Sağol yasminimmm varollll
Bir şey sormak istiyorum canım, regl döneminin ilk 2 günü izinli sayılıyor muyuz? Ben çok sancılı geçiririm deListeyi sıfırladım inşallah yeni haftada yeni hedeflerimiz olsun benm hedefim 14 binden düşmemek suanlik.Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin bizde hareketsiz kalmayalım.
2 gün normal olabilir ben de aksine yürüyorum yürüyüş sancima iyi geliyor ama herkes bir olmaz biraz enerjisiz oluyor insan olur tabiki sen dinlenirsinBir şey sormak istiyorum canım, regl döneminin ilk 2 günü izinli sayılıyor muyuz? Ben çok sancılı geçiririm deve 1-2 güne döngüm başlar
Yaw sana 5 gün tatil yarış atı gibisin maşallahhBir şey sormak istiyorum canım, regl döneminin ilk 2 günü izinli sayılıyor muyuz? Ben çok sancılı geçiririm deve 1-2 güne döngüm başlar
5 gün tatil de neyy yerinden kalkamassin soraYaw sana 5 gün tatil yarış atı gibisin maşallahh
Pardon gaptanımmm burda mıydın sen5 gün tatil de neyy yerinden kalkamassin sora
EnsenizdeyimPardon gaptanımmm burda mıydın sen
Evet sonradan başladın öbür hafta yukarda olursun gibiAyy sabah sabah ne çok sayfa yapmışsınız zorla yetiştimgünaydın hepinize arkadaşlar @H M 3 gün eksik benim ama skoru etkilemediği için no problem
Teşekkür ediyorum canım2 gün normal olabilir ben de aksine yürüyorum yürüyüş sancima iyi geliyor ama herkes bir olmaz biraz enerjisiz oluyor insan olur tabiki sen dinlenirsin
Tamam canım olsun ilk 3 teydin zatenPardon
Dün attim saniyorum. Takima atinca normalde buraya da paylasiyorum
Daha dikkatli olacagim sözzz
Hedefim ilk 5ten sonraki kısım zatenEvet sonradan başladın öbür hafta yukarda olursun gibi
Kız sen birincisin sen at, biz unutsak da sorun değil listede gerilerdeyiz zatenPardon
Dün attim saniyorum. Takima atinca normalde buraya da paylasiyorum
Daha dikkatli olacagim sözzz
Atmasa 3ncu atsa 1nci o derece yanuKız sen birincisin sen at, biz unutsak da sorun değil listede gerilerdeyiz zaten
Onunda takımı var ondan yoğun oluyordurKız sen birincisin sen at, biz unutsak da sorun değil listede gerilerdeyiz zaten
ilk 5 kazananimiz
Arrietty_ 107.843 adım
@yenibirben25 101.908 adım
@Fulyaa21 93.525 adım
yasminsay 84.745 adım
@saskito_ 81.472 adim
Vee diğerleri
H M 78.984 adım
@-cantanem- 75.526 adım
@Zipzip- 54.606 adım
@umayimo 53.934 adım
@Sabr-Sukur-Dua 51.469 adım
@pariko 49.942 adım
C Capanin Gururu Teyom 49.719 adım 2 gün eksik
JES 37.183 adım
@WunderLost 28.559 adım
@Evva 6.228 adım5 gün eksik
@Sohrab 5.960 adım5 gün eksik
Tebrikler hanımlar
Benim cok agrili gecer. Aglayacak duruma gelirim.Bir şey sormak istiyorum canım, regl döneminin ilk 2 günü izinli sayılıyor muyuz? Ben çok sancılı geçiririm deve 1-2 güne döngüm başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?