Sağol canımÇok geçmiş olsun
Benim de ilk bu geldi aklıma vallaPeki test yaptirdinmi covid olmasın
Şimdi pozitifler negatiflerde bı değişik. İnşallah iyi olursun en yakında zamanda ablacımEşim yaptırdı negatif
Dikkat et sen bize lazımsınSağol canım
Akciğer tomografisi ve kan testi de yapıldı mı pcr ile beraberEşim yaptırdı negatif
Herşeyi yaptıranlar bile aynısı yaşayabiliyor..sanki toplum hastalığa karşı boyut değiştirdiAkciğer tomografisi ve kan testi de yapıldı mı pcr ile beraber
Birinde çıkmayan, diğerinde çıkabiliyor canım, ondan dedim.Herşeyi yaptıranlar bile aynısı yaşayabiliyor..sanki toplum hastalığa karşı boyut değiştirdi
Eşim temaslı zaten bu hafta karakolda 4 kişide çıktı.Test yaptı negatif ,o gün ağırlaştı.2 gün sonrada benBirinde çıkmayan, diğerinde çıkabiliyor canım, ondan dedim.
Eşim temaslı olduğu için sürekli akciğer tomografisi, kan testi ve pcr uygulanıyor kendisine. Bana sadece pcr yaptılar misal, eşim pozitif çıksa ve ben negatif çıkmaya devam etsem, bana da diğerleri uygulanacak.
Sağol canımDikkat et sen bize lazımsınBabaanne gibi olacağım ama zencefil bal limon uyumadan yap iç
Yok canım sadece test yapıldıAkciğer tomografisi ve kan testi de yapıldı mı pcr ile beraber
Ya geçen biri yazdida herşey çekildi eşimin benimde koku tat kaybim vs var diye ondan dedim. Yani belkide normaldirYani pcr da çıkmayan akciğer tomografisinde çıkabiliyor
Allah şifa versin eşin de rahatsızdı sanki. Çocuklar da var yükün ağır. İnşallah toparlarsın kısa zamanda.Sağol canımAynen öyle yaptım gece yatmadan ama yine uyuyamadım
Kızlar bu hastalığı rabbim kimseye vermesin. Şükür ki yürüyebildiğimiz ayaklarımız var. Millet nefes bile alamıyorYa geçen biri yazdida herşey çekildi eşimin benimde koku tat kaybim vs var diye ondan dedim. Yani belkide normaldir
Hastalık iste Rabbim yardımcısı olsun herkesin grip atlatiyor kimide
Çok ağır olmadan atlatır insallah birçoğu.
Sağol canımAllah şifa versin eşin de rahatsızdı sanki. Çocuklar da var yükün ağır. İnşallah toparlarsın kısa zamanda.
Tat alma sorunumuz yok ondan kondurmuyoruzYa geçen biri yazdida herşey çekildi eşimin benimde koku tat kaybim vs var diye ondan dedim. Yani belkide normaldir
Hastalık iste Rabbim yardımcısı olsun herkesin grip atlatiyor kimide
Çok ağır olmadan atlatır insallah birçoğu.
Elhamdülillah ne hastalıklar var yeryüzünde..Kızlar bu hastalığı rabbim kimseye vermesin. Şükür ki yürüyebildiğimiz ayaklarımız var. Millet nefes bile alamıyor
Herkeste de olmuyormuş işteTat alma sorunumuz yok ondan kondurmuyoruz
Sen nabtin kurtjdan sora iyimi durumlarKızlar bu hastalığı rabbim kimseye vermesin. Şükür ki yürüyebildiğimiz ayaklarımız var. Millet nefes bile alamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?