- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.093
- 598
İnşallah sıkıntı yoktur canımRahim filmi çekildim canlar anestezi öncesi sonrası derken sabahtan beri hastaneden anca cikabildim. Karnım kaziniyor açım aç
Biraz da kasık ağrım var tabi.
Geçmiş olsun canım benim dinlen yorma kendini inşallah vesile olurRahim filmi çekildim canlar anestezi öncesi sonrası derken sabahtan beri hastaneden anca cikabildim. Karnım kaziniyor açım aç
Sağol canım bugün yuruyemeyecgm ağrım var baya. Yarın telafi ederim inşallah amin tatlım sağolasınGeçmiş olsun canım benim dinlen yorma kendini inşallah vesile olur❤
Çok şükür temiz çıktı canim kendi doktorumada gösterirsem netlesicek izindeymis şuan haftaya arayacağım hastaneyi.İnşallah sıkıntı yoktur canım
Yürüme zaten iyi ol her zaman güzel günler yakında inşallah bizler için ❤Sağol canım bugün yuruyemeyecgm ağrım var baya. Yarın telafi ederim inşallah amin tatlım sağolasın
Çok sevindim canımÇok şükür temiz çıktı canim kendi doktorumada gösterirsem netlesicek izindeymis şuan haftaya arayacağım hastaneyi.
Tüplerde sıvı rahimde perde vs gözükmedi. Rahimle ilgili hafif t gibi dedi ama doktoruna goster bı dedi bekleyeceğiz onuda
Yürüme zaten iyi ol her zaman güzel günler yakında inşallah bizler için ❤
Sen ne ignesine başladın evvacimYürüme zaten iyi ol her zaman güzel günler yakında inşallah bizler için ❤
Aşılama olucak canım gonalf diye bir iğne pazartesi kontrolüm var.Sen ne ignesine başladın evvacim
Oluyor bazen yüklemiyor haklısın ekledim tamam canmH M Buda dünkü adımım
Hadi hayırlısı olur inşallah evvacimAşılama olucak canım gonalf diye bir iğne pazartesi kontrolüm var.
Sağol canım benim
Hayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsınAşılama olucak canım gonalf diye bir iğne pazartesi kontrolüm var.
Çok geçmiş olsun canım. Güzel haberler almışsın sanırım çok sevindim. Tekrar tedaviye mi başlayacaksın kontrol amaçlı mı?Rahim filmi çekildim canlar anestezi öncesi sonrası derken sabahtan beri hastaneden anca cikabildim. Karnım kaziniyor açım aç
Allah razı olsun ablacım inşallah olsada bitse artık ❤Hayırlı olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?