Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Eşim temaslı zaten bu hafta karakolda 4 kişide çıktı.Test yaptı negatif ,o gün ağırlaştı.2 gün sonrada ben

Yok canım sadece test yapıldıEşimde pek hasta olmaz
İşte söylemek istediğim bu, eksik uygulama yapılmış. Gerçi hastaneden hastaneye de değişebiliyor. Burada tüm devlet hastaneleri pandemiye çevrildiğinden, tüm tanı uygulaması yapılıyor. Fakat özel hastaneler sadece pcr testi yapıyor

Özel değil canım devlet hastanesi
Ama çok yoğun bizim burasıGeçen hafta 4.sıradaydıYetişemiyor olabilirler

Sen nabtin kurtjdan sora iyimi durumlar
Valla yavrum hastalandım işte ilk adeti oldum ama daha gitmedim doktora bi gitmem lazım. Bende dedim hazır gitmişken 3. Günü gideyim hastalığın. Herkes o vakitte gidiyor bir bildiği vardır insanların. Birde genetik test olmuştum onun sonuçlar çıkacak daha. Hayırlısı ile inşallah bir sorun yoktur. Bekliyorum yani ne yapayım. Şuan toparlanma aşamasındayım.

Himm bende gittim parça filan kalmamış temiz dedi düzenli gidiyorum şimdilik flime gidicem bu ay inşallah.Rabbim inşallah bidaha yasatmasin

Reglin 3. günü yumurtalar daha net görünmeye başlıyor canım, birde kan tahlilleri 3. gün yapılıyor ve tedaviler 3. gün başlıyor. Bu sebeple 3. gün gidiyorlar

Geçmişler olsun, Rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun inşallah

Himm bende gittim parça filan kalmamış temiz dedi düzenli gidiyorum şimdilik flime gidicem bu ay inşallah.Rabbim inşallah bidaha yasatmasin
Amin amin cümlemize inşallah. Filme gir bakalım hayırla çık. Sen düzenli neye gidiyorsun ? Bana bir defa gel dedi gittim daha da gitmedim. Zaten çağırmadı da.

Sağol canım benim allah razı olsun güzel duan seni de bulsun inşallah

O zaman ben de 3. Günü gideyim daha mantıklı olur. Herhangi bir gün de gitmektense.

Valla bende ona şaşırdım kime sorduysam kürtaj sonrası 1 defa filan gitmiş. Dedim bu kız düzenli meye gidiyor ben mi yanlış iş yaptım
Sorunlar çıkar ise bircok kez de giden var tabi muzkadcan. Suanlik bize görülmedi şükür
Sürekli hastaneye gidilecek gibi değil torpille giriyorum Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…