- 22 Ağustos 2015
- 29.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.995
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Urfa'ya geldim Ekim'de allahm orada karman çormanŞanlıurfa :)
Urfa da iyi ama gezilecek yerler bi zaman sonra tükeniyor. İstanbul dedigin gibi daha aktif bir şehir. Orda doğup büyüdüğümüz için burası zorluyor biraz.C A N O buralar çok geniş
Ama sessiz sakin.. merkezde değiliz tam. Yazın cık cık çay iç yürüyüş yap vs.
Ama İstanbul'da ben kafam atınca mağaza gezerdim dolaşır yürüyüş yapardım heryer dolu filan.
Burda şuan nefesimi duyuyorum en ince ayrintusuna kadar![]()
Baya gezmişsiniz :)Urfa'ya geldim Ekim'de allahm orada karman çormaniyi dolaştım orda ama baya doluydu heryer.
İstanbul uçsuz bucaksız ya...Urfa da iyi ama gezilecek yerler bi zaman sonra tükeniyor. İstanbul dedigin gibi daha aktif bir şehir. Orda doğup büyüdüğümüz için burası zorluyor biraz.![]()
Resminde hoş çıkmış begendimİstanbul uçsuz bucaksız ya...
Lisede unide AVM gezerdik oraya buraya giderdik gene de bitiremedim İstanbul'u mutlaka görmediğim yerleri vardır hala.. babamda gezenç ama gez gez bitmiyor mübarek Eki Görüntüle 2730288
Şöyle bi galata kulesi resmimi koyayım manalı olsun![]()
Bı Erzurum akımi gidiyor bakalım yoksa Erzurum yollarımı gözüküyor kar var orda hep yooook yooook

Amin canım amin inşallah tez vakitte de AllahimmResminde hoş çıkmış begendim
Allah kavuştursun tüm hasret çekenleri![]()
Kafandaki şey hic hosuma gitmediİstanbul uçsuz bucaksız ya...
Lisede unide AVM gezerdik oraya buraya giderdik gene de bitiremedim İstanbul'u mutlaka görmediğim yerleri vardır hala.. babamda gezenç ama gez gez bitmiyor mübarek Eki Görüntüle 2730288
Direk koyamazdimKafandaki şey hic hosuma gitmedi![]()
yüzüğü beğendimİstanbul uçsuz bucaksız ya...
yüzüğü beğendim![]()
Hangi ayrıntıAyrintiya bak![]()
Kiz gitmis yüzügune bayildim diyo ayrintiya bakmis isteHangi ayrıntı![]()