Ben bugün sadece iş yaparkenki adımlarımı paylaşacağım, değişiklik olsunKaptanım yasak gümleri az adım atıyorum ya sorun olmaz değil mi
Bizde evde atıyoruz şekerimKaptanım yasak gümleri az adım atıyorum ya sorun olmaz değil mi
Allah razı olsun beni yalnız bırakmayın canlarBen bugün sadece iş yaparkenki adımlarımı paylaşacağım, değişiklik olsun
Hiç sığınma yasağa filan evde de hareketli olabilirsinAllah razı olsun beni yalnız bırakmayın canlar
Evet mesela dün filan hiç çıkmadım evde hareket ediyorum ben çoğumuz öyle ki havalar soğuk artık sinuzitlerim tutuyorŞekerim nasıl yawciddi mi
Sen hakediyorsun bunu
Tamam da odadan odaya başın dönmüyor mu ?Evet mesela dün filan hiç çıkmadım evde hareket ediyorum ben çoğumuz öyle ki havalar soğuk artık sinuzitlerim tutuyor
Ya ne olacaktı, evimizin kaç bucak olduğunu ezberledi her birimizŞekerim nasıl yawciddi mi
Yoo şuana kadar hiç bayilmadim düşmedim kitab okuyorum bide yürürkenTamam da odadan odaya başın dönmüyor mu ?
Sen hakediyorsun bunu
Helal olsun vallaYoo şuana kadar hiç bayilmadim düşmedim kitab okuyorum bide yürürken
Allah sizi almiya bende neler sanıyorumYa ne olacaktı, evimizin kaç bucak olduğunu ezberledi her birimiz
Sende dene keyifli hale getir. Yada az ev işi filan yap bahaneyleHelal olsun valla
Yok ben çok dışarda yürüdüm ama şu sıralar kar var burda zor kar erisede soğuğu geliyodAllah sizi almiya bende neler sanıyorum
Tam olarak tarif etti beni vallaSende dene keyifli hale getir. Yada az ev işi filan yap bahaneylesürekli mutfakta tirtiklama biseyleri
Profilinde yazan söz bile sürekli atıştırma sebebi. Sil onu gözüm görmesinTam olarak tarif etti beni valla
Ne sanıyordunAllah sizi almiya bende neler sanıyorum
Yuvarlaniyoruz uçuyoruz zjpliyoruz diyemi düşünüyor ki acaba en fazla yürümek benm bildigimNe sanıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?