormusun 16 yaşında adam öldürecek raddede sinirlenecek biri olan bu çocuk bir de bunca hapishane macerasından sonra senin saçını okşayacak ?

Sanıyormusun senin huysuzluklarına ,geçim sorunlarına ya da en azından bebeğinizin ağlamasına dayanacak
Bıçağı karnında gördüğün an anlıyacaksın bunca kişinin neden sana bir şeyler anlatmaya çalıştığına
Ama sen bunu yaşamadan akıllanmayacaksın ,laftan anlamıyorsun çünkü
Yaşa ve gör o zaman ,vur kafanı taşlara vur...

Ben şunu anlamıyorum. Burada neredeyse yapılan yorumlar %99 sizin düşüncelerinizin tersinde-haklı olarak- ve dolayısıyla yapılan yorumlardan memnun olmadığınız için ara ara çatışma ortamı doğuyor. Peki, bu yorumların geleceğini bile bile, neden sürekli farklı konular açıp, hem kendinizi hem buradaki arkadaşları geriyorsunuz.

Tamam üzgünsünüz, özlem duyuyorsunuz. Durumunuzu çok iyi anlıyorum, ancak bu normal olan bir şeye özlem değil. Herkes ister istemez, düşüncelerinizdeki bozukluğu görüp bir şeyler yazmak istiyor. Ben kendimi diğer konularınızın tümünde tuttum ama burada yazmak mecburiyeti hissettim. İster istemez diğer arkadaşlarda böyle yapıyor.

Elbette içinizi dökmek, duyduğunuz acıları yazmak sizin hakkınız. Yorum yapmama hakkı da bizde var ama, düşünceleriniz o kadar sağlıksız ki müdahale gerektiriyor inanın. "Herkes potansiyel suçlu" ne demektir?. Birini bıçaklamış, kardeşinin ağzını yüzünü dağıtmış biri nasıl diğer herkesle kıyaslanabilir?. Hiçbir şeyin çözümü şiddet değilken, böyle bir fikir nasıl savunulabilir.

Bu düşünceleri, ailenizin sizi baskı altına alması ve yasak olana doğan arzunuza bağlıyorum. Umarım bu arzu, en kısa sürede son bulur ve buradaki herkesin sizin düşündüğünüzün aksine, aslında sizi düşündüğünü anlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…