Eşim temaslı zaten bu hafta karakolda 4 kişide çıktı.Test yaptı negatif ,o gün ağırlaştı.2 gün sonrada ben
İşte söylemek istediğim bu, eksik uygulama yapılmış. Gerçi hastaneden hastaneye de değişebiliyor. Burada tüm devlet hastaneleri pandemiye çevrildiğinden, tüm tanı uygulaması yapılıyor. Fakat özel hastaneler sadece pcr testi yapıyorYok canım sadece test yapıldıEşimde pek hasta olmaz
İnşallah canımYa geçen biri yazdida herşey çekildi eşimin benimde koku tat kaybim vs var diye ondan dedim. Yani belkide normaldir
Hastalık iste Rabbim yardımcısı olsun herkesin grip atlatiyor kimide
Çok ağır olmadan atlatır insallah birçoğu.
Özel değil canım devlet hastanesiİşte söylemek istediğim bu, eksik uygulama yapılmış. Gerçi hastaneden hastaneye de değişebiliyor. Burada tüm devlet hastaneleri pandemiye çevrildiğinden, tüm tanı uygulaması yapılıyor. Fakat özel hastaneler sadece pcr testi yapıyor
Haklısın canım, olabilirÖzel değil canım devlet hastanesi
Ama çok yoğun bizim burasıGeçen hafta 4.sıradaydı Yetişemiyor olabilirler
Aşılar vurulmaya başlandı bakalım nolacak..Haklısın canım, olabilir
Valla yavrum hastalandım işte ilk adeti oldum ama daha gitmedim doktora bi gitmem lazım. Bende dedim hazır gitmişken 3. Günü gideyim hastalığın. Herkes o vakitte gidiyor bir bildiği vardır insanların. Birde genetik test olmuştum onun sonuçlar çıkacak daha. Hayırlısı ile inşallah bir sorun yoktur. Bekliyorum yani ne yapayım. Şuan toparlanma aşamasındayım.Sen nabtin kurtjdan sora iyimi durumlar
Himm bende gittim parça filan kalmamış temiz dedi düzenli gidiyorum şimdilik flime gidicem bu ay inşallah.Rabbim inşallah bidaha yasatmasinValla yavrum hastalandım işte ilk adeti oldum ama daha gitmedim doktora bi gitmem lazım. Bende dedim hazır gitmişken 3. Günü gideyim hastalığın. Herkes o vakitte gidiyor bir bildiği vardır insanların. Birde genetik test olmuştum onun sonuçlar çıkacak daha. Hayırlısı ile inşallah bir sorun yoktur. Bekliyorum yani ne yapayım. Şuan toparlanma aşamasındayım.
Reglin 3. günü yumurtalar daha net görünmeye başlıyor canım, birde kan tahlilleri 3. gün yapılıyor ve tedaviler 3. gün başlıyor. Bu sebeple 3. gün gidiyorlarValla yavrum hastalandım işte ilk adeti oldum ama daha gitmedim doktora bi gitmem lazım. Bende dedim hazır gitmişken 3. Günü gideyim hastalığın. Herkes o vakitte gidiyor bir bildiği vardır insanların. Birde genetik test olmuştum onun sonuçlar çıkacak daha. Hayırlısı ile inşallah bir sorun yoktur. Bekliyorum yani ne yapayım. Şuan toparlanma aşamasındayım.
Amin amin cümlemize inşallah. Filme gir bakalım hayırla çık. Sen düzenli neye gidiyorsun ? Bana bir defa gel dedi gittim daha da gitmedim. Zaten çağırmadı da.Himm bende gittim parça filan kalmamış temiz dedi düzenli gidiyorum şimdilik flime gidicem bu ay inşallah.Rabbim inşallah bidaha yasatmasin
Amin amin cümlemize inşallah. Filme gir bakalım hayırla çık. Sen düzenli neye gidiyorsun ? Bana bir defa gel dedi gittim daha da gitmedim. Zaten çağırmadı da.
Sağol canım benim allah razı olsun güzel duan seni de bulsun inşallahReglin 3. günü yumurtalar daha net görünmeye başlıyor canım, birde kan tahlilleri 3. gün yapılıyor ve tedaviler 3. gün başlıyor. Bu sebeple 3. gün gidiyorlar
Geçmişler olsun, Rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun inşallah
Valla bende ona şaşırdım kime sorduysam kürtaj sonrası 1 defa filan gitmiş. Dedim bu kız düzenli meye gidiyor ben mi yanlış iş yaptımDüzenli mensim dernek istedim sende haklısın farklı anlaşıldı sürekli hastane ye gidilmiyor şuan
Tabiki öyle yap yumurtalarına bakar hem durumun nasıl diyeSağol canım benim allah razı olsun güzel duan seni de bulsun inşallah
O zaman ben de 3. Günü gideyim daha mantıklı olur. Herhangi bir gün de gitmektense.
Amin canım, inşallahSağol canım benim allah razı olsun güzel duan seni de bulsun inşallah
O zaman ben de 3. Günü gideyim daha mantıklı olur. Herhangi bir gün de gitmektense.
Sorunlar çıkar ise bircok kez de giden var tabi muzkadcan. Suanlik bize görülmedi şükürValla bende ona şaşırdım kime sorduysam kürtaj sonrası 1 defa filan gitmiş. Dedim bu kız düzenli meye gidiyor ben mi yanlış iş yaptım
Amin amin hepimizinAmin canım, inşallah
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Allah dualarımızı duyuyor biliyorAmin canım, inşallah
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?