Yay yay yayyyyyyyBurç burcunnnnnnnnn
Beni uyuz eden burclardansin kesin.. onlar sever benle uğraşmayıSeviyorum kızım sana takılmayı aşırı hoşuma gidiyor
Sen burcunu de bakam neden beni çekiyorsun bir çözeyim hemenBeni uyuz eden burclardansin kesin.. onlar sever benle uğraşmayı
Dürüst olan yay burçları, boğalarla bu konuda iyi anlaşır. Çünkü boğalar, hayatlarına giren herkesin dürüst olmasını bekler. Yay burcunun patavatsızlığı bazen dürüstlüğünün önüne geçerek kalp kırabilir. Fakat boğa burçları böyle durumlarda sağlamdır ve incinmezler.Sen burcunu de bakam neden beni çekiyorsun bir çözeyim hemen
Burda çok acayip şeyler dönüyor
Günaydın Muzkadcan. Erken uyanmışsınSen burcunu de bakam neden beni çekiyorsun bir çözeyim hemen
Başımı yiyor dünden beriGünaydın Muzkadcan. Erken uyanmışsın
Herşeyi kabul ederim patavatsızı aslaDürüst olan yay burçları, boğalarla bu konuda iyi anlaşır. Çünkü boğalar, hayatlarına giren herkesin dürüst olmasını bekler. Yay burcunun patavatsızlığı bazen dürüstlüğünün önüne geçerek kalp kırabilir. Fakat boğa burçları böyle durumlarda sağlamdır ve incinmezler.ben demiyorum
Alarm kurdum calcişko mecbur kalktım hiç mutlu değilimGünaydın Muzkadcan. Erken uyanmışsın
Özgürsün tabiki istediğini almakta ben sadece alıntı yaptımHerşeyi kabul ederim patavatsızı aslasadece haz ettiklerime takılıyorum onlar da bu gırgırı öyle algılarsa totoşlarını keserim ve ayrıca yükselenim oğlak ve boğa burçlarıyla iyi anlaşırım
Delirticeö seni bugün de geliyor adımlar dur sen durBaşımı yiyor dünden beri
Alarm niye kurdun geri kapatsaydinAlarm kurdum calcişko mecbur kalktım hiç mutlu değilim
Yürüyorsun dimiDelirticeö seni bugün de geliyor adımlar dur sen dur
Yemin ederim bu zehir kafa memleketi de kurtaracakAlarm niye kurdun geri kapatsaydin
Şimdi totoşu devirdim öğleden sonra başlarımYürüyorsun dimi
Git uyu hadi bütün gece forumbaşi bekledinYemin ederim bu zehir kafa memleketi de kurtaracakbilmiyordum ben zaten kapatmayı Kuşlar geliyor 7 gibi ekmek attım onlara
Hm gözünü sevem şu klavyeyi düzgün kullanGit uyu hadi bütün gece forumbaşi bekledin
Hm gözünü sevem şu klavyeyi düzgün kullanfprumbaşı beklemek nedir allah için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?