Haftalık 100 tl

Cok gecmiş olsun kuzuya

Ünide yemekhaneler ucuzdur niye günlük 20 tl anlamadım.
Evden götürün ekmek arası .Zaten ne yedirdikleri belli değil.

Yeğenim doktor peynir domates götürüyor evden .
Hergün hergün dışardan yemek garip değilmi .Yetmez tabiiki.Bende üni okudum muzlu süt topkekle öğleyi hallettiğim çoktur.Durumumuzda iyiydi .Babam paran bitince iste vereyim derdi var daha param derdim.Haftalık alsam oooo artırırdım kesin .

Eger mezun olunca kolay is bulabileceginiz bir alan okuyorsaniz gizlice kyk alabilirsiniz. Okul bitince odeyebilirsiniz. Bir de burda yazdiklarinizi babaya da anlatin

Yemekhane çok pahaliymis.

Doktora yaptığım okulda 2 tl :)
Kahvalti 1.5 tl

Cay 1 tl
Kahve 3 tl

Boyle olsa yeter de 20 tl yemekse kesinlikle zam isteyin.

Size saçmalık gelebilir. Benim tarzım bu.
Memnun olmayan ayrı eve çıkabilir.
Para nasıl kazanılır öğrenecek. Parasız kaldığı da neler yapabileceğini bilecek.
Gerekiyorsa hem okuyacak hem de çalışacak.
Bunun benim maddiyatimla ilgisi yok. Bu hayatı öğrenmektir.
Oğlum 9. Sınıfta kalmıştı. O yaz ise soktum kendisini. Bir çay ocağında bütün yaz çalıştı. Kendine düşen görevi yapmadığı icin bende kendime düşen görevi yapmadım ve o yaz tatil yapmadi. Kendisine eğer bir daha sınıf tekrarı yaparsa okuldan alacağımı ve ise sokacagimi söyledim. Sonuc, takintisiz okul bitti, en zor bölümü okudu bu sene oda bitti. Benim doğdum budur ve ben doğru bildiğinden memnunum.
Siz çocuğunuzu kendi dogrulariniza göre buyutun.

9.sınıfta kalsam beni de sanayiye falan yazdırırlardı herhalde fakat üniversite öğrencisiyim özel okula da babamın isteğiyle gittim ben devlet istiyordum. Sizinki çok farklı bir olay..

Ben şu an üniv okusam haftasonlari çalışırdım. Kendi paranın olması güzel.Para yetmiyor deyip isteyeceksiniz ailenizden. Veya çalışıp kazanacaksınız

Uygulamanın adını öğrenebilir miyim acaba Zira para biriktirmem lazimda

Giderlerini güzelce liste yap ve babana sun belki fikri değişir. Olmadı Part time iş bulmaya çalış.

Çok çok az.Ben kyk alıyorum babam haftalık 200 veriyor.Ayrıca öğle yemeği de ucuz bizim okulda 3tl falandı en son.Zaten ulaşıma günlük 10tl gidiyor benim gerçe ama senin gerçekten çok az.Babana durumu anlat durumu iyiyse kızından esirgemesin yani

Babanızı alın markete götürün. “Markette bu fiyata satılan ürünlerin dışarıda kaç para yaptığını biliyor musun? Enflasyondan haberin var mı? “ diyin.
Verin 100 lira bir hafta geçinsin bakalım arabasız toplu taşımayla. Altındaki arabanın mazotu 100 liradan çoktur be.

turkiyede okurken gunluk masrafim 100 liraya yaklasiyordu genelde geciyordu. babanizin elinde varken vermiyorsa cok ayip ediyor gercekten insan ogrenciyken bu sekilde surekli hesap yapmasi cok sinir bozucu.

ciddi sekilde konusun tartismadan, gerekirse anneniz araya girsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…