Burda hic gunes yok kapali havaGüneş aldım resmen enerji verdi
Ayy çok güzel içimi ısıttı gunes lojmanın içinde yürüdüm bide telefonda çan çan yaptım herkesleBurda hic gunes yok kapali hava
Yaa güneş olmaynca ruhum kapanıyor resmen benimdeBurda hic gunes yok kapali hava
Benimde en sevmedigim hava yataktan bile zor kalktim bugun neyse kalkayim da adim atayim 20 bin olmasa bile 10 bin yaparim bugun :))Yaa güneş olmaynca ruhum kapanıyor resmen benimde
10 bin en iyisi.. bende bı kere birinci olayım sora biraz azaltarak devam edicem ilk 3 te kalırım yineBenimde en sevmedigim hava yataktan bile zor kalktim bugun neyse kalkayim da adim atayim 20 bin olmasa bile 10 bin yaparim bugun :))
25 bin yapmam da 20 bin yaparim diyorsun10 bin en iyisi.. bende bı kere birinci olayım sora biraz azaltarak devam edicem ilk 3 te kalırım yine
18 bin filan iyi25 bin yapmam da 20 bin yaparim diyorsun
Ben yapamam icin rahat olsunAy nolur 20 bin filan yapmayin. Yoksa Bende yaparim
İnşallahAy nolur 20 bin filan yapmayin. Yoksa Bende yaparim
Yapmam gerekBen yapamam icin rahat olsun
Bizimde bu hafta durgun geçiyor adimlarYapmam gerek
Bizim takim pek 10bin tamanlamadi dun
Hic Yaris aski yok deseneBizimde bu hafta durgun geçiyor adimlar
Diyorum ya kendi iclerinde guzel yaris oluyor ama takimlar olunca sorun oluyorHic Yaris aski yok desene
Nedense ben 2000binde bile degilimDiyorum ya kendi iclerinde guzel yaris oluyor ama takimlar olunca sorun oluyor
Kategori beklemekten olabilir miNedense ben 2000binde bile degilim
Heeee sorma islerimi azonce bitirdim vallaKategori beklemekten olabilir mi
Sendemi altın tarif brutus birinciliklere doyamadın heeeeNedense ben 2000binde bile degilim
Aaa tembel tavuklarHic Yaris aski yok desene
Kolay busefer ki canimSendemi altın tarif brutus birinciliklere doyamadın heeee
Hareket zamanı hayyyydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?