Teşekkür ederim canım inşallah ❤Hayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsın
Aminn aminn inşallah
Yavaştan başladık canım bakalım mevlam neylerÇok geçmiş olsun canım. Güzel haberler almışsın sanırım çok sevindim. Tekrar tedaviye mi başlayacaksın kontrol amaçlı m
Sağol ablacim ,Geçmiş olsun canım rabbim gönlünüze göre versin
Olsun bugünluk oyleYürümek kenara karnımı tutamıyorum arkadaşlar bugün sıfıra sıfırım ooooomayyyy
Benim hsg anestezili yapılmıştı, 2 saat sonra çektiğim sancıları anlatamam. Nefes alamıyordumYürümek kenara karnımı tutamıyorum arkadaşlar bugün sıfıra sıfırım ooooomayyyy
Ben hepinizin yerine yürürümBende 1-2hafta yürüyemem gibi
Nasil daha iyimisin.Bende 1-2hafta yürüyemem gibi
Rabbim sağlık versin canım sen bizim içinde yürüBen hepinizin yerine yürürüm
Benmde anestezili öyle ilki böyle degildi ama şuan karnım kasıklarım felaket. Bide anestezi etkisiyle ağrı kesici vurmayın diyordum iyi vurmuş kız.vuralim ağrım olur dedi.Benim hsg anestezili yapılmıştı, 2 saat sonra çektiğim sancıları anlatamam. Nefes alamıyordum
Çok iyi sayılmam,öksürük,hapşırık birbirine karışıyor,Nasil daha iyimisin.
Yok ben yarın toparlarim inşallah.
Sen iyi olda gelirsin
Gecicek inşallah az kaldıÇok iyi sayılmam,öksürük,hapşırık birbirine karışıyor,Ağrılar arada sıklaşıyor Sağol canım inşaallah
Rabbim çektiğimiz acıları mükafatlandırsın inşallah canım benim, 1-2 saate geçerBenmde anestezili öyle ilki böyle degildi ama şuan karnım kasıklarım felaket. Bide anestezi etkisiyle ağrı kesici vurmayın diyordum iyi vurmuş kız.vuralim ağrım olur dedi.
İğnenin etkisi geçince lohusa kadınlara döndüm ameliyat oldum sanki. Parol verdi parol içtim gene aynı
Bugün öğleden sonra da bana haber geldi. Abim, yengem ve yeğenlerimden ikisi korona olmuşÇok iyi sayılmam,öksürük,hapşırık birbirine karışıyor,Ağrılar arada sıklaşıyor Sağol canım inşaallah
İnşallah inşallah aminnRabbim çektiğimiz acıları mükafatlandırsın inşallah canım benim, 1-2 saate geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?