- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bu şekilde hakaret edemezsin ! Psikopat serseri bilmem ne diye konuşmaya hhakkın yok ..
İnsan gibi yorum yap ilk önce !
Ayrıca salak değilim ben .. Karşımdakini tanıyorum nerde yalan söyleyip nerde söylemediğini anlayabilecek kapasideyim olmasam bile 3 buçuk senedir bunu kavradım merak etme yani . O psikopat serseri dediğin adam var ya onun yaşına gelen çoğu erkeğin yapmadığı şeyleri yapmş bu yaşına kadar .. Tabi sen insanları hatalarıyla yadırgayıp psikopat serseri diyebiliyosan sana helal olsun gerçekten . Burda oturup sana sevdiğim adamı övmeyeceğim ben . Tek ve gerçekten kötü özelliği sinirli olması ve ben onu seviyorum tek bir kötü özelliği yüzünden de bırakacak değilim .. Yarın öbür gün birşey olurda evlendiğin ya da evleneceğin adam bi nedenle hapse girerse o zaman ona psikopat gözüyle bakarsın herhalde sen ..
Çok agır konusmuyor musun arkadaşım.Tamam anladım ben de ayaza hak vermiyorum sonunda üzülecegini düşünüyorum ama yaşı küçük ve de resmen gözü cocuktan başkasını görmüyor su an..ama biz ne dersek diyelim o kendi bildiğini okuyacak cünkü sevgilisinin kötü yanlarına görmüyor körükörüne bağlanmıs ona.
Ama böyle tersleyerek daha kötü olur..Güzellikle anlatıp görevimizi yapalım biz gerisi de bizi ilgilendirmez zaten.
yanı ayaz varya sırf şu çen çen çen herşeye bı laf yetıstırmenle bıle evlat olsan sevılmezsın
Ne yapayım peki ? hakaret etmiş görmüyor musun ? Serseri demiş psikopat demiş susayım mı ya ben ? Millet hakaret edince haklı ouyo ben cevap vernce çen çen oluyorum var mı böyle bişey ya ..Tamam herşeyin kötüsü benim herkes doğru ben yanlşm herkes çok tatlı dilli zaten bi ben böyle sivri diiliyim .
Sen merak etme ailem beni gayet çok seviyo gayet de iyi anlaşıyoruz .. Beni seven de çok insan vardır .. Sevmeyn tek tüktür .. Tek tek arkadaşlarımın numarasını vereyim nasıl biri olduğumu sor istersen .. Bi kişi bile olumsuz birşey söylemez . %100 eminim .
sen bana annenın numarasını versene ya ben annenle gorusmek ıstıyorum hadı bakalım verebılcekmısın?
Planladığım ve söylemem gereken zamanı gelince söyleceğim şeyleri erkenden ve tanımadığı birinden duyması için mi vereyim ?
Karşısındaki adam onu bıçaklamş ilk az kala ölüyormuş .. Başka yorum yapmıycam ben .. Ben derdimle uğraşıyorm bu tür yorumlara cvp verip canımı daha da sıkmak istemiyorum yeterince mutsuzum ..
Bukadar insanin bi bildi varki sana yapma etme diyor demmi???
Ya bi düsün sevgilinle kavga etdin ve o sinir aninda sanada bicak cekiyo,? Ozaman ne yapcaksin?? Ben onu cok sevıyorum ayrılmammı dıyceksın????
Bu adam cıktı zaman hıc bı baltaya sap olamıycak sünkü damga yemis biri,nerde is bulcak evini nasil gecindircek?????
Yazik etme kendine ve aylene???
Baban kahveye cıktında senın damatda hapısdeymıs gıbı lafları duymasi hosmu sence????
Birini öldürmeye teşebbüs etmiş kişiye serseride denir psikopatta denir cani'de denirBu şekilde hakaret edemezsin ! Psikopat serseri bilmem ne diye konuşmaya hhakkın yok ..
İnsan gibi yorum yap ilk önce !
Ayrıca salak değilim ben .. Karşımdakini tanıyorum nerde yalan söyleyip nerde söylemediğini anlayabilecek kapasideyim olmasam bile 3 buçuk senedir bunu kavradım merak etme yani . O psikopat serseri dediğin adam var ya onun yaşına gelen çoğu erkeğin yapmadığı şeyleri yapmş bu yaşına kadar .. Tabi sen insanları hatalarıyla yadırgayıp psikopat serseri diyebiliyosan sana helal olsun gerçekten . Burda oturup sana sevdiğim adamı övmeyeceğim ben . Tek ve gerçekten kötü özelliği sinirli olması ve ben onu seviyorum tek bir kötü özelliği yüzünden de bırakacak değilim .. Yarın öbür gün birşey olurda evlendiğin ya da evleneceğin adam bi nedenle hapse girerse o zaman ona psikopat gözüyle bakarsın herhalde sen ..
Ayrıca bilip bilmeden atıp tutuyorsun katiller ağır cezaevlernde yatıyorlar benimkinin yanında ağır cezada olanlar yok çünkü cezası çok hafif . Bu önceki cezaevinde bile sevk edilmeden önceki yani cezaevindeki en hafif ceza onundu . İnsanlar tanımadığım bikaç kişi neden girdi kaç ay filan diye sorduklarında söyledim hepsi baya az mş dediler . O da söyledi içeride 4-5 sene yatanlar varmş en az onunkiymiş .
Yani öyle katiller falan yok yanında onun gibi hafif cezada olanlar var bu yüzden tedirgin olmuyorum . Birgün başına gelirse neden tedirgin olduğumu anlarsın . Ama gerçi sen sevdiğni cezaevine girdi diye pat diye ortada bırakabilecek kapasitedesin belli ki ..
Senin gibisini nerden bulacak demişsin . Cezaevinde yeni evlenen biriyle tanıştım görüşe gelmiş kadın 3 günlük evliymiş haberin var mı ?
Evlilerde bekliyorlar .. Nişanlılarda .. Sevgiliisi cezaevinde olan bi arkadaşm daha var o da bekliyor .. Yani sevdiğimiz kişilerin kötü günlerinde yanında olmak ile mi sen çok safsın senin gibisini bulamaz kategorisinde oluyoruz ?
Ben onun yaptığı hatayı savunmuyorum doğru birşey yapmş demiyorum evet hata yapmş bedelini onun yüzünden ikimizde çekiyoruz ama sonuçta seviyorum ve bekliyorum bu saflıksa evet ya ben safım .. Ama beklemek yürek ister ...
Birini öldürmeye teşebbüs etmiş kişiye serseride denir psikopatta denir cani'de denir
ne denecektiki ? hayırlı cocukmu?
Ben tavuk bile kesemem ben normalim çünkü fakat katil ve katil adayları normal değil
aile en başından beri onaylamıyor birde cezaevinde oldugunu duysa!!!
adam sinirli içerde kimbilir nasıl bir öfke deposuyla çıkacak muamma
ayaz aileden birkaç defa istenecek aile vermeyecek
adam sıkılacak ve pes edecek
olan ayaza olacak çünkü seviyor
aileyi tehdit edecek vermezseniz kaçarım diyecek
anne baba çaresiz evladının durumuyla yanıp tutuşacak
büyük bir ikilem, çok acı
ayazcım bunları tahmin etmek zor değil hayatın gerçekleri maalesef
her şeye her duruma hazırlıklı olmalısın
ayaz yıllar sonra geçmişe dönüp baktığında cok üzüleceksin. Bu günler bir daha gelmeyecek; sen gencliğini bu katil ruhlu adam icin heba ettiğine yanacaksın.
Her insan potansiyel suçludur .. Sinirlendiğin biran da bıçağı eline aldığın an ne karşındakini ne de bundan sonra olacakları gözünün önüne getiriyor insan .. Bunu yaşamış elime bıçak almşş ve onu bunu ya da şunu fark etmez bıçaklamak üzereyken anlamştım ..
Psikopat ve serseri mi :) İnşallah böyle biri olur hayatında o zaman der misin serseri bilmiyorum .. İnsanları tanımadan atıp tutmak kolay .. Ben de de var o psikolojiden .. İyi katil olabbilirim .. Birbirimizi bulmuşuz desene
Çok iyi sanaryolar yazıyorsun :) Saman yolunu baya izliyorsun sanırım .. Ya da dram filmlerinden mi çok etkilendin bilemiyorum ..
Ben de katil ruhluyumarkana bak aman mazallah bıçakla beliriveririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?